# Madjid Bougherra

Cevap: # Madjid Bougherra

Elinde dünyanın en iyi teknik direktörü ödülü bulunan adama gelmiş cevheri yok diyorsun bende saha gülüyorum ne diyim ?

Eline ne verdinde göstersin ? Sarp Zan Server ayhan barış takımın sene başındaki omuriligi.

Kaliteye bakarmsın alayı 2.sınıf topcu bile olamicak seviyede

Üstüne Kewell gibi Baros gibi takımın %50'si olan iki oyuncu 5 ay yok

İşin acı tarafı saydıklarından servetin dışındakilerin seneyede hala bizde oynayacak olmaları:sad007:

ben byle bir transfere imkan dahi vermiyorum bougherrayı çokk uzun zamandır takip eden biri olarak söylüyorum bu adamı alabilirsekki şuan için imkansız görünüyor takımımıza çağ atlatır

Bir yanda 7 milyon euroya stoper bir yanda 5 milyon türk lirası transfer bütçesi.Bu medya sos vermeye başladı.Gerçi sos,suz haberleri nadir çıkarda neyse:asd:

ben byle bir transfere imkan dahi vermiyorum bougherrayı çokk uzun zamandır takip eden biri olarak söylüyorum bu adamı alabilirsekki şuan için imkansız görünüyor takımımıza çağ atlatır

Renkdaş senin bu yazından sonra, sana güvenmek ,Fox a da inanmak istiyorum..:)

Ulan bu adamı hangi parayla alıcaz,herkez ağız birliği yapmış gibi açız para yok diyor,bir defans oyuncusuna 7 milyon euro yani 14 trilyon bonservis vereceğimize nasıl inanalım şimdi.

İzlemediğin belli.

1. Bougherra'yı almamız olanaksız. Rangers 7 milyon pound'dan aşağı bırakmayacak.

2. Alırsak dehşet ötesi olur, okadar iyi bir oyuncuki, Rangers'ı, defans olmasına rağmen çok maçta tek başına sırtladı, şu an takımın en iyi oyuncusu. Servet'le falan kıyaslanması komik ötesi olur. Ben bu sezon 20'den fazla maçını izledim ve Galatasaray'ın çok ihtiyacı olan tarzda bir adam, Neill'ın yanında efsane olur.

1.Olanaksız olması takım adına güzel.

2.Alırsak dehşet olmaz,o kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Bana görede Rangersın en iyi oyuncusu o değil.Servetten ne fazlası var?? Sen onun 20 den fazla maçını değil,toplamda 20 dakika izlediğini zannetmiyorum.

Not:Bir arkadaşın yazdığına göre,Neill gelmeden önce muhalefet olmuşsun daha ben ne diyimki...

5 milyon TL butce mi olur? Satıstan gelecek paraya 5milyon tl ekleyecegiz anlamındadır herhalde.

Bougherra soylentileri bence asılsız degildir ama olur mu o ayrı. 7m pound ucuk bir rakamdır o kadar vermezdim bana kalsa. A sınıf takımlarda ne yapar suphelidir cunku.

Not: Bouzid 7 kere milli olmus. Yahia 42 kere, Bougherra 39 kere.

Yahu herif Rangers'a ne cag atlatmış koskoca Galatasaray'a atlatacak (:

Abartmakda üstümüze yok. Hep bu youtube varya o youtube böyle yapıyor insanları (:

arkadaşlar bakın daha öncede bougherra için bazı görüşlerimi yazdım şimdiye kadar izleyipte keşke takımımda olsun dediğim 3 stoper varsa puyol nesta ve bougherra dır bazı arkadaşlar izlmedden yorum yapmasın lütfen bu adamda hırs güç ve tahmininizden çok daha fazla bir tekniğe sahip devre arası juventus ve milan la adı anılıyordu bougherrayı alırsa tek üzüldüğüm konu neill ın papucu dama atılmış olur

Yahu herif Rangers'a ne cag atlatmış koskoca Galatasaray'a atlatacak (:

Abartmakda üstümüze yok. Hep bu youtube varya o youtube böyle yapıyor insanları (:

süpersin ama öyle deme kardeşim. burda estonya ligi'nden birini konuşuyor olsak 'aferin bizim yönetime ben en az 50 maçını izledim süper bi adam' diyen bir sürü kişi çıkar.

yapmayın komik oluyor servetle bougherra yanyana isminin söylenmesi bile adama saygısızlık bakın çok net söylüyorum alabilirsekki çok zor herkesin içi rahat olsun en faydalı transferimiz olur

süpersin ama öyle deme kardeşim. burda estonya ligi'nden birini konuşuyor olsak 'aferin bizim yönetime ben en az 50 maçını izledim süper bi adam' diyen bir sürü kişi çıkar.

Fiyatıda ucuz felan da degil 8 milyon £

11-12 milyon € yapar bu parayı böylesine riskli bir oyuncuya yatıracagıma Aston Villa dan Richard Dunne'ı alırım 4 yıl stoper sorunu yaşamam

Zaten bu paraları verebilecegimizide düşünmüyorum 11-12 milyon €'da 3 tane yabancı oyuncu pakatler gelir Haldun Üstünel (:

servetin gökhan zan ın olduğu defans bloğuna çağ atlatır izlemeden yorum yapma ben bu adamı az izlemedim diyorum isteyen istediğini düşünür fakat benim görüşüm umarım alırız bakın benim grella için stoch için bir tane yorumumu göremezsiniz çünkü o adamlar tamamiyla kapalı kutu ama bougherraya rahat olsun herkes diyorum okadar sağlam bir oyuncu ve dua edinki böyle bir adamı alalım

Bence de alamayız gibime geliyor Madjid'i. Bonservisi çok pahalı.

servetin gökhan zan ın olduğu defans bloğuna çağ atlatır izlemeden yorum yapma ben bu adamı az izlemedim diyorum isteyen istediğini düşünür fakat benim görüşüm umarım alırız bakın benim grella için stoch için bir tane yorumumu göremezsiniz çünkü o adamlar tamamiyla kapalı kutu ama bougherraya rahat olsun herkes diyorum okadar sağlam bir oyuncu ve dua edinki böyle bir adamı alalım

sen izledim diyorsan doğrudur. tepkimiz sana değil. bu takıma geçen yıl elano değil de 1 milyon euro fazla verip emanay alalım dediğimizde bize kızanlara.

