Maç Toplantısı - NTVSPOR rezaleti

Cevap: Maç Toplantısı - NTVSPOR rezaleti

Fenerin konuşulmasına bişey demiyorum normal de, şans yardım etti lafına katılmıyorum. Şansı kendimiz yaratmasak neden şans yanımızda olsun. Elano şut yerine orta açsa gol olacakmıydı? Şans yardım edecekmiydi? Hayır. Futbol hatalar oyunudur, hata olmadan gol olmaz bunu unutma! Her hata yapan takıma şans dersek, bizim iyi futbolumuza gölge düşer ;)

Birde benim anlamadığım kimi yensek şans oluyor. Beşiktaşa 3 atıyosun, rüştü hata yaptı o yüzden yendiniz diyorlar, panat'a 3 atıyoruz defans hata yaptı şansınız vardı o yüzden yendiniz diyorlar.. Anlamadım abi Barça'yı mı yenelim susmaları için :D

genelleme yapma şimdi maç olarak, onlar konuşsun bırak naapsınlar kendilerini konuşunca moralleri bozuluyo..

Defans hatası ve şans ayrı şeyler, 1.gol daha çok defans hatasıdır ama 3.gol şansdır, ha böyle gol çokmu nadir olur, hayır, sıkça görürüz ama nitekim şans golüdür, aynı top 20 kere gelse 1ini ters vurur gol olur..

Bunun dışında atılan goller dışında şanslı yanımız onların kaçırdıklarıdır, Baros kaçırmadı mı kaçırdı ama şanssızlıktan değil ya kalecinin üstüne vurdu ya dağlara taşlara..

Adamlar--3-0dan sonra--- baya geldi gol aradı, Leo kurtardı, direği yaladı, direkten döndü 4. ya da 5. denemelerinde golü attılar..

Ama skorun verdiği rahatlıktan kaynaklanıyo bunlar, 1-0 devam ediyo olsaydı böyle olmazdı..

Görünen o ki her gün daha iyiye gidiyoruz..

genelleme yapma şimdi maç olarak, onlar konuşsun bırak naapsınlar kendilerini konuşunca moralleri bozuluyo..

Defans hatası ve şans ayrı şeyler, 1.gol daha çok defans hatasıdır ama 3.gol şansdır, ha böyle gol çokmu nadir olur, hayır, sıkça görürüz ama nitekim şans golüdür, aynı top 20 kere gelse 1ini ters vurur gol olur..

Bunun dışında atılan goller dışında şanslı yanımız onların kaçırdıklarıdır, Baros kaçırmadı mı kaçırdı ama şanssızlıktan değil ya kalecinin üstüne vurdu ya dağlara taşlara..

Adamlar--3-0dan sonra--- baya geldi gol aradı, Leo kurtardı, direği yaladı, direkten döndü 4. ya da 5. denemelerinde golü attılar..

Ama skorun verdiği rahatlıktan kaynaklanıyo bunlar, 1-0 devam ediyo olsaydı böyle olmazdı..

Görünen o ki her gün daha iyiye gidiyoruz..

genellemeyi şu yüzden yaptım. çok sıkıldım bu tür muhabbetlerden. bizim başarımızı kıskanıyorlar tamam, zaten öyle bi başarımız varki kıskanılcak derecede ama bu kadar olmaz yahu. biz daha kime 3 sallayalım. kimi yensek şans-hakem oluyor, sana demiyorum ben zaten.o mustafa doğan şerefsizine.

Allah davul etmesin sizi :o

CNN Turk'te de vardı yorumcu kılıklı bişey.Neymiş efendim? Elano öyle ahım şahım futbolcu değilmiş..bak sen

o zaman Bülent uygun adam oluyor senin gözünde :D:D:D

O manada söylemedim bu Mustafa Doğan bir çok takıma T.D başvurusu yapmış Almanya ve Türkiye'de ama sonuç yok yani benim için her T.D adamdır diye bir durum yok :D(özellikle bülodan nefret ederim ben de)

Yazık.. Diyecek başka birşey yok.Ama onlarda anlayacak Galatasaray'ımızın büyüklüğünü.

Hadi Sergen neyse de, Mustafa Doğan kimdir yahu? Yolda görsem kafamı kaldırıp suratına bakmam.

Allah davul etmesin sizi :o

CNN Turk'te de vardı yorumcu kılıklı bişey.Neymiş efendim? Elano öyle ahım şahım futbolcu değilmiş..bak sen

Onun kafasındaki ahım şahım oyuncu kim acaba?

Yuh be kardeşim hiçbirşey begenilmiyor Dünyaca ünlü hoca Rijkaardı getiriyoruz,2 forvetimiz altın ayakkabı kazanmış(Baros ve Nonda),Afrikanın en iyi 2. oyuncusu seçilmiş Keıtayı almışız,Leo Franco gibi çok önemli bir kaleci kadromuzda, 4 sene önce dünyanın sayılı kanat oyuncularından biri olan Kewell kadromuzda,Brezilya Milli takımının degişmez oyuncularından Elanoyu almışız,Linderoth gibi Avrupa çapında bir ortasaha kadromuzda,Arda gibi dünyanın en iyi oyuncularından biri olabilecek potansiyelde bir oyuncu yetiştirmişiz hala yönetime sallamak için ellerinden geleni yapıyorlar

ligtv izleyin ikitane angutu cikarmislar tv ye GS ye salliyorlar biz sansnan kazanmisik :mad:

adama bak özellikle pananın pozisyonlarını saydım diyor.bizimkinide saysaydın.

