Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

zz6m.jpg

İyi para beyler.

Dikkat çekmemek için çok sıradan bir arabayla taşımışlar.

şöyle bir açıklama yapsana :D

platini: " dilil var "

trfb16 Nickli Üyeden Alıntı

devre arasi düsürülmek demek yarim sene futbol oynamamak demek. ikinci lige yaridan baslanmiyca icin böyle bir ihtimal yok. düsürme karari alinsa bile sene sonuna kadar birinci ligde devam etirirler yayinci kurulus icin. hem zaten tek düsürülen biz olmayiz idaanameye bakilirsa devre arasinda mahkeme olmadan düsürmeye kalkarlarsa orda adi gecen her takim düsmek zorunda sen düs sen kal diyemezler. 18 takimdan 7-8 takimi silemezler bence..

hayır öle değilmiş, şu ana kadar aldığın puanlar bank asyada geçerli oluyor, bölelikle lider olarak o lige başlayacağız gibime geliyor...

:D

Oooo! Bavullarını toplamaya başlamışlar:)

zz06.jpg

Afedersiniz Günahınızı almışız caizmiş ya la bu

Normal haytta hepinizin farklı takımda arkadaşları var ve bu şekilde mi davranıyorsunuz.ben sadece olanı söyledim neyse uzamasın .Siz taraflı bakmaya devam edin. Dediğim gibi Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nın hiçbir şekilde iddianamede şike teklifine dair konusması yoktur hatta konusması yoktur. Hatta Yusuf Turanlı ile konusmaları bile yoktu. Yusuf Turanlı oyuncularını pazarlayıp para kazanmak için ortalığı karıştırmıştır. Burada farklı takıma gönül vermiş ama benımle aynı eğitimi gören hukukcu kardeslerım ya da abılerım varsa ıddianameyi okudularında ne demek istediğimi anlayacalardır. Guzel ülkem herkes savcı hukukcu zaten sasmamak lazım herkesın td olduğu spor camiasında yeri gelince bunları da olurlar. İyi sohbetler size.

Tamamda... Niye icerdeler o zaman? Itirafcilar var deniliyor, dogru cikarsa ben birilerinin Adali ve Havuctuyu ya yaktigini veya sucladigini düsüniyorum. Bosu bosuna icerde tutulamazlar yoksa icerde. Ya biri Adali istedi o yüzden yaptim dedi yada baska birsey var. Yoksa Adali ve Havutcu hakkinda birsey olmadigi halde icerde tutmak sacma degil mi?

Kritik olan zaten Adali, Adali temiz cikarsa zaten BJK'nin korkusu olmaz. Havutcu'nun yaptigini Kulüb cekemez cünkü.

azizin cezaların inmesi ile kurtulma şansı da yok bu arada. adam terör örgütü kurmuş bildiğin. her türlü masa altı yapılıyor azize.

Ibo yakmis feneri:D

i5297869_news-manset-resim-nh-mehmet-ali-aydinlar0003.jpg-k

Delil yok XD

gözüm yoruldu ama insan ayrılamıyor okumaktan.. valla süper olmuş.. emeğine sağlık mehmet berk.. sağlam deliller bulmuş.. şüpheliler kolluk ifadelerinde saçma cevap vermişler..

Beyler iddanemeyi bitirdim, fenerin bu ligde bundan sonra top oynaması bile şikedir. Hatta Bankasya sevgililer günü hediyesi olur o kadar net yani :D

Bu arada ek delillere ait linkler varsa paylaşın.

Beyler iddanemeyi bitirdim, fenerin bu ligde bundan sonra top oynaması bile şikedir. Hatta Bankasya sevgililer günü hediyesi olur o kadar net yani :D

Bu arada ek delillere ait linkler varsa paylaşın.

Hocam sen bilirsin,simdi yeni yasa ciksa da bir ise yaramayacak degil mi?

Tamamda... Niye icerdeler o zaman? Itirafcilar var deniliyor, dogru cikarsa ben birilerinin Adali ve Havuctuyu ya yaktigini veya sucladigini düsüniyorum. Bosu bosuna icerde tutulamazlar yoksa icerde. Ya biri Adali istedi o yüzden yaptim dedi yada baska birsey var. Yoksa Adali ve Havutcu hakkinda birsey olmadigi halde icerde tutmak sacma degil mi?

Kritik olan zaten Adali, Adali temiz cikarsa zaten BJK'nin korkusu olmaz. Havutcu'nun yaptigini Kulüb cekemez cünkü.

Savcının tutması normal çünkü bir çok konusma var menajerin sacma sapan. Adalı'nın konusması olmasa bile sorf delıllerı toplamak için bile ıcerıde tutar bunu yapar neden? Çünkü adı geçen bir at söz konusu aslında o at transfer için geçen bir at. En basiti atı arastırmak için bile adalı'yı içerde tutabilir sırf delilleri yok etmemek için. İbrahım Akın ifadesınde şike teklıfı almadıgı soyluyor aksine Fb ile ilgli ifadesınde şike teklifi aldıgını kabul edıyoor. Dikkat cekmek gereken nokta su: İbrahım Akın diyor ki Bana Beşiktaş^tan şike teklif edılmedı transfer teklıfı edildi. AMA menajerim sureklı iyi oynamamamı soyledi. Ama yonetıcılerın boyle bır ıstegının belgesı yok

ya bişey soracağım bu tff klupler ile ilgili kararı sezon sonunda vereceğiz diyor.Peki bu şikebahçe şampiyon olursa ne olacak?2 şampiyonluğuda elinden alınması lazım ozaman.

aziz beyin kurtulma imkanı yok, olay terör örgütüne giriyor :D

Bunlar şike yapmamış şike ile yatıp şike ile kalkmışlar.

Savcı heralde önceden tahmin etti bu TBMM nin bunları kurtarmaya çalışcağını, bilerek ergenekona bağlamış olayı :D Süper hamle :D

Hocam sen bilirsin,simdi yeni yasa ciksa da bir ise yaramayacak degil mi?

Valla birader evrensel hukuk normlarına göre sanıklar haklarında her türlü lehte değişikten yararlanır. Fakat iddanameye göre Aziz ve Çetesi Ağır Cezadan Sulh a aldıramazlar davayı. Dava muhtemelen ileride kabul edilirse BJK-TS kısmı Sulh cezaya atılır. FB ve Olgun Peker kısmı ağır cezada yargılanmaya devam ederler. Şekip-Aziz ve çok bulaşanlar tahliye falan olamaz. Diğerleri tahliye olur ama yüksek ihtimal ceza yer.

i5297869_news-manset-resim-nh-mehmet-ali-aydinlar0003.jpg-k

Hangi akla hizmet ''dilil yok'' dersin şerefsiz haysiyetsiz sahtekar adam

Geri
Üst Alt