Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Şerefiz kulüp avrupada ülkemizin adını nasıl kirlettiler..Allah umarım size en büyük cezayı verecektir..

Telegol yok mu uleyn bugün telegol.. :D

İddianame:"Mosturoglu Gs-Ts macı oncesi Gs ye teşvik vermek icin Adnan Sezgin le iletişime gecmis ancak eylem gerceklesmemistir"

OHAAAAAAAA Cesarete bak adamlardaki arkaddaş ya.Yuh .

ibrahim akinin aciklamasi beyler:

26.04.2011 günü saat:23.15’te İbrahim Akın’ın X Şahsı aradığı görüşme;

İbrahim: “Hocam bir şey sormam lazım sana ya şimdi bizim hafta sonu Fener’le maçımız var ya, demişler ki İbo gol atmasın, yüz bin dolar para verelim ona diye”, X Şahıs: “ İyi ne yapacaksın”, İbrahim: “Ben de sana soruyorum dedim hocam bu adamlarına sor diye yani ne yapmamız lazım diye”, X Şahıs: “Sizin takımın kaptanı hocası ne diyor”, İbrahim: “Onlar bir şey diyemiyor hocam Fenerbahçeli oldukları için onlarda bana kalkıp oynama veya gol atma diyemiyorlar başkası tarafından söyleniyor bu.. yani bana gol atma diyorlar yani”, X Şahıs: “İyi tamam yani böyle şeyler günümüzde futbol camiasında var değil mi böyle şeyler”, İbrahim: “Var var ama hocam işte ben de sana soruyorum yani kötü olur mu diye…yani para var yani işin ucunda, ama sonucunda diyorlar ki işte şu şunu yapma”, X Şahıs: “Efendim yani onda bir şey yokki ya bu gönül rıza olan bir şey yani sen gol atmayacaksIn yerine para verecekler…tabi ya onda bir şey yok yani bunda bir sakınca yok canım niye olsun yani baya başkaları duymasın önemli değil…bizim burada benim köyde baba türbesi var ya Köy babada…orda var çok fakirler var yaparsın bu kurban keseriz orda yedirirsin”, İbrahim: “Doğru hocam tamam”. (tape:3568)

Sayfa 24-25 çok iyi beyler.

ulan çok sayfa var.:D

adımızı kullanmışlar adımızııııııııııııııııııı:):)

millet işte güçte. normalde burası 2000 çeker.:D

şekip-mosturoğlu_156687.jpg

Yemedigi mok kalmamis bide utanmadan böyle bir söz etmisti...

Fenerli olmak bukadar utanc verici olur be abicim ?

daha düne kadar herkes tvlerde sikeyi konusrdu öyle birsey ok falan diye.aciklandi simdi yok piyasada :)

O kadar hakkını yediniz Adnan Sezgin in.

İddianame:"Mosturoglu Gs-Ts macı oncesi Gs ye teşvik vermek icin Adnan Sezgin le iletişime gecmis ancak eylem gerceklesmemistir"

Ben adamı forumda savunurken, dürüst biridir diye(şike iddanamelerinden önce), benle alay ediyodunuz.

fiyatta anlaşamamıştır :D

yoksa o da hayırlı bir adam değil

gitti samsunu karıştırdı şimdi de

Murat Şahin ifadesinde; Daha önce Fenerbahçe Spor Kulübünde futbol oynadığını, halen Kasımpaşa Spor kalecisi olduğunu, anılan maçta oynamadığını, bu maça dönük kendisine şike teklifinde bulunulmadığını, adı geçen şahısların şike amaçlı kendisiyle irtibat kurmadıklarını, Mehmet Yenice’nin Fenerbahçe-Ankarügücü maçı öncesinde kendisiyle irtibata geçerek şike konusunda aracılık yapması için teklifte bulunduğunu, bu teklifini kabul etmediğini beyan etmiştir.

MURAT ŞAHİN ŞİKE TEKLİF EDİLDİ KABUL ETMEDİM DEMİŞ.BU BİLE YETER YA ASLINDA.

Zombi filimlerinde yayılan enfeksiyon gibi yayılmalı bu iddaname; özellikle Avrupa'ya :ka21:

ibrahim akinin aciklamasi beyler:

26.04.2011 günü saat:23.15’te İbrahim Akın’ın X Şahsı aradığı görüşme;

İbrahim: “Hocam bir şey sormam lazım sana ya şimdi bizim hafta sonu Fener’le maçımız var ya, demişler ki İbo gol atmasın, yüz bin dolar para verelim ona diye”, X Şahıs: “ İyi ne yapacaksın”, İbrahim: “Ben de sana soruyorum dedim hocam bu adamlarına sor diye yani ne yapmamız lazım diye”, X Şahıs: “Sizin takımın kaptanı hocası ne diyor”, İbrahim: “Onlar bir şey diyemiyor hocam Fenerbahçeli oldukları için onlarda bana kalkıp oynama veya gol atma diyemiyorlar başkası tarafından söyleniyor bu.. yani bana gol atma diyorlar yani”, X Şahıs: “İyi tamam yani böyle şeyler günümüzde futbol camiasında var değil mi böyle şeyler”, İbrahim: “Var var ama hocam işte ben de sana soruyorum yani kötü olur mu diye…yani para var yani işin ucunda, ama sonucunda diyorlar ki işte şu şunu yapma”, X Şahıs: “Efendim yani onda bir şey yokki ya bu gönül rıza olan bir şey yani sen gol atmayacaksIn yerine para verecekler…tabi ya onda bir şey yok yani bunda bir sakınca yok canım niye olsun yani baya başkaları duymasın önemli değil…bizim burada benim köyde baba türbesi var ya Köy babada…orda var çok fakirler var yaparsın bu kurban keseriz orda yedirirsin”, İbrahim: “Doğru hocam tamam”. (tape:3568)

Senin gibi hocanın din görevlisinin ben

taaaaa

Adnan Sezgin'i ne ovuyorsunuz la. Birde alsaydi para'yi :asd:, sanki normal birsey para kabul etmek

ya bu a haberdeki mal ne diyor ya?Küme düşmeyi kaldırın demediği kaldı bir

arkadaşlar sercan yıldırım maskelerini alıp ordu maçına gidiyormuyuz?

O kadar hakkını yediniz Adnan Sezgin in.

Ben adamı forumda savunurken, dürüst biridir diye(şike iddanamelerinden önce), benle alay ediyodunuz.

Galatasaray'da böyle bir harekete cesaret edemeyeceğinden olmasın?:)

Geri
Üst Alt