Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

@peynirgemisi ilker canalp

-İlhan Ekşioğlu: Vaziyet gayet iyi, üç tarlayı da sürdük yani...inşallah yağmur da yağar her şey ekinler çıkar yani" ORGANİZE TARIM! sf.173

Bunlar falan şifreli konuşma değil fenerliler çftlik almış tarıma başlamışlar biz art niyetliyiz Savcının uydurmaları bunlar hep!!

Ah cemaat sen yokmusun gire gire fenere girdin.

Bunlar ne bekliyor anlamiyorum. Sike yapan bunu gerizeka birsekilde yapacak hali yok ya. Elbete sifreli konusulacak. Sikenin nasil yapildigini cözmüsler ve aynen uygulamislar. Yillardir yapilan birseye benziyor.

Bunlar ne bekliyor anlamiyorum. Sike yapan bunu gerizeka birsekilde yapacak hali yok ya. Elbete sifreli konusulacak. Sikenin nasil yapildigini cözmüsler ve aynen uygulamislar. Yillardir yapilan birseye benziyor.

Adamlar o kadar rahat ki, kolluktan falan korkmamışlar hiç. Yahu niye korksunlarki. Milyonlarla oynuyorlar. Kadınlar cirit atıyor, jeepler, ülke ülke gezmeler bunlarda. Yani ne isterki insan başka. Bir yerden geliyor bir yere gidiyor ama 1000katı geliyor.

O kadar rahatlar ki "yasa mı ? Çıksın lan boşverrrr :D " dediler.

Ama işte "gümmmm" diye patladılar. Bu intiharlar, kalp krizleri, şeker yükselmeleri o yüzden işte. Karısını boşadı bu adam, onunda bir iki lafı vardı çok değişti vs diye.

Mal bunlar, ben şike pazarlığı yapcak olsam o kadar zenginim, gider yurtdışında görüşürüm :))))

Dünyann en ücra köşesine uçak bileti 2000-3000 dolar en fazla.

İddianameyi çevirmekten bahsedenler olmuş heralde. Mütercim olarak söylüyorum, yapmayın renktaşlar. Mümkün değil kısa sürede çevrilemez. Bir de bu hukuk dili zaten aklınızı alır valla :asd:

20 kişi toplanırsa 1 haftada biter. Günde 10 sayfa çevirmek için hiç bir işinizin olmaması lazım.

Ki zaten UEFA yeminli tercümandan ister çeviriyi. Bizim çevirilerimizle o iş yürümez. :)

Çevirmesine çeviririzde bir günde dediğin gibi Uefa yeminli tercümandan ister. Yeminim yok, yalan yere feneri,beşiktaşı ve lazyoyu okka altına götürebilirim. Gerçi yalana da gerek yok. Yalan düşünsem 400 sayfa yazamam, hele hele 30000 sayfanın özeti olarak. Hayatım yalan olsa o kadar çıkmaz :D

AgOmWucCIAE_XVf.jpg

AgOmNpzCQAAQtSW.jpg

zz6m.jpg

Verildiyse pardon;

zz6m.jpg

AgOmNpzCQAAQtSW.jpg

AgOmWucCIAE_XVf.jpg

UEFA hukuk bürosu en sağlam tercümanı ayarlamıştır zaten çeviri için, basar neyse parası 20-30 tercüman üstünde çalışır 24-48 saat de biter .

talib doğan karlıbel ve 20 kişi toplanır ,gönderir yine . :D

İlla ki çevrilir ama UEFA isteyeceği çeviri de yeminli tercüman şartı arar. Yapacağınız çeviri sadece kendinizi geliştirmek adına bir çalışma olarak kalır. UEFA kaale almaz :D

Ama yeminli tercüman abilerimiz varsa olabilir. :yenieek:

UEFA hukuk bürosu en sağlam tercümanı ayarlamıştır zaten çeviri için, basar neyse parası 20-30 tercüman üstünde çalışır 24-48 saat de biter .

Tercüman aramasına gerek yok zaten. Yazmayayım diyordum ya neyse. Her bölge için yani dil grubu için danışmanları falan zaten, temsilcileri var. Kaldı ki Şenes Erzik var. Ona bile danışmadılar. Şenes Erzik söylemişti. O yüzden çeviriye gerek yok. Ama burada birşey yapılacaksa "gerek yok yaaa" demek yanlış. O yüzden ben hazırım. Elimden geleni yaparım.

Tercüman aramasına gerek yok zaten. Yazmayayım diyordum ya neyse. Her bölge için yani dil grubu için danışmanları falan zaten, temsilcileri var. Kaldı ki Şenes Erzik var. Ona bile danışmadılar. Şenes Erzik söylemişti. O yüzden çeviriye gerek yok. Ama burada birşey yapılacaksa "gerek yok yaaa" demek yanlış. O yüzden ben hazırım. Elimden geleni yaparım.

Adamlar fener ile davalık zaten, o iddanameyi hepimziden fazla uefa merak ediyor, şu an analiz sürecinde olduklarından eminim. Feneri pişman edecekler CAS a gittikleri için.

Adamlar fener ile davalık zaten, o iddanameyi hepimziden fazla uefa merak ediyor, şu an analiz sürecinde olduklarından eminim. Feneri pişman edecekler CAS a gittikleri için.

olay bu .feneri nasıl düşürüyolar,tff nasıl yerle bir oluyo göreceksiniz ,zevkle izleyceksiniz.

İddianame ortada zaten. Bundan sonra savunmalar önemli arkadaşlar. İddianameye göre hepsinin düşmesi lazım aama mahkeme dinlemeden savunmayı karar vermeyeceğine göre 14 Şubata kadar bekleyeceğiz.

İddianame ortada zaten. Bundan sonra savunmalar önemli arkadaşlar. İddianameye göre hepsinin düşmesi lazım aama mahkeme dinlemeden savunmayı karar vermeyeceğine göre 14 Şubata kadar bekleyeceğiz.

Mahkeme ile alakası yok yalnız. TFF hemen başlayabilir savunma almaya.

İstanbul Barosuna kayıtlı bir avukat varsa...

Uyap'tan Delil ve Ek Klasörleri görebilir...

Tabi kayıtlıysa...:)

İlk duruşma:

A.Y: Bütün olaylavı planlayan şekip mostuvoğlu, benim habevim olmadan yapmış, hakim bey suçsuzum.

Geri
Üst Alt