Cevap: Maç Toplantısı - NTVSPOR rezaleti
genelleme yapma şimdi maç olarak, onlar konuşsun bırak naapsınlar kendilerini konuşunca moralleri bozuluyo..
Defans hatası ve şans ayrı şeyler, 1.gol daha çok defans hatasıdır ama 3.gol şansdır, ha böyle gol çokmu nadir olur, hayır, sıkça görürüz ama nitekim şans golüdür, aynı top 20 kere gelse 1ini ters vurur gol olur..
Bunun dışında atılan goller dışında şanslı yanımız onların kaçırdıklarıdır, Baros kaçırmadı mı kaçırdı ama şanssızlıktan değil ya kalecinin üstüne vurdu ya dağlara taşlara..
Adamlar--3-0dan sonra--- baya geldi gol aradı, Leo kurtardı, direği yaladı, direkten döndü 4. ya da 5. denemelerinde golü attılar..
Ama skorun verdiği rahatlıktan kaynaklanıyo bunlar, 1-0 devam ediyo olsaydı böyle olmazdı..
Görünen o ki her gün daha iyiye gidiyoruz..
Fenerin konuşulmasına bişey demiyorum normal de, şans yardım etti lafına katılmıyorum. Şansı kendimiz yaratmasak neden şans yanımızda olsun. Elano şut yerine orta açsa gol olacakmıydı? Şans yardım edecekmiydi? Hayır. Futbol hatalar oyunudur, hata olmadan gol olmaz bunu unutma! Her hata yapan takıma şans dersek, bizim iyi futbolumuza gölge düşer![]()
Birde benim anlamadığım kimi yensek şans oluyor. Beşiktaşa 3 atıyosun, rüştü hata yaptı o yüzden yendiniz diyorlar, panat'a 3 atıyoruz defans hata yaptı şansınız vardı o yüzden yendiniz diyorlar.. Anlamadım abi Barça'yı mı yenelim susmaları için![]()
genelleme yapma şimdi maç olarak, onlar konuşsun bırak naapsınlar kendilerini konuşunca moralleri bozuluyo..
Defans hatası ve şans ayrı şeyler, 1.gol daha çok defans hatasıdır ama 3.gol şansdır, ha böyle gol çokmu nadir olur, hayır, sıkça görürüz ama nitekim şans golüdür, aynı top 20 kere gelse 1ini ters vurur gol olur..
Bunun dışında atılan goller dışında şanslı yanımız onların kaçırdıklarıdır, Baros kaçırmadı mı kaçırdı ama şanssızlıktan değil ya kalecinin üstüne vurdu ya dağlara taşlara..
Adamlar--3-0dan sonra--- baya geldi gol aradı, Leo kurtardı, direği yaladı, direkten döndü 4. ya da 5. denemelerinde golü attılar..
Ama skorun verdiği rahatlıktan kaynaklanıyo bunlar, 1-0 devam ediyo olsaydı böyle olmazdı..
Görünen o ki her gün daha iyiye gidiyoruz..