Maç Sonu Çık ve İstifanı Ver Okan Buruk

böyle durumda okan bu oyuncuları oynatmalı ki kötü oynadıklarında aha yönetimin aldığı topçular bu kadar okanlık bi şey yok diyelim ama herif sara’ya bile evlatçılık yapıyor
Sara olmadan olmuyor ama. Ben olsam ben de oynatırım. Takımdaki tek 8 numara. Oynatmayınca yarı sahadan çıkamıyoruz malesef.
Adamın elinde kadro yok cidden berbat bir durum

Meh ben de aşırı öfkeliyim şuan hocaya bk gibi takım başka açıklaması yok

ancak yeni gelecek hocayla bi gaz 3-4 maç gideriz şuanki Trabzon gibi (onlar da 2 ay sonra dökülürler yine) sonra şimdikine benzer hale geliriz

çünkü transfer dönemizde bi anamıza sövülmediği kaldı ama berbat transferler yapıldı, leao dahil.

neyse başka bir şey demiyorum
2 senedir berbat transferler yapılıyor. Gerçi en iyilerini alsak bile bok gibi top oynuyor takım o ayrı mevzu. Her şekilde okan beye yazıyor hoca demiyorum artık. Düzgün top oynamıyoruz. Osimhen falan alıp götürüyor ligi top oynamıyoruz

Daha yeni yazdım maç başlığına, sansizdik, bireysel hatalardan gol yedik, bazı oyuncular bekleneni veremedi, milli arada hatalarımızı duzelticez, sakatlarimiz geri dönecek, Lig uzun maraton diyip gülerek tatile gidecek birileri. İstifa bekleyene satılık köprüm var. 8 yesede gevşek gevşek güler 32 dis

Maalesef sadece 1 aylık umut pompalatıp ardından takımın daha da kötü hale gelmesine (evet daha kötü hale gelebilir) sebep olur bu eylem.

Sadece gelen hocayla anlık gazla 1 ay top oynarız sonra her şey şimdikinden daha kötü hale gelir.

Çünkü Okan hocanın şuan kovulması demek takımdaki çoğu oyuncunun kontak kapatması anlamına geliyor :/

Maalesef sadece 1 aylık umut pompalatıp ardından takımın daha da kötü hale gelmesine (evet daha kötü hale gelebilir) sebep olur bu eylem.

Sadece gelen hocayla anlık gazla 1 ay top oynarız sonra her şey şimdikinden daha kötü hale gelir.

Çünkü Okan hocanın şuan kovulması demek takımdaki çoğu oyuncunun kontak kapatması anlamına geliyor :/
Heis şuan bu takım kontak kapatmamış hali mi yani?

Daha ne kontağı kapatacağız ki daha

Sadece bu değil başkan koltuğunda oturan yalancı, transfer yapamama sihirbazı simitçi, karı kız favlamaktan işini yapmayan scout şefi derhal defedilmeli

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 sene bireysel yeteneklerle şampiyon olan , kendisinin iyi değil rakiplerinin kötü olmasının 4 yıl ekmeğini yiyen , futbol nasıl oynanır ? takım nedir ?bir ŞEY bilmeyen adam artık ıstafa sart.

fransvarosh gibi adını zor yazdığımız takımdan fark yiyen trabzondan şimdilik 3 gol yiyen sözüm ona hoca Istıfa.

fatih hoca gelsin demiyorum ama fatih hoca başta olsa bu gollerin hiç biri yenmezzdi, laçkalık, disipsizlinlikten yenilen tüm goller. fatih hocada yapın bakalım bu gevşekliği nasıl kan alıyor sanesinden, aposundan

Forumu Antu'ya çeviriyorsunuz.
Eleştiri olabilir, böyle bir konuya gerek yok belki diyebilirsin. Ama istifa etmesini istemek ve konu hakkında tartışma olması kötü mü heis

Yalnız bir maç için istifa istemedim ki. Bu takımın hakkını veremiyor bana göre, oynattığı oyun dışında da hiç bir gelişme yok. Set desen denemiyoruz bile.

Bu maç gibi türevlerini yaşatacak, yaşattı.

Daha iyi bir isim görmek isterim, ha yönetim getirebilir mi getiremez mi o da başka bir konu özelinde tabii ki

Geri
Üst Alt