Mafia 3 Duyuruldu!

2 de o son kurşunu sıkmayacaktı

2 ile 1 i bağladıkları gibi bişey yaparlar belki. birazdaha geniş olabilir tabi o kısmın hikayesi

Joe'nun kanını yerde koymaması lazım Vito'nun. Az durmadı arkamızda. Joe'nun hakkı ödenmez..

RIP Joe Barbaro :(

latest

Joe'nun kanını yerde koymaması lazım Vito'nun. Az durmadı arkamızda. Joe'nun hakkı ödenmez..

RIP Joe Barbaro :(

latest

öldüğünü görmedik diye hatırlıyorum? yanlış hatırlıyor olma ihtimalim yüksek baya zaman geçti aradan ama o son sahnede arabada karşısında oturanın silahını kesiyordu inceden. bi arbede yaşanmış son anda gidip kurtarmış olabilir vs.

ne biliyim şu tür bişey bekliyorum 2. oyunda tüyleri diken diken eden bi kısımdı
The link between Mafia I and Mafia II - YouTube

Son düzenleme:
öldüğünü görmedik diye hatırlıyorum? yanlış hatırlıyor olma ihtimalim yüksek baya zaman geçti aradan ama o son sahnede arabada karşısında oturanın silahını kesiyordu inceden. bi arbede yaşanmış son anda gidip kurtarmış olabilir vs.

ne biliyim şu tür bişey bekliyorum 2. oyunda tüyleri diken diken eden bi kısımdı
The link between Mafia I and Mafia II - YouTube

Öldüğünü görmedik. Sadece diğer arabanın yol ayrımına girdiğinde yanımızdaki dayının "anlaşmamızda joe yoktu" dediğini hatırlıyorum. Vito da çaresizce başını öne eğmişti. Yoksa öldüğünü falan görmedik yani.

Bu kısımda benim de tüylerim diken diken olmuştu. Mafia II'nin bir çok yerinde cidden etkilenmiştim hikayeden. Umarım Mafia III'de de I ve II ile bağlantıları olur. Ama ana karakterin değişmesi, serbestlik verilmesi, Mafya-Gangster havasından çıkılması işi biraz bozmuş gibi gözüktü bana.

Umarım yanıltırlar. O "Mafia" olgusunu bozmamaları gerekiyor.

mafia-3-big.jpg

Steam'de 89 TL'den ön satışa çıkarılan Mafia 3, bu sabah Steam'e Türkiye'den bağlanan kullanıcıların satın alımına kapatıldı.

Oyunun geliştiricisi ve dağıtımcısı 2K Games olduğu için muhtemelen fiyatlandırmada bir hata yapıldı ve bu hatanın geç de olsa farkına varıldı. Zira 89 TL, Türkiye sınırları için bir hayli uygun bir fiyattı. 2K Games'in Steam Türk Lirası'na geçiş yaptığında oyun fiyatlarını 180 TL'ye çeken ilk iki firmadan biri olduğunu hatırlatırım(diğeri de Ubisoft'tu).

Oyunun kısa bir süre sonra yeniden Steam'de ön siparişe açık olacağından eminim. Ancak 89 TL'lik fiyata veda edeceğimizden daha da eminim. Umalım da sadece teknik bir arıza olsun.

Konusu itibari ile serinin ana temasından bir hayli uzaklaşan ve hayran kitlesinden büyük tepki alan Mafia 3, 7 Ekim 2016'da oyuncularla buluşacak.

çok büyük beklentideydim fakat fos çıkacak bu oyun

araba dinamikleri çok çok çok kötü.. mafia2yi sırf araba dinamikleri için arada yükler oynarım o kadar güzeldi yani

15 dakikalık gameplay ı gördüm ve müthiş olacak bence

Aslolan Galatasaray !!!

Vito reis var mıymış bunda da?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Vito yok galiba ama hikaye yine güzel olacak gibi

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Geri
Üst Alt