serkan akcay
Cezalı
- 17 Aralık 2010
- 6.545
- 0
- 1.021
Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti
su tipe bak.serefsiz tipine tüküreyim
su tipe bak.serefsiz tipine tüküreyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resimleri paylastılar
Beşiktaş konumunda Gs şu an olsaydı ve içerde yer alan yöneticiniz Serdal Adalı olsaydı ve hiç bir şekilde iddianamede hiç bir konuşması hatta şike teklifi ile ilgili hiç bir konuşması yer almasaydı ne derdiniz? Objektif olarak bakcağınız için Menajerin işgüzarlığı diyecektiniz.Ben bütün iddianameyi okudum. Menajerin Futbolcular konuşması dısında Adalı'nın şike teklifinde bulunduğuan dair HİÇBİR KANIT YOKTUR.
Yapmayın lütfen ben bütün iddianameyi okudum Adalı'nın 1 adet bile konuşması yok. Hani nerde göstersinler bana da ??
I.Akin ve I.Alin icin itirafci deniliyor, bence o zaman sanslari kalmiyor. BJK karisik biraz, yirtabilirler, ama Fener yirtamiyor. Trabzon ise bence kesin yirtar. BJK 50% yirtar diyorum.
Beşiktaş konumunda Gs şu an olsaydı ve içerde yer alan yöneticiniz Serdal Adalı olsaydı ve hiç bir şekilde iddianamede hiç bir konuşması hatta şike teklifi ile ilgili hiç bir konuşması yer almasaydı ne derdiniz? Objektif olarak bakcağınız için Menajerin işgüzarlığı diyecektiniz.Ben bütün iddianameyi okudum. Menajerin Futbolcular konuşması dısında Adalı'nın şike teklifinde bulunduğuan dair HİÇBİR KANIT YOKTUR.
Yapmayın lütfen ben bütün iddianameyi okudum Adalı'nın 1 adet bile konuşması yok. Hani nerde göstersinler bana da ??
O değil de, sedat peker hakkaten denildiği kadar güçlüymüş.
bence bu sekilde daha iyi oldu düsünsenize eger sezon sonunda düsürülerse fb ne kadar zararra ugriycak