# Madjid Bougherra

Cevap: # Madjid Bougherra

ben de katılıyorum. iskoçya ligi'ni bu forumda takip eden kaç kişi var. mustafa sarp'ı da hiç tanımasak ve ilk yarıdaki bjk maçının videolarını izletsek herkes tama ihtiyacımız olan adam der.

Hiç izlediğini sanmıyorum oyuncuyu. :)

Hic izlemedim evet , bu yaşına kadar bana kendini izlettircek arena bulamadıysa , bundan sonrada izlememe gerek yok oldugunu düsünerek söylüyorum . İlla transfer yapmak icin gereksiz adamlara saldırmayalım . Ben transfer yapılmamasına razıyım , ama geliceksede en iyisi gelsin .

Burda insanların %99'ıda büyük ihtimal o youtubedeki adamları sıraladıgı videoya bakarak gelsin diyor birde bu yönü var işin (:

' 1 2 maçını izledim tek başına sırtlıyo takımı 'diyen birden fazla arkadaş gördüm ondanbende gelsin istiyorum :D bugün bişeyler olacak sanki ha..hadi sınıfta kalma ihtimalimi değil transferi düşünmek istiyorum :D

Hic izlemedim evet , bu yaşına kadar bana kendini izlettircek arena bulamadıysa , bundan sonrada izlememe gerek yok oldugunu düsünerek söylüyorum . İlla transfer yapmak icin gereksiz adamlara saldırmayalım . Ben transfer yapılmamasına razıyım , ama geliceksede en iyisi gelsin .

Kim mesela? Marquez deme de.

Kim mesela? Marquez deme de.

Marquez evt :asd: Şaka bir yana transfer komitesinde degilim ben ama , bu adam'dan öncede cezayir milli takımında bizim bouzid oynuyordu ... Eger beni görevlendirirlerse cok cok daha iyi adamlar getirebilirim . Bu işi haldum üstünel'den daha iyi yapabilşcegime eminim .

Alın Marquez'i alın Godin'i şu taraftar rahatlasın.

Alamayız bu adamı.O kadar para ne arar bizde.

Bu adam alınacağına Servet kalsın daha iyi.

İzlemediğin belli.

1. Bougherra'yı almamız olanaksız. Rangers 7 milyon pound'dan aşağı bırakmayacak.

2. Alırsak dehşet ötesi olur, okadar iyi bir oyuncuki, Rangers'ı, defans olmasına rağmen çok maçta tek başına sırtladı, şu an takımın en iyi oyuncusu. Servet'le falan kıyaslanması komik ötesi olur. Ben bu sezon 20'den fazla maçını izledim ve Galatasaray'ın çok ihtiyacı olan tarzda bir adam, Neill'ın yanında efsane olur.

Fox'a göre önümüzdeki sezon bizdeymiş.

Marquez evt :asd: Şaka bir yana transfer komitesinde degilim ben ama , bu adam'dan öncede cezayir milli takımında bizim bouzid oynuyordu ... Eger beni görevlendirirlerse cok cok daha iyi adamlar getirebilirim . Bu işi haldum üstünel'den daha iyi yapabilşcegime eminim .

Bouzid kaç kere milli olmuş? Bouzid bizden once, bizden sonra nerelerde oynamıs? Yahia ve Bougherra nerelerde oynamıs?

Cok ilginç ya bu forum Rijkaardlar neeskensler haldun üstüneller kaynıyor maşallah maşallah

Bizde böyle cevherler varya sırtımız yere gelmez

İzlemediğin belli.

1. Bougherra'yı almamız olanaksız. Rangers 7 milyon pound'dan aşağı bırakmayacak.

2. Alırsak dehşet ötesi olur, okadar iyi bir oyuncuki, Rangers'ı, defans olmasına rağmen çok maçta tek başına sırtladı, şu an takımın en iyi oyuncusu. Servet'le falan kıyaslanması komik ötesi olur. Ben bu sezon 20'den fazla maçını izledim ve Galatasaray'ın çok ihtiyacı olan tarzda bir adam, Neill'ın yanında efsane olur.

İnsallah imkansız olur 7 M pounda ne stoperler alınır be. Kim bu adam . Bırak poundu ben 7M Euro'ya psg'den sakho'yu alırım . Tanrı yaptınız be adamı dehseti görcem ben cezayir kac gol yicek dünya kupasında ben az 8'den acıyorum ...

Geri
Üst Alt