Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

gargamel nasil program yapmaz ya.adam tam reytingci.kanaltürke mail aticam gargameli istiyoruzzzzzzzzzzzz

Diger Partiler Acisina ek olarak, We want more votes ;)

Aynen onu, parayı , mahalli baskıları göz ardı ediyorum. Bizim kongre üyeleri bile kodaman adamlar. Yani en ufaktan 1-2 millet vekilini bağlarlar. Ben direkt "şike" yollu yoruladım. Durum ortada. Biatçılar dağılabilir artık. Oy vermedim ama vermeye hazırlanıyordum son 2 yıldır iyi işler görüyorum diye lakin serbest düşüşe geçti AKparti. Saolsunlar. Şikeyi her kim için savunuyorlar gerçekten bir yana yaptıkları hukuksuzluktur.

Evet cezalar fazladır. Hemfikirim. Ama bunu bir gecede bir amaç için acele ile toplanıp şöyle bir ortamda gerçekleştirmek "ayıp, kazık, adilik" tir.Gerisi hikaye. Bu ülkede AKparti istemediği sürece hiçbir yasa geçmez.

birde biryerde okudum. Bu AKPli Nurettin Canikli Olgun Pekerle telefon görüsmesi yapmis. Caniklinin karin agrisi da belli oldu o zaman bu dogru ise.

Tayyar kaçağının söyleyemediklerini şuan ntv de bdpli pislik bir adam söylüyor.

"Aceleniz ne ? Amacınız ne ? Tehdit mi ediliyorsunuz ? Nedir bu panik koştura koştura. Durun bir ortak düşünüp dikkatlice inceleyelim. Vicdanınız nasıl elveriyor böylesi bir şeyi savunmaya" dedi.

UTANDIM !

pazar günü baransuyuda çeker yanına serhat. Çoşturdukça çoştururlar ortamı.

Ziyanın da mor suratını görmek süper olacak.

"Aceleniz ne ? Amacınız ne ? Tehdit mi ediliyorsunuz ? Nedir bu panik koştura koştura. Durun bir ortak düşünüp dikkatlice inceleyelim. Vicdanınız nasıl elveriyor böylesi bir şeyi savunmaya" dedi.

UTANDIM !

ne günlere kaldık, tövbe yarabbim.

ne günlere kaldık, tövbe yarabbim.

Aynen. Utandım reis Cidden utandım. Adam doğruları söyledi ve gayet delikanlı gibi. Elinde belgeler, bunun vebali ağır dedi. Neye hizmet ediyorsunuz dedi kesit yayını ntv. Sabaha kadar buradayız gerekirse dedi.

Ama yokkk. Bizimkiler Tayyar'ı sevsin. Neymiş itiraz etmiş. Tek o sanki AKpartide. Birçok isim var. İşte geldiniz olaya neye ? BİAT kültürü. Bir gün adalet sizede lazım olunca işler değişiyor herkes yazıyor AKpartiye oy vermem birdaha diye:) Olan oldu yahu.

UTANDIM !

Adamlar muhalefetin göremedigini görmüs. Simdi muhalefet yapiyorlar. Neyseki bosuna ümitlenmesinler, herkezin oyu baska yerlere kayar, ama bunlara kaymaz ;)

300 'lerden sonra Bülent Uygun bayaişin içinde bir de delikanlı ayağına atar

Geri
Üst Alt