Maça Çıkmama Kararı Hakkındaki Görüşleriniz Neler?

Çıkarsak koyar geliriz sorun yenilme korkusu degil, sorun o ülker terör arenada basketbolcularımıza ve kocumuza bir zarar gelecek olmasıdır. Çıkmama sebebimizin korku olmadıgını idrak edemeyenler bosuna yorulmasın. Kesinlikle ÇIKMAMALIYIZ

maci kazanma ihtimalimiz kocaman bir sifir. takimda ruh yok, hakemler ve saha faktörünü de icine katarsak fark yeriz büyük ihtimal. kadiköy'de koydugumuz takimla bunu karistirmayin onda ruh ve kalite vardi. basketboldakileri sabah aksam dövsen yine akillanmazlar.

ucunda kupa olunca her seferinde koyuyoruz ama her seferinde yine daha agir bir tahrik yapiyorlar bize karsi...

bundan sonra cikmamaliyiz...

cirkefliklerinin bir digeri olarak tarihe gecsin bu kupalari da...

ben yanında olsam güzel şeyler derim sana

bak kardeşim

küfür veya hakaret ederek verdiğin cevap, cevap değildir

bu takım 40 küsür maç oynadı buraya geldi atamanı arroyosu taraftarı falan filan

sizin için bunu bir çırpıda silip atıp birilerini hükmen şamp yapmak kolay heralde

bizim için hiç de kolay değil tamam mı

aslanlar gibi takımımızı desteklemek için yönetim kurulu tam tekmil orda olmalıdır

BAŞTA SN AYSAL

ÇÖZÜM BUDUR

Bir şeylerin düzelmesi için böyle bir protesto yapmalıymışız...

Af edersin çok da şeylerinde olur biz çıkmazsak!..

"Ülker'e ceza vermediler oynamıyoruz :(" diyecek halimiz yok. 5. maçta takımı sahadan çekemeyen basiretsiz yönetim yüzünden kaçtı o tren. Sayelerinde bir tiyatro oyununda yardımcı oyuncu olduk. Bu saatten sonra beni mutlu edecek tek haber Ergin Hoca'nın milli takımdan istifası olur.

Kadıköy'de şampiyonluk son maça kaldı, yine her türlü 'algı yönetimi' ile ortamı germediler mi? Biz ne yaptık? Çıktık sahaya, ıslak zeminde kaya kaya şampiyonluk kupasını kaldırdık. Onlar ne yaptı? Çıldırdılar ve stadın içini ve dışını yaktı yıktı.

Basketbolda'da aynı fırsat ayağımıza kadar gelmiştir. Galatasaray takımı, onlardan kat be kat iyi ve karakterli oyunculardan kuruludur.

Son maçın ilk çeyreğinde 10 sayı öne geçeriz, Mensah Bonsu bir pozisyonda smaç basar ve bacaklarını açarak potada 2 saniye asılı kalır. Zaten ondan sonra maç bizim demektir. Yine çıldırırlar ve hükmen malubiyete kadar gider bunun yolu.

Sahaya çıkmazsak olacakları tahmin etmek zor değil:

-Bu seneki basketbol şampiyonluğunu kazanacaklar ve bu yanlarına kar kalacak, tıpkı şike yaptıkları gibi? Ceza aldılar mı? Hayır, küme düştüler mi? Hayır.

-Bunlarla oynayacağımız bundan sonraki her maçta, bizim 'Fener ağğlama' sloganımız gibi sloganlar üretip ortamı yine gerecekler, boşuna gelmeyin nasılsa biz yeneceğiz, korkaklar vs vs gibi söylemler üretecekler.

bak kardeşim

küfür veya hakaret ederek verdiğin cevap, cevap değildir

bu takım 40 küsür maç oynadı buraya geldi atamanı arroyosu taraftarı falan filan

sizin için bunu bir çırpıda silip atıp birilerini hükmen şamp yapmak kolay heralde

bizim için hiç de kolay değil tamam mı

aslanlar gibi takımımızı desteklemek için yönetim kurulu tam tekmil orda olmalıdır

BAŞTA SN AYSAL

ÇÖZÜM BUDUR

Kardeşim senin yönetim kurulun kadınlar avrupa şampiyonluğu final maçına gelmedi hemde bu şikecilere karşı oynarken şimdi bu adamlardan rahatını bozup ülker arena denen çirkef yuvasına gelmesini mi bekliyorsun şaşırtıyorsun beni

Çıkmazsak, ki bunu yönetim asla düşünmez, adamları bedavadan şampiyon yapmış oluruz, ayrıca korkaklıkla suçlanırız. Keyiflerine keyif katarız... Üstelik maça çıkmamak bir suç. Ligden diskalifiye edilme riski bile var. FB yıllar önce bir kupa maçında sahadan çekilmişti. Birkaç sene kupaya katılamadılar.

