Mafia 3 Duyuruldu!

Denuvo DRM yokmuş, maşallah maşallah. :D

Yalnız ilk oyun benim için açık ara en iyi senaryolu oyundu. Aradan kaç yıl geçti, final sahnesi hala dün gibi aklımda. İkincisi de iyiydi ama birincisinin gölgesinde kaldı.

vito çok yaşlı olmuş sanırsın 50+

altı üstü 43 yaşında olması gerekiyor

ama özlemiştik reisi :ayatollah:

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

by0rMV.jpg

Hikaye yavaş yavaş şekil almaya başladı. İNTİKAM! ;)

Clay karakterine yavaş yavaş ısınacağız galiba. Ama Vito reisi bol bol izleriz umarım.

Oyungezer'de Enis bölüm bölüm gameplay yayınlıyor. Biraz önce 3. bölümü yayınladı. Gameplay izlemeyi sevenler için youtube channel linkini atayım buraya.

Oyungezer
- YouTube

Gaza geldim, tekrar bitirmek için Mafia I'i indiriyorum şuan :)

Fps 30'a kitlenmiş diyorlardı umarım çözerler sorunu

Son düzenleme:
karşılıklı yaşadığına dair öyle bi teorimiz vardı reis. vito ya şaşırdım ama.

Mafia 3'ü bölüm bölüm izliyorum. Vito ile Clay Marcano'dan intikam almak için işbirliğine giriyorlar. Bunlara 2 baş adam da ekleniyor ama nedense sonra ortaklıkları bozulmuş ve sıkmış Vito'ya.

Ben de şaşkınım :(

Şunu oynayayım bari acayip sinir etti bu maç beni

Bu konuyu bulmam iyi oldu nasil bir oyun oldugunu merak etmistim, belese kazandik bir steamkodu ondan :)

Bu konuyu bulmam iyi oldu nasil bir oyun oldugunu merak etmistim, belese kazandik bir steamkodu ondan :)

Mafia III, Mafia serisine yakışmayacak bir oyun. Oyun içinde hikayesi yok en önemlisin GTA gibi görev yapıyorsun o kadar. Sevmedim.

Eğer oynamadıysan Mafia I ve Mafia II'yi tavsiye ederim. Her iki oyunu da oynarken oyunun hikayesine duygulanabilir, gözlerin dolabilir. O kadar sağlam hikaye kurgusu var.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Geri
Üst Alt