mustafa dogan bos konusuyo sergenın yanında ezik kalıyo

nasıl görmek isterse öyle görürler. yenilmemizi istedikleri için hep bizim kalede gelişen pozisyonlar akılarında kalöiş halbuki iki takımda girdikleri bütün pozisyonları gol yapsa biz 9-4 gibi bir skorla yine galip gelecez :)

ayıp ya biraz biliçli yazarların olması lazım :(

Hayri nerdesin kardeş. Bu kadar adamla başedemedin herhalde.:)

Beyler bugün ntvsporu her saat başı açıyorum haberlerde hiç Galatasaraydan bahsetmiyor nedirbu kin nedir bu çekememezlik :) adamlar sürekli alt yazı geçiyor elanonun son golünü pana kendi kalesine atmış,çok komik duruma düşüyorlar bu aciz ve ezik kanala mail nasıl atabiliriz.

Medyada destek görmek için : Ezik olmak,Avrupada devamlı hüsran yaşamak,hakemlerle de olsa Anadolu kulüplerini yenmek,lokal olmak,yönetim ve futbolcular arasında krizlerle ön plana çıkmak gerekir (fenerbahçe gibi yani)

doğru şana oyunun 75 dk isteğidimiz gib kontrolümüzdeydi.

3 hayati AS adam sakat!!

Atletico Madrid in bile 3-2 zar zor kazandığı - MANU - aRSENAL - vİllareal - Juve - Milan - Liverpool ların beraberlik bile alamadan çıktığı ekibe

ilk 45 de "0" pozisyon ver!! 1 gol 3 tane kaçır.

2. yarı 15 dk baskı pres ap 2 gol atıp 3-0 yap..

sonra hafif disiplinsizlik 2-3 pozisyon ver..

ve bunun adı bal olsun!!

Ayıp başka biş idemiyorum. İyi oynayanları da gördük TR nin puanlarını itibarını rezil ettiler!!

alkıııışşş :005: :005: :tiphat: :tiphat: :f68.gif: :gs:

Boş verin yaa her zamanki durum

renktaaşlar mustafa doğanın topçuluğunuda biliyoruz... onun yorumlarını takmaya hiç gerek yok

Hayri nerdesin kardeş. Bu kadar adamla başedemedin herhalde.:)

Yahu bilader 2 gun gecmis aradan bu kadar dusunme suren vardi ama hala anlamamissin, ben Mustafa Dogan futboldan anlamaz lafina itiraz ettim digerlerini ben anlamam, zaten Fener gruptan cikar Galatasaray eh meh diyorsa da bu bir tahmindir, ve zaten futboldan anlamakla uzaktan yakindan alakasi yoktur. Bir de Pana cok pozisyona girdi Galatasaray sansliydi demis. E yalan mi la? :o Adamlar karsi karsiya kacirdilar bizim gollerin ikisine bakarsan tamamen ikram. Kacirdiklari baska pozisyonlar da var. Fener hakkinda ne dedi merak ediyorum, Fener'e iyi dediyse laflarimi afiyetle yerim lakin dedigini sanmiyorum.

Yahu bilader 2 gun gecmis aradan bu kadar dusunme suren vardi ama hala anlamamissin, ben Mustafa Dogan futboldan anlamaz lafina itiraz ettim digerlerini ben anlamam, zaten Fener gruptan cikar Galatasaray eh meh diyorsa da bu bir tahmindir, ve zaten futboldan anlamakla uzaktan yakindan alakasi yoktur. Bir de Pana cok pozisyona girdi Galatasaray sansliydi demis. E yalan mi la? :o Adamlar karsi karsiya kacirdilar bizim gollerin ikisine bakarsan tamamen ikram. Kacirdiklari baska pozisyonlar da var. Fener hakkinda ne dedi merak ediyorum, Fener'e iyi dediyse laflarimi afiyetle yerim lakin dedigini sanmiyorum.

Hayri kardeş Galatasarayın girdiği pozisyon sayısı 9 Pananın 6 bu durumda en çok gol posizyonuna giren kimmiş Galatasaray ve sen neye dayanarak Pananın çok gol posizyonuna girdiğini söylüyorsun anlayamıyorum gerçekten!Barosun kaçırdığı 3 tane net pozisyon var bunları niye saymıyorsun, ayrıca Galatasarayın ilk golüne şans diyorsun onun öncesinde geliştirilmiş çok güzel bir atak var bunu neden söylemiyorsun,barosun taaaa 30 metre sürdüğü topu,Mustafanın 30 metre yerden güzel pasını neden söylemiyorsun,maçı ne şekilde izledin anlamadım.

Galatasarayın defanstaki as oyuncuları sakat bunun yanı sıra Emrede maç içinde sakatlanıyor,oyuna Uğur giriyor ve sağbek olmasına rağmen sol bekde görev yapıyor,Emre nin yerine diğer solbek Hakan Balta geçiyor,EL İNSAF ee bırakta bir kaç pozisyon verelim be kardeşim,ha bu arada hatırlatırım Mustafa Doğan Fenerbahçeyi öve öve bitiremedi buda senin Mustafa Hakkındaki görüşlerini tekrar gözden geçirmeni sağlar umarım..

Geri
Üst Alt