Maça Çıkmama Kararı Hakkındaki Görüşleriniz Neler?

Geç bile kaldık. Ben, fener'in sahasında çempiyın olduğumuz sene bu hamleyi beklerdim ama geç olsun güç olmasın. Sonunda doğru olanı yaptılar.

Ayrıca korkaklık diyenlerin hepsi ağır kuştur. Laga luga yapmasınlar boşuna.

Sadece bu mac degil, butun branslarda butun liglerden cekilelim. Bu sikeciler, aga babalari ve yandaslari kendi pisliklerinin icerisinde bogulsunlar!!!

Bence o maça ne olursa olsun çıkmalı maç sonrası gerekli tepkimizi ortaya koymalıydık

Unal aysal en degerli baskanlardan biri olarak adini tarihe altin harflerle yazdirmistir

Çok ama çok yerinde bir karar . Yönetimi kutlarım. Artık bir yerde dur demek gerekiyordu.

cimbom başı dik yürür.

çifte standartlardan bıktık artık. namussuzlar şerefsizler ŞİKECİLER

Çıkıp maçı alın demek çok basit. Ömr geçtiğimiz her an her türlü pisliği yaparlar. Bence doğru karar.

Çıkmamak doğruda. Gidicen kazanıcaksın. Sonra kupayı almadan gideceksin.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tezgahlanmış bir oyuna çomak soktuk. sonuna kadar destek. turgay demirel ile yıldırım demirören öldüğü gün kurban kesecem ha aziz yıldırım da dahil

Çıkmadan nasıl kazanacaksın? Hadi çıktın kazandın neden kupayı bırakaacaksın?

O anlamda değil çıkmamak doğru onu savunuyorum.

Ama diğer ihtimal maça çıkıcaksın kazanıcaksın sonra kupayı almayarak boykot edeceksin. Kupayı alsınlar müzelerine koysunlar. Hani alın götünüze sokun manasında :))

Maça çıkalım diyenler, bu barbarların kudurunca neler yapacağını hâlâ kestiremiyorlar mı.

Bu maça bu hakemi atamışken, herifler federasyonu parmaklarında oynatırken nasıl polyanna olabiliyorsunuz?

O anlamda değil çıkmamak doğru onu savunuyorum.

Ama diğer ihtimal maça çıkıcaksın kazanıcaksın sonra kupayı almayarak boykot edeceksin. Kupayı alsınlar müzelerine koysunlar. Hani alın götünüze sokun manasında :))

Yok hacı artık böyle bir tepki vermenin zamanı geldi de geçti bile. Adamlar diğerinden anlamıyorlar.

Maça çıkmamak hem sportif açıdan,hem yönetim açısından kendi ayağımıza sıkmak demektir. Maça çıkmamak ne demek? Çıkıp koyar kupayı alırsan ne olacak? Biz bu kararla en büyük ikinci hatamıızı yapıyoruz. Kesinlikle çıkılmalı.

Yok hacı artık böyle bir tepki vermenin zamanı geldi de geçti bile. Adamlar diğerinden anlamıyorlar.

Oda doğru anlamazlar hala göt korkusu diyorlar. Bunlar gerçekten gerizekalı oluyorlar. Ben anlamıyorum akrabalarımda da var fenerli onlarda konu fener olunca gerçekten gerizekalaşıyorlar...

Konuşma değil eylem vakti. Mücadele olmadan hak alınmaz. Kirli düzene karşı birlik olup büyük eylemsellikler yapmalıyız. Boykot, yürüyüş, molotof vs :d

Antudan kacip buraya mi geldin :))))

Ne antusu ya :eek: Olaylı efes fener maçını canlı izlemiştim bu taraftarın ne kadar çirkinleşebileceğini biliyorum ama can guvenliği biraz abartı bence burada esas nokta skandal hakem ataması ve verilmeyen saha kapatma cezası.Yönetimin kararına saygı duyuyorum fakat maça çıkıp o kupayı almalıydık:)

Geri
Üst Alt