Mahkeme, Galatasaray'ın Seçime Gitmesine Karar Verdi. Mustafa Cengiz, Aday Olabilecek İddiası!

Abi güçlü aday diyorsunuz da camiada şu anda kim var güçlü vizyoner aday olarak? Aklınızda isim varsa söyleyin. Mustafa başkanın nesi beğenilmiyor gerçekten çok merak ediyorum. Başarısız başladığımız ilk sezon bu ve toparlanma şansımızda var ne oluyor yani?

Gsmiz kaos olmadan başarılı olamıyor. Kaos iyidir azıcık hareket gelir :)

Haydaaaa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aralık ayında olacak seçime ahım şahım bir aday çıkmaz. Önümüzdeki 1.5 sene için olacaktır ayrıca seçim. Mustafa Cengiz göreve devam eder. İbrasızlık mevzusu kapanır, günah çıkartılır vs. vs.

Dursun Özbek h.o diyebiliriz o zaman.

CL ve iğrenç futbol çok yıldırdı herkesi ama tersi bile olsa, yani destan yazıp 12 puan bile almış olsaydık CL'de, malum vatandaşlar yine rahat durmaz yine çomak sokarlardı. Nasıl bir rantsa işte, insanlıktan çıkıyorlar.

Bu kararın tam Galatasaray aksamaya başladığında çıkması tesadüf değil. Lise içinde hala devletle arası iyi olan bireyler var. Özellikle Mustafa Cengizi desteklemem söz konusu değil ama liselilerin milletin gitmesini bekleyip darbe yapar gibi olağan üstü genel kurul kararı alması tam bir rezillikti. Sonuç ne olursa olsun kulübümüz için en hayırlısı olur umarım.

Eski haber diye okumuyordum vay arkadaş derdimiz hiç mi bitmez..

İşin can sıkıcı tarafı yeni birisi gelirse borç yine artmaya ve sömürmeye başlar gibi. O yüzden şu an değişmesi hayrımıza olmaz bence.

Bunun rant icin yapidigini anlamayanlar dursuna bakabiir. Erken secimle tekrar 3 yil kazanmayi hedefliyordu ve karsisina sadece M. Cengiz çıktı. Ustune 1 secim daha oldu sonra darbe girisimi !

M. Cengiz gecen yil kâr ettirdi kulubu. Bu sene de hala iyi gidiyor.

Dertleri GS olsaydi yilda 140 milyon euro zarar ettirdigi anda dursunu ibra etmez yollarlardi ustelik 0 sportif basari vardi. Neden yollamadilar ? Cunku ceplerine giren para guzeldi. Onlara ne GS batmis , 2.5 yilda sifir kupa , sifir derbi galibiyeti umurlarinda mi?

Dertleri onlara kuruş yedirmeyen M. Cengizi yollamak , baska bisey degil !

Ben taraftar olarak bu oyuna gelmeyecegim. %100 M. Cengiz'in yanindayim.

cengize karsi cikanlarin haddi hesabi yok, liseliler bu kez ayni hatayi yapmaz, o koltuk degisecek gibi, insallah hayirli olur hakkimizda.

Galatasaray spor kulübü lise prangasından bir an önce kurtulmalıdır bu ya güzellikle olacak ya da zorla kulübün haşmeti lisenin büyüklüğünü çoktan katladı bile bunu o küçük beyninize sokun artık

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ortada düzgün bir başkan adayı yok, seçim olsa ne değişecek te allam.

işte aday işte başkan!!!

Başkanlığa adaylığını koymasına kesin gözüyle bakılan Dursun Özbek'in kulislerde, ''Galatasaray benim sevdam. Galatasaray benim için bir aşk, bir tutku. Yarım kalmış işlerimi bitirmeye geliyorum'' dediği konuşuluyor..

1573466160354.webp

Geri
Üst Alt