Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

238'de Sercanla ilgili görüşmeler ve sonuç var.

angut.comdan

"efs - 09.12.2011 15:54

Bende yeni bişeyler çıkacak sandım. Bu iddianameye göre herkesin en kötü ilk duruşmada beraat etmesi lazım.

Bu deli saçmalarıyla 31 kişiyi nasıl içerde tutarlar aklım almıyor. Gördüğüm kadarıyla Olgun Peker in bile tutuklanmasını gerektirecek hiç birşey yok. "

Adam tırlatmış beyler :weqweq:

Bir konumuz var ya ''Haydi Fener'li Olalım, Konumuz: "Şike Operasyonu'' diye, arkadaş hayal gücümüzü yırtıyoruz saçma bir şey bulmak için yinede bunların kafasına ulaşamıyoruz ya:) İşin acı yanı adamlar bunları inanarak söylüyor.

Veremiyor malesef. Sadece men edebilir, ama cezalara karisamiyor. Ama Feneri ve BJK'yi 5 yil men ettim diye bir aciklama yaparlarsa, o zaman belki birsey yapar TFF

benim istedigimde o.avrupadan 8 yil men ettim desin ve *** yi men etsin ozaman görürüm ben o tüpcüyü

mali yakında istifasını verir. uefa bu öküzlerden önce bekliyodu iddiianameyi malinin keyfini beklemezler.

"Bugün mahkemeye mürcaat edip delilleri ve belgeleri isteyecegiz. Bunlari aldiktan sonra Etik Kurulu calismaya baslar."

Sonunda delil olduğunu kabul etmiş beyler... :evilsmile:

Buarada etik kurulunun ilk başta mahkemeden aldığı 27 klasörde ne vardı.. Kozmik odadakiler bunların aynısı değil miydi. Hikaye okuma bize adi herif

benden söylemesi, Fenerbahce devre arasi transfer yaparsa, bilin düsme felan olmayacak demekdir. Tüyo ve garantiyi almislardir o zaman.

drerolkose erol köse

İDDİANAME VE DELİLLER AÇIKLANDI ŞİKENİN KOD ADI İNŞAATMIŞ .VİDEOLAR RESİMLER TLF KAYITLARI NELER NELER.AH BE AZİCİLER ŞİMDİ LAL OLDUNUZ

bu resimler telefon konusmalari hata vdeolari nerden nezaman goruruz?

Bugün mahkemeye mürcaat edip delilleri ve belgeleri isteyecegiz. Bunlari aldiktan sonra Etik Kurulu calismaya baslar.

Sonunda delil olduğunu kabul etmiş beyler... :evilsmile:

Buarada etik kurulunun ilk başta mahkemeden aldığı 27 klasörde ne vardı.. Kozmik odadakiler bunların aynısı değil miydi. Hikaye okuma bize adi herif

2006 şampiyonluğunu dedikodu üzerine Galatasaray'dan alırız diye açıklama yapanlar,Cemal Nalga olayında küme düşelim diye elinden geleni yapanlar mı dersin? O karar en yakın zamanda alınmazda sezon sonuna bırakılırsa ve dağ fare doğurursa fitil fitil gelir burnunuzdan.MAA üzerinde ki formayı çıkar KIRMIZI BEYAZ formanı giy artık.

pc basinda maliye öyle güzel aniyorumki,gönül isterdi suratina tüküreyim.serefsiz düzenbaz.cumhurbaskani bunlari gördükten sonra imzayi atmaz ve mahkemeye gider umarim

dilil var mi dilil?? biri M.A.A ya adobe flash Player indirsin hahahah :D

drerolkose erol köse

İDDİANAME VE DELİLLER AÇIKLANDI ŞİKENİN KOD ADI İNŞAATMIŞ .VİDEOLAR RESİMLER TLF KAYITLARI NELER NELER.AH BE AZİCİLER ŞİMDİ LAL OLDUNUZ

bu resimler telefon konusmalari hata vdeolari nerden nezaman goruruz?

erol kösenin her ### tan haberi var.

Fener UEFAYA dava açtı, suçlu olduğu halde. 1-2 yıl men edeceğine 5 yıl men eder UEFA, avrupada adalet böyle işler.

Acil birşeyler yapmamız lazım bırakın Bankasyayı bu adamların amatöre bile düşmesi ödül olur. MAA acilen oradan indirilmeli!

sercan nında başını yakmışlar

Arkadaşlar foto istemiş ben de var ama yüklemeyi beceremiyorum :D

Ulan iddianame'nin sonunda dosya ve tapeler TFF'ye gönderilmiştir yazmıyormu daha nesini talep ediyorlarmış anlamadım.Bir de yazılış tarihi 2 Kasım 2011 2 hafta ne beklemişler hazır demek için.

uefadan bugün yarin bjk nin men edildigi haberini görmek istiyorum.serefsiz tüpcü

devre arasında düşecek bu #####lar.malide kalamaz görevde. yine dansözlüğü iş başında. tanıdınız artık bu adamı. sözünden ## gibi dönüceğini bilyosunuz.

mali nin amacı febe ile arasını iyi tutmak ben sizi sezon sonuna kadar kurtaracaktım ama uefa izin vermedi demeye çalışacak olay bu.

Geri
Üst Alt