Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

mehmet_ali_aydinlar.jpg

delil yok!!!!!

platini_DW_Sport_M_1524352p.jpg

pissiiikkkkk ;)

forum yönetimi yazacak dediler ama bilmiyorum yazacaklarmi

Gizlilik kararı kalktığına göre klüptende açıklamalar bekliyorum, Tff'ye baskı, UEFA'ya şikayet herşey en üst kademeden taraftar kademesine kadar herkes tarafından tek tek yapılmalı.

allah bilir kaç yıldır lig değil tiyatro izliyormuşuz haberimiz yokmuş. bunlar daha önceden de yapmışlardır bişeyler ,fakat anladığım kadarıyla geçen sezon iyice sapıtık derecesinde yapılmış eylemler

İddianamede "1980 den beri futbol suç örgütleri için cazip"diyor ki bunun söylemek için delile gerek yok.Çakallar sürüsü ve kara para aklayıcıları o günlerde aldı paranın kokusunu...

Aydınlar ayrıca, "Sezon bu şekilde sona erecek. "Şahislarla ilgili kararı hemen vermek istiyoruz. Ancak kulüplerle ilgili kararımız sezon sonunda verilecek" dedi.

lan senin anani serefsiz it.. amerikadan turkiyeye gelip ben bicicem bu it oglu iti.

caution - 09.12.2011 18:13

Mesajı Gönderen: 53ENGİN:cLink:0134936

c- 6222 Sayılı Yasanın 11/7.maddesi uyarınca (Suçun spor kulüplerinin veya sair bir tüzel kişinin yararına işlenmesi halinde‚ ayrıca bunlara‚ şike veya teşvik pirimi miktarı kadar idari para cezası verilir. Ancak‚ verilecek idari para cezasının miktarı 100.000 TL den az olamaz.) ilgili spor kulüpleri hakkında yasal gereğinin takdir ve ifası için‚ İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kabahatler Bürosuna GÖNDERİLMESİNE‚

MEHMET BERK

İstanbul Cumhuriyet Savcısı 38203

38+20+3 = 61
aştım artık

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

:asd:

Bir beşiktaş lı olarak iddianameyi okudum ve fb yle beşiktaşı aynı kefeye koyanlara hayretle bakıyorum. Adalı ve havutçu hatalı davranmıs tamam ama kesinlikle söyle oynamasınlar yok şike yapsınlar diye bir kelime kullanmıyorlar. Bir tek tayfur konuşuyor akın la ondada yanlış anlama sakın ben öyle biri değilim diyor. Şike anlaşması olarak geçen bütün konuşmalar yusuf turhanlı ile ibrahim akın ve iskender arasında olup muhtemelen transfer de zorluk olmasın menajerin de alacağı paralar gitmesin kaygısıyla yusuf turhanlı'dan oyunculara yapılan tavsiyeler. Yoksa ne adalı nede tayfur oynamasınlar tarzı konuşma yapmıyor. Ayrıca yusuf turhanlı nın ifadesi iddianame de yer almıyor. Büyük ihtimal bu konuşmalarımdan adalı nın haberi yoktur dediyse lehte ifade olduğundan iddianameye konulmamış. Ayrıca bilgili sergen tümer ve sinan engin in beşiktaş a nasıl ihanet ettikleride böylece kanıtlanmış oldu.

Estağfurullah kimse fb ile bu konuda boy ölçüşemez,fb tektir.Kendileri dünyanın sayılı şikecilerinden olmuştur.Bizim elimizden alarak 10 yıldır kurdukları hegamonyanın nasıl bir hegamonya olduğunu anlıyoruz !

Fakat artık Galatasaray'a da asılsız yere yıllarca şikeci muamelesi yapanlar umarım bundan sonra aynaya bakarlar.

edebiyat yapiyor angut fb li medya.yok bukadar insan ekmek yiyor,yok yayinci kurulus,yok ekonomi.ulan italyada yokmu onlar nasil düüsrdü koskoca dünya devini,fb kim? seresiz

To whom it may concern,

As of today 12/09/11, an important outcome has arised regarding the match fixing allegations in STSL (Turkish 1st Division Soccer Organization). Not to bore you more since you all are aware of the history of the events, I shall get to today's report.

The indictment by the public prosecutor has been accepted by the court and details of the allegations are publicly available.

Although soccer fans and the majority of the public are easily convinced that some clubs were heavily involved in match fixing (illustrated and proven by photos,phone taps etc), the soccer federation is interestingly avoiding to get to the conclusion of relegating/punishing those clubs. We fear that the fanatic views of some of the authority bearing personnel including the president Mehmet Ali Aydinlar is a part of this passive behaviour.

The damage in the minds of Turkish supporters pertaining the results and standings that were achieved last year and even before may very well be unrepairable if the corruption and delay in punishment surround Turkish football.

We trust and hope that the encapuslating power of Uefa will step in once again and make sure the game is played and decided on the pitch regardless of federations favoritisms, corruption mechanisms and financial interests.

Relegation and punishment might not be the solution, we are all aware of that but we allso know that we need to start cleaning before redecorating our house.

We appreciate your help in giving us a head start.

Respectfully yours.

Turkish Soccer Fan

İddianameye göre Beşiktaş ve Fenerbahçe garanti ,Trabzon şüpheli .Bu 3 takımda da tehlikede .Ama Beşiktaş ve Fenerbahçeye geçmiş olsun .Eğer adalet varsa.Trabzonunki tam manasıyla şike değil ama onlarda teşvik primi vermeye çalışmış açık ve net .Adnan Sezgini Allaha havale ediyorum.

tv lerde hic sike ile konu yok.biz olsaydik hepsi bangir bangir yayin yapardi

zavallı antu üyeleri, bas bas bağırıyorlardı Aziz Yıldırım masum diye, iddianame açıklanınca yok o kadar kişi ekmek yiyor yok lig tv yok tribün geliri vs vs vs diye dert yanmaya başladılar.

tv lerde hic sike ile konu yok.biz olsaydik hepsi bangir bangir yayin yapardi

Tv8 de var diyolar twitterda. Aç bi bak varsa haber ver bende açayım :D Kalkmaya üşeniyorum da akşama kadar ebem ağladı yoruldum 250 sayfa iddaname benim bile belimi büktü fenerliler napıyordur acep.

Geri
Üst Alt