Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Daha suçunu bile bilmeden aylarca yıllarca yatanlar varken tecavüzcünün 4 yıl insan doğrayanların 20 yıl ceza aldığı ülkede pek güvenemiyoruz malesef yüce adaletimize..

Evladım Ali avukatsan, metrise gidip gönüllü avukat ol. BJK-TS-FB-SiVAS net düşecekler. Hatta FB bankasyaya düşerse adamlara ceza değil ödül olur. Sizinde kaçarınız yok, liverpooldan sonra en üzücü olay bu olacak sizin için. Gidin tüpçüden hesap sorun bu forumu insanları tahrik etmek için kullanmayın.

Beyler emenike nin lisansı iptal edilirse spartak moskova parasını geri ister,fb vermezse rus mafyası devreye girer kanımca, 12 milyon euro az para değil

Fenerin federasyonu ve lobisi varsa bizim de UEFA'miz var (:

Platini gøreve.

benim en cok kafama takılan sezer ve korcan ve sercan olayı...

paranin bizle alakasi oldugunun delili var mi?

paralarin numarasini falan kullanarak isaretlemeleri gerekir bunu kanitlamalari icin. o kadar kolay degil bu isler.

bizi baglamaz beyler.

:asd:

Evladım Ali avukatsan, metrise gidip gönüllü avukat ol. BJK-TS-FB-SiVAS net düşecekler. Hatta FB bankasyaya düşerse adamlara ceza değil ödül olur. Sizinde kaçarınız yok, liverpooldan sonra en üzücü olay bu olacak sizin için. Gidin tüpçüden hesap sorun bu forumu insanları tahrik etmek için kullanmayın.

benim cevap vermeme gerek kalmamış saolsun renkdaşım gereken cevabı vermiş eline diline sağlık Ertuğrul.

şiketaş gidici yazınca arkadaşlar hemen atlıyor yok bizde bişey yok onlar yapmamış diye kardeşim burası mahkeme değil yapmamışlarsa mahkemede aklanırsınız.Siz bu ülkenin savcılarına güvenmiyormusunuz?

eğer bana diyorsun ki bence bana diyorsun.

ben sadece objektif olmaya çalışıyorum. angutlar gibi olamam. fenere bile objektif olurum amma velakin fenerin şike yaptığı ortada.

bjk ile ilgili kısımı da okudum. serdal adalı tayfur ve ahmet ateş 3-4 kez görüşmüş yusuf turanlıyla. hiç birinde de maçta oynamasınlar at vericez falan dememişler.yusuf kendi komisyonunu düşünerek ortalığı karıştırmış o da bjkyi bağlamaz zaten.

yani objektif olmak suç mu? doğruları söyledim.

Peki Ertuğrul Güven. Komedisin vallahi net düşecekmiş bu kadarmı zor tarafsız bakmam yahu.Şu iddianameyi okuyup şu karara vardın ya helal olsun yani. Peki biz düşelim yaptıysak düşelim zatende 86-87, 92-93 ünde hesabını verinde birlikte düşelim..

Kes lan defol git antuna

Peki Ertuğrul Güven. Komedisin vallahi net düşecekmiş bu kadarmı zor tarafsız bakmam yahu.Şu iddianameyi okuyup şu karara vardın ya helal olsun yani. Peki biz düşelim yaptıysak düşelim zatende 86-87, 92-93 ünde hesabını verinde birlikte düşelim..

buna sey yapalim, .. yapalim bunu haydi kus, evine

Banlayın şu kuşu.

derdini bize değil savcıya anlat kardeş :)

Geri
Üst Alt