Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

ali yobo ile birlikte kayiyor

kayarmi kayar

yuru be eboue:)

eğer bana diyorsun ki bence bana diyorsun.

ben sadece objektif olmaya çalışıyorum. angutlar gibi olamam. fenere bile objektif olurum amma velakin fenerin şike yaptığı ortada.

bjk ile ilgili kısımı da okudum. serdal adalı tayfur ve ahmet ateş 3-4 kez görüşmüş yusuf turanlıyla. hiç birinde de maçta oynamasınlar at vericez falan dememişler.yusuf kendi komisyonunu düşünerek ortalığı karıştırmış o da bjkyi bağlamaz zaten.

yani objektif olmak suç mu? doğruları söyledim.

[video=youtube;zQasV-pBWS8]https://www.youtube.com/watch?v=zQasV-pBWS8[/video]

beşiktaş kısmının iyi incelenmesi lazım bana göre de menajer suçlu gibi geldi

Peki Ertuğrul Güven. Komedisin vallahi net düşecekmiş bu kadarmı zor tarafsız bakmam yahu.Şu iddianameyi okuyup şu karara vardın ya helal olsun yani. Peki biz düşelim yaptıysak düşelim zatende 86-87, 92-93 ünde hesabını verinde birlikte düşelim..

yahu simdi burda küfür yazmayipta ne zaman yazicam ben?

off, zor ama neyse, tutuyorum kendimi, biktik ikidebir ceza almaktan

Ftw Bindokuzyuzbes

@ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Kulüpler Birliği Ankaragücüne söz vermiş sözleşmesini tek taraflı feseden futbolculara hiç bir klüp salça olmuyacakmış diye, rezalet.

arkadaslar konu diis ama simdi haberde gördüm mehmetcike domuz ve at eti yedirilmis

ali kayar sana deden pis kaymis bu soyadiyla bizde kaymiyalim s....r git lan ku$

Peki Ertuğrul Güven. Komedisin vallahi net düşecekmiş bu kadarmı zor tarafsız bakmam yahu.Şu iddianameyi okuyup şu karara vardın ya helal olsun yani. Peki biz düşelim yaptıysak düşelim zatende 86-87, 92-93 ünde hesabını verinde birlikte düşelim..

gelipte burda GALATASARAY ın tarihine dil uzatacak kadar hadsizsin bizim alnımız ak hiçbir zaman hak etmediğimiz bir başarımız yok.Sen şiketaşının tarihini iyi araştır.

Beyler sakin olun, arkadas uctu. :)

benim cevap vermeme gerek kalmamış saolsun renkdaşım gereken cevabı vermiş eline diline sağlık Ertuğrul.

Avatarindaki cocuk seninse cok sekermis. Galatasaray formasi da cok yakismis. Nice mutlu yillar saglik ve basari dolu bir ømru olsun.

Olaya baska yerden girmek istiyorum. Aziz Yildirim 2004 Sampionlugunu calmis, buna karsi bile birsey yapilamiyacak. Cünkü 20 yil geriye gitmek 2008 cikmis, yani ondan önce olan hersey zaman asimina takiliyor.

Besiktasli arkadaslari anliyorum ben. Ortada birseyler dönmüs, bu kesin, ama delilendirmedikce birsey cikmaz. Adaliya dokunduramazsa o zaman Besitkas'a birsey olmaz. Sonucda TFF'de Adalinin bu isin icnde olduguna göre karar vermeli.

Puhahahaha soyaada bak ali kayarrr.Adamların herşeyi kötü bilader.Buna kaymışlar bence febesli olmuş.:D

Yahu bir yerde iddia makamı Gscimbom mu yazıyor da bu angutlar ve kargalar gelip gelip burda ötüyorlar. Kim doğurmuş bunları yazık. La havle vela guvvete...

Geri
Üst Alt