Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti
ali yobo ile birlikte kayiyor
kayarmi kayar
yuru be eboue
ali yobo ile birlikte kayiyor
kayarmi kayar
yuru be eboue
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer bana diyorsun ki bence bana diyorsun.
ben sadece objektif olmaya çalışıyorum. angutlar gibi olamam. fenere bile objektif olurum amma velakin fenerin şike yaptığı ortada.
bjk ile ilgili kısımı da okudum. serdal adalı tayfur ve ahmet ateş 3-4 kez görüşmüş yusuf turanlıyla. hiç birinde de maçta oynamasınlar at vericez falan dememişler.yusuf kendi komisyonunu düşünerek ortalığı karıştırmış o da bjkyi bağlamaz zaten.
yani objektif olmak suç mu? doğruları söyledim.
Peki Ertuğrul Güven. Komedisin vallahi net düşecekmiş bu kadarmı zor tarafsız bakmam yahu.Şu iddianameyi okuyup şu karara vardın ya helal olsun yani. Peki biz düşelim yaptıysak düşelim zatende 86-87, 92-93 ünde hesabını verinde birlikte düşelim..
Peki Ertuğrul Güven. Komedisin vallahi net düşecekmiş bu kadarmı zor tarafsız bakmam yahu.Şu iddianameyi okuyup şu karara vardın ya helal olsun yani. Peki biz düşelim yaptıysak düşelim zatende 86-87, 92-93 ünde hesabını verinde birlikte düşelim..
Ftw Bindokuzyuzbes
@ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes
Kulüpler Birliği Ankaragücüne söz vermiş sözleşmesini tek taraflı feseden futbolculara hiç bir klüp salça olmuyacakmış diye, rezalet.
yahu simdi burda küfür yazmayipta ne zaman yazicam ben?
off, zor ama neyse, tutuyorum kendimi, biktik ikidebir ceza almaktan
benim cevap vermeme gerek kalmamış saolsun renkdaşım gereken cevabı vermiş eline diline sağlık Ertuğrul.
Beyler sakin olun, arkadas uctu.![]()
besiktata sikenin ayisiymis