Mahkeme, Galatasaray'ın Seçime Gitmesine Karar Verdi. Mustafa Cengiz, Aday Olabilecek İddiası!

musap yıne mı kandırıldık

Cem Uzan 2 aya ülkeye dönecek. Tehlikenin farkındasınızdır umarım.

@İsmail Enver evet reis son durum nedir?
Hamamcıoğlu bastırıyordu en son... Bu haber de herhalde keramettin üstada yazdığım gibi uyapa düşünce çıkmıştır. Bir karara bakalım yarın isoda işim var ama istersen salı-çarşamba leventte buluşalım bir cemiyet yapalım? Nabız tutalım...

Adamin adi barca bayernle falan geciyo twitterda, bize düşmez bize portekizli bir td ve ekip gerek
fatih Terim başkan olacak mourinho teknik direktör olacak sen rahat ol. Liselilere klübü bırakma devri bitti.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uyapa mi ne girilmis yaziyor twitter da. uyap ne?

Eger söylediklerin olacaksa liselileri destekliyorum, buna mecbur birakildik
Pilav tenceresine herkes kaşığını daldırırsa ne olur. Eskiden devletin malı deniz yemeyen domuz derlerdi 80 li 90 lı yıllarda. Liselilerde böyle işte. Neyse hayırlısı olsun. Seöim bencede de gerekliydi. Fatih Terim e sahip çıkmayan yönetim sevdirip gitsin

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az önce yazmıştım zaten Ulusal Yargı Ağı Platformu ama sonra Bilişim Sistemi yapıldı kısaltma aynı kaldı... Allah düşürtmesin seni...
iyiligimi istedin diye öyle yazdigini varsayiyorum. Sonuc ocakta yeni secim anlasilan. umarim hamamcioglu gibi bir sacmalik yapmazlar

Geri
Üst Alt