Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Trabzonlu bir Beşiktaşlıyım diyelim . Ben burda taraftar olarak yorum yapmıyorum. Ben hukukcu olarak yorumladım. Fener'in kısmını yorumlamadım çünkü onlar için herşey net. Allah onların taraftarlarına da sabır versin.

tamam her neyse.ama fenerlilerin sabırdan çok akıla ihtiyacı var.:o

Benim derdim o değil Barış.Şike yapıldı veya yapılmadı değil. Benim derdim burada herkes okuma yazma biliyor en azından okuduğunu anlayabiliyor. Bir suçlamada suçlanan kişinin, şuçlanan konuyla ilgili bir ifadesi ve isteği yokken nasıl boyle suçlanabilir bir insan bunu anlayamıyorum. Zaten ek delil yokda ilk celsede çıkacaklardır bu çok net bunu tum hukukcular yakında tvlerde yorumlayacaklardır .

ben fenerinkilere bakıyorum onlar yolcuda beşiktaşa tam olarak bakmadım. ama bence sizinkileri ibrahim akının itirafı icin tuttular. sucsuzsanız aklanırsınız zaten. ben tayfurun böyle birşey yapacagına ihtimal vermiyorum ama serdar adalı kirli bir tip. görücez ilerde.

Trabzonlu bir Beşiktaşlıyım diyelim . Ben burda taraftar olarak yorum yapmıyorum. Ben hukukcu olarak yorumladım. Fener'in kısmını yorumlamadım çünkü onlar için herşey net. Allah onların taraftarlarına da sabır versin.

Hukuku kimden öğrendiysen git hesap sor kardeş, baştan anlatsın ;) Ama guguk anlatmasın, hukuk önemli gugukla karıştımı ayıklayamazsın.

hem gol hem penaltı :asd:

bu fbliler ibrahim akını ifadelerinin sırf polisle işbirliği yapmakta olduğu için verdiği,ibrahim akını polisle cemaatle danışıklı sırf fb ye zarar vermek için yaptığını konuşuyorlar....

tam mallar:D

Kendi sitemizde alakasiz yorumlarda dahi ceza yiyoruz ama bakiyorum okadar kus dolmus site ses cikaran yok. Bu renksiz kuslarin sitesinde 24 saat bize küfür ediliyor,diger shikeci renkli kuslara bile sempatiyle bakiyorlar.Shike yi hirsizligi savunanlari banlayin

Ne hukukçususun sen?Spor hukuku bu.İtalya da Juve'nin ispat edilen suçlarından biri de Yöneticilerinin başka bir maçta görülmüş olmasıydı.Futbol bu.En önemli maç öncesi rakibin en iyi iki oyuncusuna transfer teklifi ediyorsan ve menajerle sürekli gizli kapaklı konuşmalar içindeysen bu etik değildir ve şike belirtisidir.Ha belki ceza davası yeterli bulmaz bu delilleri ve beraat ederler ama spor hukuku açısından bu şike yapıldığının ispatı olabilir çok güzel bir şekilde

bu fbliler ibrahim akını ifadelerinin sırf polisle işbirliği yapmakta olduğu için verdiği,ibrahim akını polisle cemaatle danışıklı sırf fb ye zarar vermek için yaptığını konuşuyorlar....

tam mallar:D

Öyle bir yere varacaki bu Fenerliler, sonunda Aziz truva ati gibi icden yedi bizi diyecekler. Arik acimaya basladim bunlara. Aziz Yildirim fena koydu, Azizbahceli olanlara acimiyorum ama Fenerbahceli olanlara acirim.

ya bu kuşlar şifreli konuşmalara takılmışlar.ne bekliyorlar acaba,tapeler azizin al oğlum bu parayı şike parasını maçı bize ver demesini falan mı bekliyolar:D,,,yada başkanım şikeyi ayarladık demelerini falan mı bekliyolar:D

Ne hukukçususun sen?Spor hukuku bu.İtalya da Juve'nin ispat edilen suçlarından biri de Yöneticilerinin başka bir maçta görülmüş olmasıydı.Futbol bu.En önemli maç öncesi rakibin en iyi iki oyuncusuna transfer teklifi ediyorsan ve menajerle sürekli gizli kapaklı konuşmalar içindeysen bu etik değildir ve şike belirtisidir.Ha belki ceza davası yeterli bulmaz bu delilleri ve beraat ederler ama spor hukuku açısından bu şike yapıldığının ispatı olabilir çok güzel bir şekilde

Hukukçu değil gugukçu kendisi boşver.

Ya arkadaş şaka mısınız :D 100 kere yazdım. Kafandan sallamakla olmuyor. Menajer ile Adalının görüşmesini koysana önüme iddianameden koy sonra susayım haklısın diyim sana Alla alla.

Öncelikle Emniyet , Savcı Mehmet Berk ve Mahkeme'leri tebrik ve teşekkür etmek lazım.Gerçekleri ortaya çıkardıkları için.Her ne kadar bu olaylar futbolumuz için iç karartıcı olsada ortada işlenmiş suçlar var.Ve bu suçlar belge ve delillerle kanıtlanmış , ispatlanmıştır.Bundan sonra TFF gerekeni yapması gerekir kaldı ki geç bile kaldı.Ama gel gör ki MAA bu süreci uzatmakta kararlı.Bundan sonra GALATASARAY taraftarına düşen bu haksızlığa karşı gerekeni yapmasıdır.Suçlu kulüp ve şahısların gereken cezaların bir an önce almaları gerekir.Çünkü bazı insanlar bu şike olaylarının üstünü örtpas etmeye çalışıyor ve tutuklu olan kişileri kurtarmak için plan yapmışlar.Yasayı değiştirmek istiyorlar.Madem bu şahıslar bu suçları 6222 sayılı yasa yürürlükteyken bu suçları işlemiş bu yasadan yargılanmaları gerekir.

ya beyler ama simdi fb ve bjk düsürülürse, biz motive olmakta cok zorlaniriz lige be, bilmiyorum ama yinede düssünler tabi

Ya arkadaş şaka mısınız :D 100 kere yazdım. Kafandan sallamakla olmuyor. Menajer ile Adalının görüşmesini koysana önüme iddianameden koy sonra susayım haklısın diyim sana Alla alla.

fenerliler gibi aynı şeyi sürekli konuşuyosun. git oku iddianameyi bul.olmadı uefadan meni yiyince görürsün.

Geri
Üst Alt