Mahkeme, Galatasaray'ın Seçime Gitmesine Karar Verdi. Mustafa Cengiz, Aday Olabilecek İddiası!

iyiligimi istedin diye öyle yazdigini varsayiyorum. Sonuc ocakta yeni secim anlasilan. umarim hamamcioglu gibi bir sacmalik yapmazlar
E herhalde dua ettim sana... Yapabilirler İnan Kıraç Eğitim Vakfı olarak Hamamcıoğlunun arkasında Dernek de öyle... Ama yeter mi bilinmez... Bir kolaçan edeyim yazarım ki ben taa İrfan Aktar'a karşı Eşref Hamamcıoğlu ortaya çıktığında tehlikeli diye burada, sözlükte, galatasaray.to'da galafans da filan her yerde yazdım...

E herhalde dua ettim sana... Yapabilirler İnan Kıraç Eğitim Vakfı olarak Hamamcıoğlunun arkasında Dernek de öyle... Ama yeter mi bilinmez... Bir kolaçan edeyim yazarım ki ben taa İrfan Aktar'a karşı Eşref Hamamcıoğlu ortaya çıktığında tehlikeli diye burada, sözlükte, galatasaray.to'da galafans da filan her yerde yazdım...
umarim yeni biri gelir mesela demirbilek felan gibi. bu hamamcioglu tam bir pusta benziyor

FT ve AA'nın gidişlerini görmekten keyif alırım.
Umarım senin gibi galatasaraylılarla da karşılaşmam. Fatih Terim'i göndermek göt ister. Bak Faruk süren özhan canaydın ve ünal aysal. Sonrasında 2 yıl bile başkanlık yapamadılar. Sen ve senin gibiler kuşlardan daha tehlikelisiniz çünkü. Bu arada Fatih Terim yazmak çok mu zor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:ROFLMAO: Yok üstat UYAP'a düşmüştür... Malum gece yarısını geçince devlet mesaiye başlıyor elektronik ortamda... Allah size bu tip bilgilere vakıf olmama cahilliği nasip etsin... E-HACİZ ZULDÜR :(
Benimde aklıma o geldi de uyap olamaz 12 den önce demiş üstat.

Cengiz tekrar secilir yav. Dursun Ozbek felan karsisina cikar olur biter.

Bu karar her türlü Fatih Terim'e yaradı. Çok yaşa hocam.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt