Cihangir Göktaş
10 Numara!
- 18 Temmuz 2022
- 10.515
- 12.994
- 963
YAV OKANDA ıstıfa edıcek karakter var mı? Istıfa etse ISSIZ KALICAK KIM ALIR BVUNJU
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara olmadan olmuyor ama. Ben olsam ben de oynatırım. Takımdaki tek 8 numara. Oynatmayınca yarı sahadan çıkamıyoruz malesef.böyle durumda okan bu oyuncuları oynatmalı ki kötü oynadıklarında aha yönetimin aldığı topçular bu kadar okanlık bi şey yok diyelim ama herif sara’ya bile evlatçılık yapıyor
2 senedir berbat transferler yapılıyor. Gerçi en iyilerini alsak bile bok gibi top oynuyor takım o ayrı mevzu. Her şekilde okan beye yazıyor hoca demiyorum artık. Düzgün top oynamıyoruz. Osimhen falan alıp götürüyor ligi top oynamıyoruzMeh ben de aşırı öfkeliyim şuan hocaya bk gibi takım başka açıklaması yok
ancak yeni gelecek hocayla bi gaz 3-4 maç gideriz şuanki Trabzon gibi (onlar da 2 ay sonra dökülürler yine) sonra şimdikine benzer hale geliriz
çünkü transfer dönemizde bi anamıza sövülmediği kaldı ama berbat transferler yapıldı, leao dahil.
neyse başka bir şey demiyorum
Heis şuan bu takım kontak kapatmamış hali mi yani?Maalesef sadece 1 aylık umut pompalatıp ardından takımın daha da kötü hale gelmesine (evet daha kötü hale gelebilir) sebep olur bu eylem.
Sadece gelen hocayla anlık gazla 1 ay top oynarız sonra her şey şimdikinden daha kötü hale gelir.
Çünkü Okan hocanın şuan kovulması demek takımdaki çoğu oyuncunun kontak kapatması anlamına geliyor :/
Heis şuan bu takım kontak kapatmamış hali mi yani?
Daha ne kontağı kapatacağız ki daha
Eleştiri olabilir, böyle bir konuya gerek yok belki diyebilirsin. Ama istifa etmesini istemek ve konu hakkında tartışma olması kötü mü heisForumu Antu'ya çeviriyorsunuz.