Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Gökmen Özdemir'in ismi de yer aliyor listede, Ercan Saatci de var.

Yoo gayet kanı oluşturuyor. Beşiktaş şike yapmıştır. Bunu da teşvik vererek yapmıştır. Maçtan önce "en basit ifade ile" oyuncuların aklını bulandırmış dalavere yapmıştır.

Arkadaşım kanıtın nerede? Bana gösterir misin Beşiktaş'ın o maçta şike yaptığını? Hadi onu geç boşver bana iddianamenin Beşiktaş ile ilgili olan kımsını okuduktan sonra deki işte Adalı ve Havutçu şike yapmışş teklif etmişler futbolculara oynamasınlar diye ? Yapmayın Allah aşkına bu kadar yanlı da bakılmaz. Orada Adalı ve Havutçu'nun 1 adet bile ifadesi yokken siz nasıl kalkıp şike yapmıstır diyebiliyorsunuz? Şike ile suçlanan adamlar en iyi oynayan adamlar. Bana diğer arkadaş gibi de ki evet şuan ki iddianameye göre Adalı ve Havutçu şike yapmamıştır ama belki ek dosyalarda onların şike teşebbüs kanıtları çıkar onları görmek lazım o zaman derim tamam evet beklemek lazım . Ama boyle körü körğne atıp insanları lekelemek çok kolay dimi? Bir de tavrına bak ben burda Galatasaray'lı olmayabilirim ama en azından atar yapmadan insan gibi bir şeyleri ifade etmeye çalışıyorum.Doğru senin çevren sırf Gs'lidir diğerleri tü tütütü

İçeride yatan Ahmet Ateş sadece yol tarif etmiş yazıktır ya

50 mesajındada bjk demen garip işte:D neyse uzatmaya gerek yok.

maçlara gittiğim için maç saatinde forumda olamıyorum(bir derbiye gidemedim sınavlar yüzünden). mesaj da yazamıyorum. mesajımın fazlalaşması için bjk maçına yazmışım önemli anlarını. şuan habire feneri konuşuyoruz biz fenerli miyiz?yapma allah aşkına :( angut gibi davranıyorum tamam bundan sonra. forzadaki kargalar gibi oluyorum. burası da oralara benzesin.

Arkadaşım kanıtın nerede? Bana gösterir misin Beşiktaş'ın o maçta şike yaptığını? Hadi onu geç boşver bana iddianamenin Beşiktaş ile ilgili olan kımsını okuduktan sonra deki işte Adalı ve Havutçu şike yapmışş teklif etmişler futbolculara oynamasınlar diye ? Yapmayın Allah aşkına bu kadar yanlı da bakılmaz. Orada Adalı ve Havutçu'nun 1 adet bile ifadesi yokken siz nasıl kalkıp şike yapmıstır diyebiliyorsunuz? Şike ile suçlanan adamlar en iyi oynayan adamlar. Bana diğer arkadaş gibi de ki evet şuan ki iddianameye göre Adalı ve Havutçu şike yapmamıştır ama belki ek dosyalarda onların şike teşebbüs kanıtları çıkar onları görmek lazım o zaman derim tamam evet beklemek lazım . Ama boyle körü körğne atıp insanları lekelemek çok kolay dimi? Bir de tavrına bak ben burda Galatasaray'lı olmayabilirim ama en azından atar yapmadan insan gibi bir şeyleri ifade etmeye çalışıyorum.Doğru senin çevren sırf Gs'lidir diğerleri tü tütütü

Bir suçu bir defa işleyenle 10 defa işleyen arasında fark yoktur. Suç işlenmiştir. 10 defa işleyenin cezası katlanır ama diğerine kıyas yapılarak cezasının af edilmesi söz konusu olmaz.

Bir suçu bir defa işleyenle 10 defa işleyen arasında fark yoktur. Suç işlenmiştir. 10 defa işleyenin cezası katlanır ama diğerine kıyas yapılarak cezasının af edilmesi söz konusu olmaz.

Ya ben Türkçe konuşmuyorum ya da siz beni anlamak istemiyorsunuz.Buna şu an eminim.Ne suçu diyorum ben de. Bana gösterin iddianameden diyorum Adalı ve Havutcunun suç teşkil edecek tekliflerini neden göstere miyorsunuz?

Ya ben Türkçe konuşmuyorum ya da siz beni anlamak istemiyorsunuz.Buna şu an eminim.Ne suçu diyorum ben de. Bana gösterin iddianameden diyorum Adalı ve Havutcunun suç teşkil edecek tekliflerini neden göstere miyorsunuz?

kümeye kümeye !

382998_10150515620660269_218864095268_11368712_315680103_n.jpg

kümeye kümeye !

Ayh heyecan dolu genç arkadaşım.Size göre herşey ne güzel değil mi? En basitinden insanlar ile seviyeli konuşmak çok güzeldir.Bunu bil isterim. Eğer suç varsa kümeye gidilir ama Beşiktaş bu iddianamedeki deliller ile kümeye değil şampiypnluğa gider. hee ek delillerde farklı somut deliller olursa bilemem.

Kaldıki 1-0 yensek de şampiyonduk.

