Erhan Taha Turhan
Sarı Üye
- 15 Kasım 2011
- 283
- 0
- 836
Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti
Bu arada yobo dan bir haber var mı
Bu arada yobo dan bir haber var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mail yagmuru beyler mail yagmuru,kimse bos durmasin.
mail iicn metin varmi renkdas?
allah bilir kaç yıldır lig değil tiyatro izliyormuşuz haberimiz yokmuş. bunlar daha önceden de yapmışlardır bişeyler ,fakat anladığım kadarıyla geçen sezon iyice sapıtık derecesinde yapılmış eylemler

Bir beşiktaş lı olarak iddianameyi okudum ve fb yle beşiktaşı aynı kefeye koyanlara hayretle bakıyorum. Adalı ve havutçu hatalı davranmıs tamam ama kesinlikle söyle oynamasınlar yok şike yapsınlar diye bir kelime kullanmıyorlar. Bir tek tayfur konuşuyor akın la ondada yanlış anlama sakın ben öyle biri değilim diyor. Şike anlaşması olarak geçen bütün konuşmalar yusuf turhanlı ile ibrahim akın ve iskender arasında olup muhtemelen transfer de zorluk olmasın menajerin de alacağı paralar gitmesin kaygısıyla yusuf turhanlı'dan oyunculara yapılan tavsiyeler. Yoksa ne adalı nede tayfur oynamasınlar tarzı konuşma yapmıyor. Ayrıca yusuf turhanlı nın ifadesi iddianame de yer almıyor. Büyük ihtimal bu konuşmalarımdan adalı nın haberi yoktur dediyse lehte ifade olduğundan iddianameye konulmamış. Ayrıca bilgili sergen tümer ve sinan engin in beşiktaş a nasıl ihanet ettikleride böylece kanıtlanmış oldu.
mail iicn metin varmi renkdas?
edebiyat yapiyor angut fb li medya.yok bukadar insan ekmek yiyor,yok yayinci kurulus,yok ekonomi.ulan italyada yokmu onlar nasil düüsrdü koskoca dünya devini,fb kim? seresiz
tv lerde hic sike ile konu yok.biz olsaydik hepsi bangir bangir yayin yapardi
tv lerde hic sike ile konu yok.biz olsaydik hepsi bangir bangir yayin yapardi