Aşağıda ne yazıyor özet olarak bir renkdaş açıklık getirebilirmi..

Galatasaray set to offer Rangers £5million for Madjid Bougherra

Europe Soccer News

Galatasaray are preparing to test the financial stability of Rangers with a £5million bid for Madjid Bougherra.

Sportsmail has learned that the Turkish giants have established informal contact with the Algerian defender's camp to establish whether a move to Istanbul would appeal

Team-mate Kris Boyd is considering lucrative offers from Turkey, while former SPL stars Michael Stewart and Billy Mehmet have signed lucrative deals there this summer.

Rangers received a massive boost this week, retaining manager Walter Smith for a further season.

But as chief executive Martin Bain promises to reinvest Champions League money in new signings following an agreement with Lloyds Bank, the quest to retain players faces a fresh examination. Galatasaray coach Frank Rijkaard has authorised sporting director Adnane Sizerin to seek a replacement for exiting defender Servet Cetin.

Juventus and Panathinaikos are also interested in Bougherra as Rangers consider a bid from Liverpool for Danny Wilson. Currently at Algeria's World Cup training camp in Switzerland, Bougherra will miss Friday's warm-up game with the Republic of Ireland in Dublin following a calf tear.

Believed to have prioritised a move to a top Premiership club, the defender said yesterday: 'I do not care about a transfer. The only thing that worries me is my rehabi l itation and preparation for the World Cup.'

Rangers chairman Alastair Johnston, meanwhile, insists the retention of Smith proves it is business as usual at the SPL champions.

Internet sites buzzed with rumours yesterday that Andrew Ellis was close to completing a takeover.

Those rumours were later dismissed by senior sources as Johnston, who had challenged Ellis to put up or walk away, said: 'It's not a question of being fed up waiting. He can take as long as he wants. But we are moving ahead with our business, demonstrating that the ship is stable.

'Circumstances change by the day. In the last 10 days, we have reached an agreement with the bank in terms of our business plan, we have signed a management team and we are acting as if there is no reliance on a change of ownership for the club.

'If there is a change and it takes in the best interests of both parties, then we will address that.'

Smith's decision to sign a new deal had been interpreted in some quarters as a sign of more secure times ahead but Johnston insisted: 'The timing is coincidental. The discussions were separate from any concurrent discussions which might have been taking place.'

2 tane eli ayağı düzgün top yapabilen,orta saha oyuncusuna şiddetle ihtiyacımız varken,7-8 Milyon Pound defans oyuncusuna vermek aptallık olur.İlk öncelkle Ön libero ve Orta saha mevkiisini halletmemiz lazım.

Aşağıda ne yazıyor özet olarak bir renkdaş açıklık getirebilirmi..

Galatasaray set to offer Rangers £5million for Madjid Bougherra

Europe Soccer News

Galatasaray are preparing to test the financial stability of Rangers with a £5million bid for Madjid Bougherra.

Sportsmail has learned that the Turkish giants have established informal contact with the Algerian defender's camp to establish whether a move to Istanbul would appeal

Team-mate Kris Boyd is considering lucrative offers from Turkey, while former SPL stars Michael Stewart and Billy Mehmet have signed lucrative deals there this summer.

Rangers received a massive boost this week, retaining manager Walter Smith for a further season.

But as chief executive Martin Bain promises to reinvest Champions League money in new signings following an agreement with Lloyds Bank, the quest to retain players faces a fresh examination. Galatasaray coach Frank Rijkaard has authorised sporting director Adnane Sizerin to seek a replacement for exiting defender Servet Cetin.

Juventus and Panathinaikos are also interested in Bougherra as Rangers consider a bid from Liverpool for Danny Wilson. Currently at Algeria's World Cup training camp in Switzerland, Bougherra will miss Friday's warm-up game with the Republic of Ireland in Dublin following a calf tear.

Believed to have prioritised a move to a top Premiership club, the defender said yesterday: 'I do not care about a transfer. The only thing that worries me is my rehabi l itation and preparation for the World Cup.'

Rangers chairman Alastair Johnston, meanwhile, insists the retention of Smith proves it is business as usual at the SPL champions.

Internet sites buzzed with rumours yesterday that Andrew Ellis was close to completing a takeover.

Those rumours were later dismissed by senior sources as Johnston, who had challenged Ellis to put up or walk away, said: 'It's not a question of being fed up waiting. He can take as long as he wants. But we are moving ahead with our business, demonstrating that the ship is stable.

'Circumstances change by the day. In the last 10 days, we have reached an agreement with the bank in terms of our business plan, we have signed a management team and we are acting as if there is no reliance on a change of ownership for the club.

'If there is a change and it takes in the best interests of both parties, then we will address that.'

Smith's decision to sign a new deal had been interpreted in some quarters as a sign of more secure times ahead but Johnston insisted: 'The timing is coincidental. The discussions were separate from any concurrent discussions which might have been taking place.'

Anlayabilen çıkmadımı hiç renkdaşlardan:sad007:

Geri
Üst Alt