Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

peki menajerler kendiliğinden mi teklif yapmış klüp adına kimsenin haberi olmadan

Şu şekilde düşünün okuduğunuzda bu zaten açıkca ortada. Evet iddianamede sıkıntı var Beşiktaş adına ama burada Adalı ve Havutçu'nun şike adına hiçbir isteği ve konuşması yok sadece Tayfur'un ben bu futbolcuları sadece istiyorum yanlış anlaşılmasın ifadesı var. Adalı2nın avukatı çıkar dder ki efendim burda ki suçlamaları kabul etmiyoruz bize Adalı2nın şike teklif ettiğini dair bir kanıt gösterin dese bile gösteremezler çünkü yok.

Menajer tüm konusmalarında işgüzizarlık yapıyor.İşte iyi oynarsanız sizi almazlar falan diyor. Bu konuşmalar sadece Futbolcu ve menajer ile geciyorç Eğer konusmalarda Adalı, Turanlı'ya biz Akın'ı alıcaz gol atmasın iyi oynamasın haber ver tarzı bir konusması olsa tamam suclular dıyebiliriz ama boyle bir şey yok.

senin derdin ne arkadas gelip buraya kalin yazilar ile gozumuza soka soka yaziyorsun savcidan dahami iyi biliyorsun tamam savci yanlis yapmis ozaman hakim nasil kabul etti idianamyi eger bjk ile iligli birsey yoksa geri gonderip duzeltmesini istemezmi hakim bey savciden ducacaksiniz hemde uefaden 5 yil men yersiniz MAA feneri kurtardi gibi sizide kurtarsaydi avrupaden

İşte hukuk bilmeyen herkes yorumladığı zaman olay buralara geliyor. Savcı elbette tutuklar haklı da bende savcı olsam tutuklardım çünkü manejerin sayısızca sacma sapan konusması var ama bu konusmaların kaynagı olan Adalı'nın konusmaları yok. Ayrıca unutmayun bu bir İDDİANAME. Ben hukukcu olarak burada açıklama yaptım gayet düzgün bir dille gider yapmadan yazsanız hoş olur. Kimseye hakaret etmedim

Şu şekilde düşünün okuduğunuzda bu zaten açıkca ortada. Evet iddianamede sıkıntı var Beşiktaş adına ama burada Adalı ve Havutçu'nun şike adına hiçbir isteği ve konuşması yok sadece Tayfur'un ben bu futbolcuları sadece istiyorum yanlış anlaşılmasın ifadesı var. Adalı2nın avukatı çıkar dder ki efendim burda ki suçlamaları kabul etmiyoruz bize Adalı2nın şike teklif ettiğini dair bir kanıt gösterin dese bile gösteremezler çünkü yok.

Menajer tüm konusmalarında işgüzizarlık yapıyor.İşte iyi oynarsanız sizi almazlar falan diyor. Bu konuşmalar sadece Futbolcu ve menajer ile geciyorç Eğer konusmalarda Adalı, Turanlı'ya biz Akın'ı alıcaz gol atmasın iyi oynamasın haber ver tarzı bir konusması olsa tamam suclular dıyebiliriz ama boyle bir şey yok.

birader kalın puntoyla yazan haklı mı oluyor

trfb16 Nickli Üyeden Alıntı

devre arasi düsürülmek demek yarim sene futbol oynamamak demek. ikinci lige yaridan baslanmiyca icin böyle bir ihtimal yok. düsürme karari alinsa bile sene sonuna kadar birinci ligde devam etirirler yayinci kurulus icin. hem zaten tek düsürülen biz olmayiz idaanameye bakilirsa devre arasinda mahkeme olmadan düsürmeye kalkarlarsa orda adi gecen her takim düsmek zorunda sen düs sen kal diyemezler. 18 takimdan 7-8 takimi silemezler bence..

hayır öle değilmiş, şu ana kadar aldığın puanlar bank asyada geçerli oluyor, bölelikle lider olarak o lige başlayacağız gibime geliyor...

:D

lazim degil.biz hukuk bilyioruz sen onu git maliye anlat

Prangalarını çözün şu kuşun, böyle bir günde utanmadan geliyorlar başlarım forumun objektifliğine de herkese açık oluşuna da abicim. Adamlar gidip mahkemeye versin savunmalarını biz iddaa makamıyız!

CüneytTanman istifa etsinnnnnnnnnnnnnnn

İşte hukuk bilmeyen herkes yorumladığı zaman olay buralara geliyor. Savcı elbette tutuklar haklı da bende savcı olsam tutuklardım çünkü manejerin sayısızca sacma sapan konusması var ama bu konusmaların kaynagı olan Adalı'nın konusmaları yok. Ayrıca unutmayun bu bir İDDİANAME. Ben hukukcu olarak burada açıklama yaptım gayet düzgün bir dille gider yapmadan yazsanız hoş olur. Kimseye hakaret etmedim

Hacı sen hukukçuysan bende stajyer astronotum, saygılar.

yanlış forumdasın arkadaşım.

normal zaman da forumda hiç gözükmeyen tipler şike mevzusu olunca anında damlıyorlar foruma

renkdaslar avrupada böyle bir olayin örnegi varmi iyi bildiginiz.yani sike yaptigi ispatlanmis ve federasyon düsürmez ise uefanin yaptirimi ne olur gibi??????

Normal haytta hepinizin farklı takımda arkadaşları var ve bu şekilde mi davranıyorsunuz.ben sadece olanı söyledim neyse uzamasın .Siz taraflı bakmaya devam edin. Dediğim gibi Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nın hiçbir şekilde iddianamede şike teklifine dair konusması yoktur hatta konusması yoktur. Hatta Yusuf Turanlı ile konusmaları bile yoktu. Yusuf Turanlı oyuncularını pazarlayıp para kazanmak için ortalığı karıştırmıştır. Burada farklı takıma gönül vermiş ama benımle aynı eğitimi gören hukukcu kardeslerım ya da abılerım varsa ıddianameyi okudularında ne demek istediğimi anlayacalardır. Guzel ülkem herkes savcı hukukcu zaten sasmamak lazım herkesın td olduğu spor camiasında yeri gelince bunları da olurlar. İyi sohbetler size.

MAA bu açıklamasıyla topu UEFA ya atıyor siz düşürün diyor...

zz6m.jpg

İyi para beyler.

mali fb yi düsürmek istemyiorsa istifa etsin defolsun ya.ulusoy gelir aninda gönderir ;)

Geri
Üst Alt