Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Ulan çirkef Maa buna da dilil yok dersen artık..

9ojbqjeb.jpg

mahmut özgener de işin içinde.azize yaranmak için ne talep gelirse kabul etmiş.iddianamede aynen boyle yazıyor...çok enteresan bilgiler var ya.vay anasını çok şaşırdım.

ŞİKENİN KODLARI!

Şike parası almanın kodu: Kahve içmek

Aziz Yıldırım: Şirket CEO'su ya da 'bir numara'

Futbolcular: İnşaat işçisi veya mağdur

zevkle okuyorum yaw.okulda bile bukadar zevkli kitap okumamistim ;)

Trabzon sadece figuran bu iddianame. FB heryerde. Aziz ne adamisin be.

bizim baskan toplantiya katildimiki? insallah yoktur

Hehe şuan okuduğum kısım

Aziz Yıldırım hakkında yapılan teknik takip çalışmalarında Fenerbahçe yöneticisi İlhan Yüksel Ekşioğlu’nun Aziz Yıldırım ile yaptığı telefon konuşmalarında “Tarladaki İşçiler” ve “Ne Zaman Böyle Dikim Yapsak Olmuyor” gibi ifadeler kullanması üzerine şahısların kendi aralarında şifreli konuştukları dikkat çekmiş, yapılan çalışmalarda bu ifadelerin futbol maçlarında yapılan şike faaliyetleri ile ilgili olduğu, İşçi olarak tabir edilenin futbolcu, tarla olarak tabir edilenin futbol maçı, dikim olarak konuşulan konunun ise şike yapılması anlamlarına geldiği tespit edilmiş, bu tespitler üzerine 22.02.2011 günü İlhan Yüksel Ekşioğlu hakkında da iletişimin tespiti ve kayda alınması çalışmalarına başlanmıştır.

Özet gecermisiniz iddianemenin kabulu ne demek ? bundan sonra neler olacak ?

bu tür seylerle aram iyi degilde :(

Gökdeniz'in de adı geçiyor.Bizden uzak dursun ibiş

anlaşılmış, Gökdeniz Karadeniz’in Fenerbahçe takımında hiç oynamadığı buna rağmen Fenerbahçe Kulübü tarafından Olgun Peker’e bu sözleşmeyle bağlantılı olarak Gökdeniz Karadeniz transferi karşılığında 100.000 dolar ödeme yapıldığı tespit edilmiş, Aziz Yıldırım tarafından Olgun Peker’e sanki transfer çalışmalarında harcanmış gibi gösterilerek para aktarıldığı değerlendirilmiştianlaşılmış, Gökdeniz Karadeniz’in Fenerbahçe takımında hiç oynamadığı buna rağmen Fenerbahçe Kulübü tarafından Olgun Peker’e bu sözleşmeyle bağlantılı olarak Gökdeniz Karadeniz transferi karşılığında 100.000 dolar ödeme yapıldığı tespit edilmiş, Aziz Yıldırım tarafından Olgun Peker’e sanki transfer çalışmalarında harcanmış gibi gösterilerek para aktarıldığı değerlendirilmişti

ekinler dize kadar

gel aziz bize kadar mi diyor;)

Alman mahkemeleri başlatmasa soruşturmayı en başında demekki bu şike yıllar yılı devam edecekti :@

Arkadaşlar sayfa 324 İbrahim Akın ifadesi bi bakın derim.

Yasayı değiştirsinler küme düşmeyi kaldırsınlar bu fb yine düşer o kadar kötü durumdalar

fenerbahçe ankaragücü maçında 400 bin tl ödeme yapıldığı tespit edilmiş iddanameyi indirdim okuyorum inanılmaz şeyler yazıyor

ridvani merak ediyorum ben yaw.ha birde selcuk yula,ercan saatci,ömer cavusoglu ;)

Ben daha 25. sayfadayım az yavaş gidin :(:asd::D

Oyuncu isimleri var Sercanda var örgütle anlaşarak şike teşvik primi faaliyetlerine girdiği diyor..

Z.Şengül mode

Aslında kişiler kurumlar ayrıştırılmalı kişinin yaptığından kurum ceza almamalı..

Ulan Ziya tipin geldi ki aklıma yine sövdüm..

Geri
Üst Alt