Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Kaan denilen kendini hukukçu sanan arkadaşa bir sorum var..

İddianame de serdar adalı yok ise, nasıl tutuklandı? Takipsizlik kararı çıkardı. Yargıtay bozardı en başta tutukluluğunu. Demekki sen hukukçu değilsin.

Akşama Telegol olacak mı beyler ?

Ben de öncelikle Beşiktaş kısmını okudum, Fener'i biliyoruz zaten.

Maçta her türlü pislik dönmüş o kesin. Ama tüm pislik Yusuf Turanlı'nın başının altından çıkmış. Yusuf Turanlı ve Beşiktaş yönetimi arasında bağ çıkarsa sıkıntı olabilir ama Fenerbahçe gibi net bir olay yok. Basit cezalar ile kurtarır gibi geliyor bana.

Ama sonuçta kupa finaline hile karıştığı için UEFA'nın tavrını bilemem.

Sike girisimi var,Iskender'in ifadesi Bjk'yi da dusurur bence.

Menejer rahat oynayin relax olun demis,Bjk avrupaya gitsin demis,bunlar da tamam demis ama kayseri'ye yolculukta ibo ile konusmus ve bu kadar emek bosa gitmesin demisler.

Macta ikiside iyi oynadi.

Bjk girisimden duser bence.

Teslimattan önce polis numaradan durdurup paranın görüntüsünü alıyor.

zz6m.jpg

İbrahim Akın 100bin doları alırken..

akin1.jpg

akin2.jpg

Sike yok!!! Herseye inanmayin!

muahahaha :D

Kaan denilen kendini hukukçu sanan arkadaşa bir sorum var..

İddianame de serdar adalı yok ise, nasıl tutuklandı? Takipsizlik kararı çıkardı. Yargıtay bozardı en başta tutukluluğunu. Demekki sen hukukçu değilsin.

Daha önce de acıkladım. Menajer tum konusmalarında Adalı bıze yeter tarzı konusmalar gecırıyor adı gecen AT da Adalı'nın. Doğal olarak delıllerı karatmamak adına herkes tutuklanır.

ya menejerler ve futbolcular arasında geçen konuşmadan yöneticinin haberi olmaz mı arkadaşım neyin peşindesin?menejer kafasına göre futbolcuya oynamayın der mi?bir kazancı olmasa böyle birşeye girer mi?orada aracı menejer

Kaan'ın haklı olduğu nokta bunun belgelerle ispatlanıp ispatlanamayacağı.

Ben görmedim iddianamede böyle bir şey ama sonradan ek dosyalar falan varmış galiba oradan bir şey çıkarsa bilemem.

Elbette İ. Akın'a oynama etme diyen Beşiktaş onu herkes biliyor ama Fenerbahçe gibi gidip lambur lumbur kendi adamları ile yapmamışlar işi daha ince çalışmışlar bu yüzden kurtarabilirler. (diye düşünüyorum ben, yoksa benim gözümde Beşiktaş'ın Fener kadar bile değeri yok o ayrı)

Sike girisimi var,Iskender'in ifadesi Bjk'yi da dusurur bence.

Menejer rahat oynayin relax olun demis,Bjk avrupaya gitsin demis,bunlar da tamam demis ama kayseri'ye yolculukta ibo ile konusmus ve bu kadar emek bosa gitmesin demisler.

Macta ikiside iyi oynadi.

Bjk girisimden duser bence.

Tamam bu ifadeler var ama bunları isteyen yonetıcıler değil MENAJER eğer ADALI'nın menajerde boyle ıstemıne dair konusma olsaydı haklı olurdunuz ama YOK işte. Boyle bir ıstek veya konusma yok

Daha önce de acıkladım. Menajer tum konusmalarında Adalı bıze yeter tarzı konusmalar gecırıyor adı gecen AT da Adalı'nın. Doğal olarak delıllerı karatmamak adına herkes tutuklanır.

Eğer bu doğruysa 14 şubat da beraat eder takma kafana o zaman.

aziz yıldırımın alaattin metinle görüşmesinde

aziz:bunlar gazateye ilan verecekleri yazı vardı ya... onu maille klüp üyelerine gönderiyorlar... şimdi söyleyecegim bizi Galatasaray klübüyle karıştırmasınlar diyecegim... akşam kürsüde seyret sen beni...

adam alaattin metine hava yapıyo:asd:

Tamam bu ifadeler var ama bunları isteyen yonetıcıler değil MENAJER eğer ADALI'nın menajerde boyle ıstemıne dair konusma olsaydı haklı olurdunuz ama YOK işte. Boyle bir ıstek veya konusma yok

...menajer kafasına göremi istiyor?

Bülent Uygun Ruslara 3 gol atmayı biliyon Fenere gelince.....

MAA gibi bir hakim gelirse mahkemeye duruşma ilk günden düşer

hakim: dilil olmadığından herkesin beraatine.......

Beyler forumdaki arkadaş heralde serdar adalının akrabağısı :D

aziz yıldırımın alaattin metinle görüşmesinde

aziz:bunlar gazateye ilan verecekleri yazı vardı ya... onu maille klüp üyelerine gönderiyorlar... şimdi söyleyecegim bizi Galatasaray klübüyle karıştırmasınlar diyecegim... akşam kürsüde seyret sen beni...

adam alaattin metine hava yapıyo:asd:

yaptığı konuşmayı hatırlıyorum ne esip gürlemişti aziz:D

eğer beşiktaş ve trabzon da düşecekse bankasyaya. feneri değil amatör lig, halı saha ligleri bile kabul etmez. cadddebostanda sokak futbolu oynasın bu ezikler

Geri
Üst Alt