Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

bu aziz yıldırım ve cetesi herkesi döveriz diyorlar lan.:D

Murat sahin'in itirafi hangi sayfada?

Yasa değişikliği olmazsa Bjk kümeyi boylar ama dava ağır cezadan çıkıp tapeleri geçersiz sayılırsa ve ek delil klasöründe başka belge yoksa Bjk yırtar ama şikeci olduğu gerçeği değişmez. Ts de yapmış ama yönetim seviyesinde olmadığından yırtarlar belki.

Bu arada ek delil klasörlerini küçümsemeyin; iddaname dediğiniz şey delillerin özeti zaten 17 klasör ek delil varmış. Hani şu kocaman bağlı proje klasörlerinden. Yani muhtemelen adamlar içeride sırf tapelerle tutulmuyordur. %99 ihtimalle başka delilleride vardır. Kaldı ki zaten kalan %1 ihtimal 0 tolerans ilkesiyle bağdaşmayacağından BJK'nin küme düşmesi kaçınılmazdır. Tek tesellileri yasa değişirse Serdar Adalı adli cezadan yırtar.

Beyler forumdaki arkadaş heralde serdar adalının akrabağısı :D

Dalge gecmesen daha ıyı olurdu ben herkesın okudugu ve gordugu seylerı yorumladım. Akın'ın evet fenerden sıke teklıfı aldım lafınan ınanıyorsunuz da Beşiktastan almadım ama menajerım kotu oyna dedı demesıne de ınanmanız lazım. Onu ıtıraf eden yapsa dıgerını de eder

lübe ayarla azizin romantik görüşmeleri de piyasaya cıkacakmış.ikinci ekteymiş.:D

Havutcu su 2 futbolcuyu hallet diyor ondan sonra menajer baslıyor olaylara.Adalı birsey yapmamıs ama

İddianamede Lütfü Arıboğan'ın adı geçiyor mu? Tamamını okuyan arkadaşlar var sanırım.

Yasa değişikliği olmazsa Bjk kümeyi boylar ama dava ağır cezadan çıkıp tapeleri geçersiz sayılırsa ve ek delil klasöründe başka belge yoksa Bjk yırtar ama şikeci olduğu gerçeği değişmez. Ts de yapmış ama yönetim seviyesinde olmadığından yırtarlar belki.

Bu arada ek delil klasörlerini küçümsemeyin; iddaname dediğiniz şey delillerin özeti zaten 17 klasör ek delil varmış. Hani şu kocaman bağlı proje klasörlerinden. Yani muhtemelen adamlar içeride sırf tapelerle tutulmuyordur. %99 ihtimalle başka delilleride vardır. Kaldı ki zaten kalan %1 ihtimal 0 tolerans ilkesiyle bağdaşmayacağından BJK'nin küme düşmesi kaçınılmazdır. Tek tesellileri yasa değişirse Serdar Adalı adli cezadan yırtar.

Tapeler anca ceza davasında geçersiz sayılır.Bu saatten sonra federasyonun delilleri kabul etmeme gibi bi lüksü yok.

Adamlar tercümanı bile devreye sokmuşlar.Samet güzel..

beşiktaş,fenerde,trabzon da kimse şike ve teşvik olaylarına girmemiş,zemzem suyuyla yıkamışlar zaten hepsini.

bütün ifadeler çelişkili birbirleri ile

Aziz Yıldırım savcılık ifadesinde : İlhan Ekşioğlu'nun Tamer Yelkovan'dan aldığı para için paranın şahsi işlerim için İlhan'a verilmesini istedim şeklinde beyanda bulunmuş.

İlhan Ekşioğlu ifadesinde : Tamer Yelkovan'dan aldığı para için sporculara maaş ve vergi ödemesi için para aldım beyanında bulunmuş.

bu çelişkili ifadelerden suçlu oldukları ortaya çıkıyor

beşiktaş yırtar bu işten

dilil yetersizliği

Teslimattan önce polis numaradan durdurup paranın görüntüsünü alıyor.

zz6m.jpg

İbrahim Akın 100bin doları alırken..

akin1.jpg

akin2.jpg

Oy oy oy bunu Gscimbom'un giriş sayfasına koymak lazım.:D

Beyler twitteri olanlar #fenerbuyuklugu32mb yazsin TT olalim :)

Fenerbahce'nin buyuklugu dijital ortamda bile tam tarif edilemiyor. word ile 13.8mb pdf ise 32mb zipleyince 11.3 mb :) :)

vay be adamlar çalışmış helal olsun polise savcıya attıkları her adımı takip etmişler

Geri
Üst Alt