Hasan Yıldız
Parçalı Üye
- 6 Temmuz 2009
- 3.545
- 0
- 1.306
Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti
238'de Sercanla ilgili görüşmeler ve sonuç var.
238'de Sercanla ilgili görüşmeler ve sonuç var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
angut.comdan
"efs - 09.12.2011 15:54
Bende yeni bişeyler çıkacak sandım. Bu iddianameye göre herkesin en kötü ilk duruşmada beraat etmesi lazım.
Bu deli saçmalarıyla 31 kişiyi nasıl içerde tutarlar aklım almıyor. Gördüğüm kadarıyla Olgun Peker in bile tutuklanmasını gerektirecek hiç birşey yok. "
Adam tırlatmış beyler :weqweq:
Veremiyor malesef. Sadece men edebilir, ama cezalara karisamiyor. Ama Feneri ve BJK'yi 5 yil men ettim diye bir aciklama yaparlarsa, o zaman belki birsey yapar TFF
Bugün mahkemeye mürcaat edip delilleri ve belgeleri isteyecegiz. Bunlari aldiktan sonra Etik Kurulu calismaya baslar.
Sonunda delil olduğunu kabul etmiş beyler... :evilsmile:
Buarada etik kurulunun ilk başta mahkemeden aldığı 27 klasörde ne vardı.. Kozmik odadakiler bunların aynısı değil miydi. Hikaye okuma bize adi herif
drerolkose erol köse
İDDİANAME VE DELİLLER AÇIKLANDI ŞİKENİN KOD ADI İNŞAATMIŞ .VİDEOLAR RESİMLER TLF KAYITLARI NELER NELER.AH BE AZİCİLER ŞİMDİ LAL OLDUNUZ
bu resimler telefon konusmalari hata vdeolari nerden nezaman goruruz?
uefadan bugün yarin bjk nin men edildigi haberini görmek istiyorum.serefsiz tüpcü