Talha Aslan
Cezalı
- 22 Kasım 2011
- 1.269
- 2
- 858
Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti
antu bomboş artık
12numara da acayip sızıntı var![]()
antu bomboş artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12numara da acayip sızıntı var![]()
Gökmen Özdemir'in ismi de yer aliyor listede, Ercan Saatci de var.
Yoo gayet kanı oluşturuyor. Beşiktaş şike yapmıştır. Bunu da teşvik vererek yapmıştır. Maçtan önce "en basit ifade ile" oyuncuların aklını bulandırmış dalavere yapmıştır.
50 mesajındada bjk demen garip işteneyse uzatmaya gerek yok.
Arkadaşım kanıtın nerede? Bana gösterir misin Beşiktaş'ın o maçta şike yaptığını? Hadi onu geç boşver bana iddianamenin Beşiktaş ile ilgili olan kımsını okuduktan sonra deki işte Adalı ve Havutçu şike yapmışş teklif etmişler futbolculara oynamasınlar diye ? Yapmayın Allah aşkına bu kadar yanlı da bakılmaz. Orada Adalı ve Havutçu'nun 1 adet bile ifadesi yokken siz nasıl kalkıp şike yapmıstır diyebiliyorsunuz? Şike ile suçlanan adamlar en iyi oynayan adamlar. Bana diğer arkadaş gibi de ki evet şuan ki iddianameye göre Adalı ve Havutçu şike yapmamıştır ama belki ek dosyalarda onların şike teşebbüs kanıtları çıkar onları görmek lazım o zaman derim tamam evet beklemek lazım . Ama boyle körü körğne atıp insanları lekelemek çok kolay dimi? Bir de tavrına bak ben burda Galatasaray'lı olmayabilirim ama en azından atar yapmadan insan gibi bir şeyleri ifade etmeye çalışıyorum.Doğru senin çevren sırf Gs'lidir diğerleri tü tütütü
Bir suçu bir defa işleyenle 10 defa işleyen arasında fark yoktur. Suç işlenmiştir. 10 defa işleyenin cezası katlanır ama diğerine kıyas yapılarak cezasının af edilmesi söz konusu olmaz.
Ya ben Türkçe konuşmuyorum ya da siz beni anlamak istemiyorsunuz.Buna şu an eminim.Ne suçu diyorum ben de. Bana gösterin iddianameden diyorum Adalı ve Havutcunun suç teşkil edecek tekliflerini neden göstere miyorsunuz?
kümeye kümeye !
Kaldıki 1-0 yensek de şampiyonduk.
Ya ben Türkçe konuşmuyorum ya da siz beni anlamak istemiyorsunuz.Buna şu an eminim.Ne suçu diyorum ben de. Bana gösterin iddianameden diyorum Adalı ve Havutcunun suç teşkil edecek tekliflerini neden göstere miyorsunuz?
tamam sucsuzsanız aklanırsınız olur biter. biz suclu dedik diye beşiktaş ceza almıcakAyh heyecan dolu genç arkadaşım.Size göre herşey ne güzel değil mi? En basitinden insanlar ile seviyeli konuşmak çok güzeldir.Bunu bil isterim. Eğer suç varsa kümeye gidilir ama Beşiktaş bu iddianamedeki deliller ile kümeye değil şampiypnluğa gider. hee ek delillerde farklı somut deliller olursa bilemem.
Gökmen Özdemir kim? Ne yapar?
kaan niye bukadar şike yapmadık diye yırtınıyon anlamıyomki.tamam sucsuzsanız aklanırsınız olur biter. biz suclu dedik diye beşiktaş ceza almıcak
Benim derdim o değil Barış.Şike yapıldı veya yapılmadı değil. Benim derdim burada herkes okuma yazma biliyor en azından okuduğunu anlayabiliyor. Bir suçlamada suçlanan kişinin, şuçlanan konuyla ilgili bir ifadesi ve isteği yokken nasıl boyle suçlanabilir bir insan bunu anlayamıyorum. Zaten ek delil yokda ilk celsede çıkacaklardır bu çok net bunu tum hukukcular yakında tvlerde yorumlayacaklardır .
heheyalnız profilinde trabzonspor yazıyo ama bjklisin ilginç.içerdekiler boşa içerde değil herhalde.