Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Habere inanamadım..
Ne ne ne ???
Müsap yine bizi kandırdı mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Habere inanamadım..
adam GS baskani olmak istiyor diye aciklama yapmisti.krasnodar'ı bırakıp gelmez şuan.
bide abi tipi çok kötü ya. niye böyle sakalları var bunun. lise sırf sakalları için oy vermez buna.
Kimin adayi?Teknik direktör adayı da velet gallardoymuş
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok öyle bişey renktaş. Arkadaşa ironi yapmıştım. Ünal aysal aday olacakmış Fatih Terim'le nerede kalmıştık tweetini atıcaklarmışKimin adayi?

Onun gelme nedeni siyasi ama bro. gs başkanı adayı olsa herkes ister ve seçilir ama olmaz. cb olacagım diyor adamCem Uzan 2 aya ülkeye dönecek. Tehlikenin farkındasınızdır umarım.
Şimdi mi karar verdi mahkeme
Hamamcıoğlu bastırıyordu en son... Bu haber de herhalde keramettin üstada yazdığım gibi uyapa düşünce çıkmıştır. Bir karara bakalım yarın isoda işim var ama istersen salı-çarşamba leventte buluşalım bir cemiyet yapalım? Nabız tutalım...@İsmail Enver evet reis son durum nedir?
Adamin adi barca bayernle falan geciyo twitterda, bize düşmez bize portekizli bir td ve ekip gerekTeknik direktör değişikliği istemiyor muydun?![]()
fatih Terim başkan olacak mourinho teknik direktör olacak sen rahat ol. Liselilere klübü bırakma devri bitti.Adamin adi barca bayernle falan geciyo twitterda, bize düşmez bize portekizli bir td ve ekip gerek
Eger söylediklerin olacaksa liselileri destekliyorum, buna mecbur birakildikfatih Terim başkan olacak mourinho teknik direktör olacak sen rahat ol. Liselilere klübü bırakma devri bitti.
UYAPa düşmüştür oradan bakılmıştır 24:00'dan sonra düşüyorBu saatte mi
Pilav tenceresine herkes kaşığını daldırırsa ne olur. Eskiden devletin malı deniz yemeyen domuz derlerdi 80 li 90 lı yıllarda. Liselilerde böyle işte. Neyse hayırlısı olsun. Seöim bencede de gerekliydi. Fatih Terim e sahip çıkmayan yönetim sevdirip gitsinEger söylediklerin olacaksa liselileri destekliyorum, buna mecbur birakildik
Az önce yazmıştım zaten Ulusal Yargı Ağı Platformu ama sonra Bilişim Sistemi yapıldı kısaltma aynı kaldı... Allah düşürtmesin seni...uyapa mi ne girilmis yaziyor twitter da. uyap ne?
iyiligimi istedin diye öyle yazdigini varsayiyorum. Sonuc ocakta yeni secim anlasilan. umarim hamamcioglu gibi bir sacmalik yapmazlarAz önce yazmıştım zaten Ulusal Yargı Ağı Platformu ama sonra Bilişim Sistemi yapıldı kısaltma aynı kaldı... Allah düşürtmesin seni...