# Madjid Bougherra

Cevap: # Madjid Bougherra

Cezayirden teknik futbolcumu çıkar.Bariz kalas,buna 5 milyon vereceğime Serveti takımda tutarım daha iyi.

Samir Nasri ve Zidane Cezayirli.

+Belhadj, Yahya, Karim Ziani.

Bunlar ne peki? Teknik futbolcular sadece Brezilyadan çikmiyor ne yazikki

+Bougherra Fransada dogup buyumus. Ayni Zidane gibi.

Ben fikrimi söyledim,mantığımı değil.Cezayirli stoper geçmişe bakıyorum elle tutulur bir tane bile yok,sadece İsmail Bouzid var bildiğim.

Senin gibi youtube ağzıyla konuşacağıma,ülkesine bakar alırım daha iyi :)

ben oyuncunun iyiliğini yada kötüşüğünü konuşmadım dikkat edersen alalım yada almayalımda demedim youtubeden sen izlemişin belli:D ama sana şunu söyleyeceğim togo diye bir ülke var biliyormusun ve ordan futbolcu çıkıyor premier ligde oynuyor :D ukalalık yapmıyorum sadece yetenekli olması yeter banane nereliyse..aynı ahmet çakar gibisin o şöyle derdi ya yemişim cezayiri ordan stoper falan çıkmaz :D

ben oyuncunun iyiliğini yada kötüşüğünü konuşmadım dikkat edersen alalım yada almayalımda demedim youtubeden sen izlemişin belli:D ama sana şunu söyleyeceğim togo diye bir ülke var biliyormusun ve ordan futbolcu çıkıyor premier ligde oynuyor :D ukalalık yapmıyorum sadece yetenekli olması yeter banane nereliyse..aynı ahmet çakar gibisin o şöyle derdi ya yemişim cezayiri ordan stoper falan çıkmaz :D

Aynen bende öyle diyorum yemişim cezayirini ordan stoper çıkmaz :D

Bougherra=Gökhan SAKİ :D

boyuna rağmen acayip süratli cidden,ben izleme şansı bulamadım ama sağlam bi oyncuya benziyor:o

arkadaşlar bu adamı hayatında bir kere dahi izlemeyen arkadaşlar yorum yapıyorlar bazıları marquez diyor bakın gayet net konuşuyorum hepimiz dua edelimki stopere bougherradan başkası gelmesin çünkü bu adam neill ın yanına biçilmiş kaftandır ben onları elmanın iki yarısı gibi görüyorum :D:d

5 milyon poundmuş lan herif buna bu parayı vereceğine Gio'yu al daha iyi

adam topu aldiktan sonra öyle bir yardiriyorki tek rakibi thy

Mükemmel iş yapmış oluruz bence tam bizlik adam.

5 milyon poundmuş lan herif buna bu parayı vereceğine Gio'yu al daha iyi

Yaw zaten kaç senedir adam gibi savunma oyuncusu almadigimiz için neler çektik. + Bougherra veya baska yabanci stoper gelirse direk ilk 11'e girer.

Gio'yu yedek olarak aliyoruz.

Geri
Üst Alt