Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Adımızı kullanıyorlar adımızı

Eskişehirspor teknik direktörü Bülent Uygun’un da örgüt üyesi olarak faaliyet gösterdiği, sadece takımının oynadığı müsabakalarda değil, diğer takımların oynadığı müsabakalarda da örgüt lehine olacak şekilde şike faaliyetleri içerisinde bulunduğu,

uzjqc6z8.jpg

Sercan`da yollansin artik.

İddianameyi sert bekliyordum ama bu kadar da beklemiyordum, napmış aga bunlar ya dedirtti bana... Bugün umarım telegol olur, nefes almadan izlemek istiyorum bizimkileri.. :D

ibretlik

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın da örgüt bünyesinde faaliyet gösterdiği, Federasyon başkanlığı seçimleri konusunda Aziz Yıldırım ile birlikte hareket ettiği, kendi kulübünün ligden düşme hattında bulunduğu sırada Aziz Yıldırım’dan destek aldığı ve Fenerbahçe takımının şampiyon olması için şike yaparak destek verdiği ve Aziz Yıldırım’ın talimatları ile hareket ettiği,

Sen güzel analiz ediyorsun :D Yeni bi konu acip en önemli yerleri yazsan manyak olur :D

Sercan kabul mu etmis parayi?

Carleone ailesi gibi olmuş şerefsizler.

İbretlik vol2

Şike faaliyetleri yürütülürken, rakip Trabzonspor tarafından, kendi rakiplerine teşvik ödemesi yapılıp yapılmadığının da araştırıldığı, bu yolla muhtemel teşvik primi dağıtılması girişimlerine karşı önceden önlem alınmaya çalışıldığı, (Ör; 1425,1426,3009,3462,2593 nolu tapeler),

Suç örgütünün Türkiye Futbol Federasyonu üzerinde de etkinliğinin bulunduğu, Federasyon Başkanı Mahmut Özgener’in Aziz Yıldırım’ın futbol camiası içerisindeki gücünden faydalanabilme adına şahsa her türlü desteği verdiği, Fenerbahçe kulübüne Federasyondan usulsüz şekilde paralar aktarıldığı, bu paraların şike faaliyetlerinde kullanıldığı, Federasyon Tahkim Kurulu ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararlarına örgüt lehine olacak şekilde müdahale edildiği, bazı hakemlerin müsabakanın devre aralarında tehditvari sözlerle baskı altına alınmaya çalışıldığı, (Kl:27, Dizi:54-65 arası)

Seneye ders olarak okutulmalı bu iddianame :D

Antu da durumlar ne beyler.

aykut hoca hani alninizin teryle sampiyon olmustunuz

Azize bak moruk adam polat alemdar gibi adam cikti :D

Vay arkadaş, futbolun anasını resmen bellemişler.

vay anam vay.aboooo bunlar şikenin ##### koYmuşlar. uefada bunlara koyacak :D

Geri
Üst Alt