Bir hafta bjk nin tesvik sike yapacagi tartismasi olmustu o mac öncesi,yapmalarida kesindi yani herkezde öyle bir düsünce vardi ama bizim yöneticiler erken uyandi,süphlerini basina bildirdi.canli izledim o maci carsamba günki ezikleri perisan ettigimiz mac gibiydi her dokundumuz topta kaledeydi.

Zaten o yillarda Galatasaray maclari ilk dakikalari öyle baskili baslardiki dakikasina bakmasan macin son dakikalari oynaniyor gerideyiz sanilirdi.

kaan niye bukadar şike yapmadık diye yırtınıyon anlamıyomki.:asd: tamam sucsuzsanız aklanırsınız olur biter. biz suclu dedik diye beşiktaş ceza almıcak

Ayh heyecan dolu genç arkadaşım.Size göre herşey ne güzel değil mi? En basitinden insanlar ile seviyeli konuşmak çok güzeldir.Bunu bil isterim. Eğer suç varsa kümeye gidilir ama Beşiktaş bu iddianamedeki deliller ile kümeye değil şampiypnluğa gider. hee ek delillerde farklı somut deliller olursa bilemem.

hehe :o yalnız profilinde trabzonspor yazıyo ama bjklisin ilginç.içerdekiler boşa içerde değil herhalde.

ne o beyler kuşlar burayı da basmış.arkadaş bize anlatma git mahkemeye anlat.

kaan niye bukadar şike yapmadık diye yırtınıyon anlamıyomki.:asd: tamam sucsuzsanız aklanırsınız olur biter. biz suclu dedik diye beşiktaş ceza almıcak

Benim derdim o değil Barış.Şike yapıldı veya yapılmadı değil. Benim derdim burada herkes okuma yazma biliyor en azından okuduğunu anlayabiliyor. Bir suçlamada suçlanan kişinin, şuçlanan konuyla ilgili bir ifadesi ve isteği yokken nasıl boyle suçlanabilir bir insan bunu anlayamıyorum. Zaten ek delil yokda ilk celsede çıkacaklardır bu çok net bunu tum hukukcular yakında tvlerde yorumlayacaklardır .

Beşiktaş'ın iki Şeref'i var. Biri futbol şubesini kuran Şeref Bey. Ötekisi ise attığı 320 golün 99'unu vole ile atan (Asla kafayla gol atmadı) Şeref Görkey.

Beşiktaş'ı üst üste 5 yıl şampiyon yapan o efsane 5'li forvetin (Sabri, Kemal, Şeref, Hakkı, Şükrü) yaşayan son efsanesi Şeref Görkey öldü. Şeref Bey'i toprağa verirken bir anıyı yazmak istiyorum...

Beşiktaş, Galatasaray'la oynuyor. Yenerse Fenerbahçe şampiyon olacak. Ama Beşiktaş o maçta Şeref Görkey'i oynatmıyor.

Ertesi gün Cumhuriyet'in manşeti düşündürücü:

"Beşiktaş sahaya Şeref'siz çıktı!..."

Konuyu değiştirmeyeceğim.

Geçen sezon Beşiktaş, Rizespor'la oynuyor. Yenerse Rize düşecek, Bursa kurtulacak.

Ama Beşiktaş'ta Sergen Yalçın oynamıyor. Hadi kısa keseyim ve Levent Bıçakcı'ya sorduğum sorunun cevabını yazacağım...

Beşiktaş-A.Sebat, Rize-Beşiktaş maçları hakkında Şike Tahkik Komisyonu araştırma yaptı. Ulusoy Federasyonu bu maçları onayladı. Sayın başkan dedim. UEFA'dan sorarlarsa, bu rezalete ne cevap verirsin:

"Susarım. Başımı öne eğerim, utanırım. Sonra yere bakarım ve kafamı kaldıramam!..."

Lütfen... Beşiktaş'ı yönetenler. Beşiktaşlıları utandırmayın. Lütfen!.. Beşiktaş'ta kirli eller ve kirli ayaklar temizlensin.

KAZIM KANAT

Benim derdim o değil Barış.Şike yapıldı veya yapılmadı değil. Benim derdim burada herkes okuma yazma biliyor en azından okuduğunu anlayabiliyor. Bir suçlamada suçlanan kişinin, şuçlanan konuyla ilgili bir ifadesi ve isteği yokken nasıl boyle suçlanabilir bir insan bunu anlayamıyorum. Zaten ek delil yokda ilk celsede çıkacaklardır bu çok net bunu tum hukukcular yakında tvlerde yorumlayacaklardır .

Arkadaşım kapıda iddia makamı mı yazıyor peki?

BJK suçlu tabii orası ayrı :D

Ercan Saatci propaganda yapmiyorda kim yapiyor :) Ha pardon Lube.

hehe :o yalnız profilinde trabzonspor yazıyo ama bjklisin ilginç.içerdekiler boşa içerde değil herhalde.

Trabzonlu bir Beşiktaşlıyım diyelim . Ben burda taraftar olarak yorum yapmıyorum. Ben hukukcu olarak yorumladım. Fener'in kısmını yorumlamadım çünkü onlar için herşey net. Allah onların taraftarlarına da sabır versin.

Geri
Üst Alt