Antulular gibi havuzdan çıkalım muhabbeti yapmanın gereği yok.

Çıkmamalı diyenler Galatasaray'lılığı henüz öğrenmemiş ilkokullar bence.

Kabul edelim ki o terör ortamında, bu hakemlerle şampiyon olmamız mucize...Ama olay sadece bu değil...

Yıllardır Türk sporunun her branşında Fenerbahçe lobisinin siyasetten ve ekonomi çevresinden aldığı bir güç var. Her defasında istediklerini yaptırtıyorlar...Biz sadece açıklama yapmakla yetiniyoruz ki çoğu zaman yönetim taraftarın gücünü ya hissedemiyor ya da bilmiyor. Hoş biz de taraftar olarak ancak pc başından iş yapabiliyoruz,uygulamalı,hak koruyucu şeyler içine girmiyoruz. Böyle olunca spor alanında faaliyet gösteren federasyonlar Fenerbahçe korkusu veya sempatizanlığıyla veyahut Galatasaray düşmanlığıyla bize açık bir tavır alıyorlar. Çünkü biliyorlar ki Galatasaray ancak konuşur konuşur susar. Ama Fenerbahçe'nin tarafında olmazlarsa hem o koltuktan olurlar hem de taraftarlarının tepkisi nedeniyle sosyal olarak istenmeyen olaylar sebebiyet verir...

Bu düşünce ile federasyonlar hem futbol hem de basketbolda Fenerbahçe egemenliğinde...Şimdi alınan bu karar da durumun bir tezahürü...Yani bizi hiçe sayıp o hakemler verilmiş ve sahaları kapanmamış. Bizi konu mankeni yapmışlar bir nevi...Bunu siz içinize sindirebiliyor musunuz ? Radikal bir tepki koymadan,oraya kurbanlık koyun gibi gitmek açıkçası bana en az bazılarının "maça çıkmamak enayiliktir" söylemi gibi "enayilik" geliyor...

Yönetim açık ve net olarak "hiçbir takımın şüphe ile bakmadığı bir hakem verilmediği ve saha yaptırımı gerçekleşmediği takdirde maça çıkmayacağız" demeliydi,demekle kalmamalıydı hatta... Maalesef geç kaldı...Adamların hem sahası kapanmadı hem de verilen hakem bir skandal... Şimdi verilen karar zaten değişmez...Elimize bombayı verdi TBF ve Fenerbahçe...Ha biz böyle açıklama yapsak sahaları kapanır mıydı ? Tabii ki hayır,çünkü inandırıcılığımızı kaybettik ve en büyük neden belki de bizden korkmamaları. Türkiye'de zalimsen iş yaparsın bu kadar net...Fenerbahçe de bu şekilde Türkiye'de her daim işini götürecektir. Çünkü bunlara "dur" diyebilen hukuki bir yapı yok.

ben maça çıkılması taraftarı değilim ama illada çıkıyorsak hakemlerin ölçüyü kaçırdıklarını hissettiğimiz anda çekelim takımı gitsin

Yönetimin bu süreci de malesef iyi yönetemediğini düşünüyorum. Resmi siteden 'Bu maç seyircili oynanamaz!Takipçisiyiz' Diye yorum yapıyorsan, balyoz sertliğinde kararlar alacaksın.

Bence takım sahaya çıkmalıdır. Ultraslan grubunun 'Sahaya çıkmayın, arkanızdayız' söylemlerini çok basiretsiz buluyorum ve tuttuğum takımın taraftar grubunun bu mantalitede olmasına üzülüyorum.

Ünal Aysal ve yönetim tam kadro olarak salondaki yerini almalıdır.

Takım çıkıp sahaya aslanlar gibi mücadele etmelidir. Biz bu maçı Galatasaray gibi oynarsak alırız.

Geri
Üst Alt