Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

mehmet_ali_aydinlar2.jpg

su tipe bak.serefsiz tipine tüküreyim

Beşiktaş konumunda Gs şu an olsaydı ve içerde yer alan yöneticiniz Serdal Adalı olsaydı ve hiç bir şekilde iddianamede hiç bir konuşması hatta şike teklifi ile ilgili hiç bir konuşması yer almasaydı ne derdiniz? Objektif olarak bakcağınız için Menajerin işgüzarlığı diyecektiniz.Ben bütün iddianameyi okudum. Menajerin Futbolcular konuşması dısında Adalı'nın şike teklifinde bulunduğuan dair HİÇBİR KANIT YOKTUR.

Karga go home

tff ye yürüyelim istifaaaaaaaaaaaaaaaa

tarbzonun burda sampiyonlugu istemesi lazim

I.Akin ve I.Alin icin itirafci deniliyor, bence o zaman sanslari kalmiyor. BJK karisik biraz, yirtabilirler, ama Fener yirtamiyor. Trabzon ise bence kesin yirtar. BJK 50% yirtar diyorum.

İbrahim Akın ve İskener Alın ifadelerinde biz Beşiktaş^'tan şike teklifi almadık menajerimiz maça asılmayın sizi transfer etmezler dedi diyorlar. Ayrıca gerçekten de hiçbir şekilde Adalının konusması takıbe takılmıs mesajı falan yok hepsi menajerin futbolculara anlattığı şeyler. EE hani nerde Adalı'nın menajerden şike talebi ile ilgili konusmaları. Yanlı değil Hukukcu gözuyle yorumluyorum bunu.

O değil de, sedat peker hakkaten denildiği kadar güçlüymüş.

Beşiktaş konumunda Gs şu an olsaydı ve içerde yer alan yöneticiniz Serdal Adalı olsaydı ve hiç bir şekilde iddianamede hiç bir konuşması hatta şike teklifi ile ilgili hiç bir konuşması yer almasaydı ne derdiniz? Objektif olarak bakcağınız için Menajerin işgüzarlığı diyecektiniz.Ben bütün iddianameyi okudum. Menajerin Futbolcular konuşması dısında Adalı'nın şike teklifinde bulunduğuan dair HİÇBİR KANIT YOKTUR.

Dostum iddanameyi okuduysan aklanma derdine düşeceğine 2004teki şampiyonluğunun gasp edilmesinin derdine düş!

tez zamanda ALLLAH BELASINI VERSİN tffnin. görev yapamıycak haldeler. işlerinden olsun köpekler.

Yapmayın lütfen ben bütün iddianameyi okudum Adalı'nın 1 adet bile konuşması yok. Hani nerde göstersinler bana da ??

senin derdin ne arkadas gelip buraya kalin yazilar ile gozumuza soka soka yaziyorsun savcidan dahami iyi biliyorsun tamam savci yanlis yapmis ozaman hakim nasil kabul etti idianamyi eger bjk ile iligli birsey yoksa geri gonderip duzeltmesini istemezmi hakim bey savciden ducacaksiniz hemde uefaden 5 yil men yersiniz MAA feneri kurtardi gibi sizide kurtarsaydi avrupaden

en temiz trabzon bunların arasında

ulan herşey ayan beyan ortadaişe bak deli olcam ya

bence bu sekilde daha iyi oldu düsünsenize eger sezon sonunda düsürülerse fb ne kadar zararra ugriycak

Yapmayın lütfen ben bütün iddianameyi okudum Adalı'nın 1 adet bile konuşması yok. Hani nerde göstersinler bana da ??

evet suçlular savcı ve polis zaten.Neden tutuklu ozaman bu ikili.okadar kişi serbest kaldı

Geri
Üst Alt