Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Yaşına bak bir de seviyene . İnsan gibi laf anlatıyorum ben de hata. Allah akıl versin gözlerinizden at gözlükleriniz düşürmenizi nasip etsin.

Seviye tespit makinesimisin? Ayrıca ister at gözlüğü takarım ister güneş gözlüğü ne olsa birşeyler görebiliyorum. Siz kör olmuşsunuz görmediğiniz için hayal kuruyorsunuz farkında bile değilsiniz. :sgr:

Beşiktaş ile ilgili kısımda hiç bir delil yok. Hiçbir şekilde ne Adalı'nın ne de Havutçu'nun şike konuşması yer almıyor. Menajer ve Futbolcuların kendi arasında konuşması ve Menajer işgüzarlığı yer alıyor. Beşiktaş bu davadan aklanır. Eğer Adalı'nın Yusuf Turan'lı ile ilgili konuşması olsa suçlu olabilirdi ama bunlara dahil hiç bir delil yok hatta iddianamede adamın 1 adet bile konuşması yok. Okuyan varsa göstersin?

O rezil takım fenerden de önce düşecek inşallah. Beter olacaklar.

Ya arkadaş şaka mısınız :D 100 kere yazdım. Kafandan sallamakla olmuyor. Menajer ile Adalının görüşmesini koysana önüme iddianameden koy sonra susayım haklısın diyim sana Alla alla.

Hukukçuyum dedim daha bir irite oldum. Ula hukuk dediğin baklava çalana hapis cezası verdi bu ülkede. 13lük kıza "o istedi" diye kanaat getirdi (N.Ç davası). Protestocu öğrencileri saymıyorum bile. Hukuçu zırvaları yapma burada. Vicdani konuşuyoruz biz.

Siz kimsiniz de gidip maç öncesi adamlarla iletişime geçiyoprsunuz ? Amacınız nedir ? Dur ben söyleyeyim g.t korkusu. Avrupaya gidemezseniz diye. Tüpçü basınca paraları tutuştu Tayfur eziği. Beter olun ! Dibi görün ! Sinan Engin'i de alın bu arada. Hukuğu ona anlat.

Ya arkadaş şaka mısınız :D 100 kere yazdım. Kafandan sallamakla olmuyor. Menajer ile Adalının görüşmesini koysana önüme iddianameden koy sonra susayım haklısın diyim sana Alla alla.

Serdar Adalı'nın şöforu hangi adresi tarif ediyor Menajere? Serdal adalı'yla görüşmeye gidiyor adam ve görüşme sonrası oyunculara oynamayın diyor.Tamam belki menajer komisyon korkusundan oyuncularına öyle diyor olabilir.Ama bir kulübün yöneticisi kendileri için senenin en önemli maçı öncesi rakip oyuncuların menajeriyle toplantı yapıyyorsa kendi özel bürosunda bu şikedir.Senin okuduğun hukuk fakültesini bende okuyorum Mehmet Berk de okudu Zekeriya Öz de okudu.Hava atma burda hukukçuyum diye.Daha okuduklarını anlamıyorsun nasıl 1000 sayfalık kitapları ezberleyip de okulu bitirdin bilmiyorum

Yıllardır şerefli 2.lik diye bize bok atan şerefsiz Beşiktaş

Ben iddianameyi okudum. Oyle bir şey yok. Kendin de aç bak bakalım Adalı veya Havutçu şike talimatı vermiş mi?

birader sen neyin peşindesin? Girmişsin Galatasaray taraftar forumlarından birine beşiktaş,adalıyı,tayfuru savunuyorsun. Bize ne kardeşim senin beşiktaşından. Git ceza avukatlığını başka yerde yap.

Yıllardır şerefli 2.lik diye bize bok atan şerefsiz Beşiktaş

Türkiye 1.Liginin başladığı tarih TFF tarafından 1959 yılı olarak kabul edilmesine karşın, TFF Tahkim Kurulunun 09.05.2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı tahtında BEŞİKTAŞ KULÜBÜNÜN 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF Yıldız Kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır.

işte şerefli şampiyonluklar! 2 adet havadan !

Serdar Adalı'nın şöforu hangi adresi tarif ediyor Menajere? Serdal adalı'yla görüşmeye gidiyor adam ve görüşme sonrası oyunculara oynamayın diyor.Tamam belki menajer komisyon korkusundan oyuncularına öyle diyor olabilir.Ama bir kulübün yöneticisi kendileri için senenin en önemli maçı öncesi rakip oyuncuların menajeriyle toplantı yapıyyorsa kendi özel bürosunda bu şikedir.Senin okuduğun hukuk fakültesini bende okuyorum Mehmet Berk de okudu Zekeriya Öz de okudu.Hava atma burda hukukçuyum diye.Daha okuduklarını anlamıyorsun nasıl 1000 sayfalık kitapları ezberleyip de okulu bitirdin bilmiyorum

Kim ne bitirmiş ya boşver renktaş. 90 lı yıllarda bu ülkede sokaktan geçen herkese hukuk diploması dağıttılar o yüzden bu kadar bozuldu zaten. Bunların söylevleri mahalle ağzı, televizyon programlarında görüyoruz 80 IQ luk adamların nasıl hukuk tartıştığını veya tartışamadığını.

Hukukçuyum dedim daha bir irite oldum. Ula hukuk dediğin baklava çalana hapis cezası verdi bu ülkede. 13lük kıza "o istedi" diye kanaat getirdi (N.Ç davası). Protestocu öğrencileri saymıyorum bile. Hukuçu zırvaları yapma burada. Vicdani konuşuyoruz biz.

Siz kimsiniz de gidip maç öncesi adamlarla iletişime geçiyoprsunuz ? Amacınız nedir ? Dur ben söyleyeyim g.t korkusu. Avrupaya gidemezseniz diye. Tüpçü basınca paraları tutuştu Tayfur eziği. Beter olun ! Dibi görün ! Sinan Engin'i de alın bu arada. Hukuğu ona anlat.

HADİ CANIM SİZDEEEE ORADAN! SİZ HARİKASINIZ OOF OFFF TERTEMİZSİNİZ HADİ ORDAN SİZ DE BE. KİMLERE LAF ANLATIYORUM BEN ;)

[video=youtube;eRtRiDnKzuk]https://www.youtube.com/watch?v=eRtRiDnKzuk[/video]

Bugün forum kuşlarla doldu hayırdır idda makamı bizmiyiz yoksa mahkeme mi kurduk savunmalarını bize yapıyor kuşlar.

Türkiye 1.Liginin başladığı tarih TFF tarafından 1959 yılı olarak kabul edilmesine karşın, TFF Tahkim Kurulunun 09.05.2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı tahtında BEŞİKTAŞ KULÜBÜNÜN 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF Yıldız Kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır.

işte şerefli şampiyonluklar! 2 adet havadan !

Oooo hukuk olunca o işlerine gelmez.

Bre ezikler, ne işiniz vardı maç öncesi gidip görüştünüz İBB liler ile. N.Ş.A'da İBB size bırakır mıydı sanıyorsunuz ? Cidden buna inanıyor musunuz ? Geçen sene en az bizim kadar rezildiniz be.

Çok temizsiniz, çok harikasınız hadi siz de oradan

Geri
Üst Alt