Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Süreyya Önder Hakan Şükür konusunda haklı..Çıkıp şike yasasında konuşmalıydı,yorum yapmalıydı.Etliye,sütlüye karışmadı.

Süreyya Önder Hakan Şükür konusunda haklı..Çıkıp şike yasasında konuşmalıydı,yorum yapmalıydı.Etliye,sütlüye karışmadı.

Bu sefer taraf addedilirdi diye düşünüyorum. Bence de Hakan'ın konuşması mantıken doğru ama siyaseten doğru mu emin değilim.

aynen.öyle olcak zaten...talib doğan karlıbel herşeyi önceden söyledi.

BJK ve TS gibi oturup kuyruklarını kıssalardı UEFA bunların üzerine gitmezdi, bu fenerin avukatları hakkaten inatçı ve inatçılıklarından kaybediyorlar hep. Aurelio konusundada inatçılık yaptıllar, adam elini kolunu sallaya sallaya gitti, şekip tv lere çıkmıştı hukuken gitmesi imkansız diye :D

BJK ve TS gibi oturup kuyruklarını kıssalardı UEFA bunların üzerine gitmezdi, bu fenerin avukatları hakkaten inatçı ve inatçılıklarından kaybediyorlar hep. Aurelio konusundada inatçılık yaptıllar, adam elini kolunu sallaya sallaya gitti, şekip tv lere çıkmıştı hukuken gitmesi imkansız diye :D

bjknin işi de yaş.

İstanbul Barosuna kayıtlı bir avukat varsa...

Uyap'tan Delil ve Ek Klasörleri görebilir...

Tabi kayıtlıysa...:)

Abi doğru diyorsun da öyle olsa şimdiye kadar çoktan birileri indiregandi yapardı. Bence henüz ortada yok o deliller. Ben bugün yarın Abd veya Kanada orjinli I.P ler ile nete düşmesini bekliyorum.

Ahaaa MHP yan çizecek galiba.

Edit: Erken davranmışım hemen diğer yana çizdi adam. Ne dediklerini de bilmiyor adamlar.

MHP nin yasayı destekleme gerekçesini öğrendim, 40 tane maçda şike yapılmadığı sürece şike sayılmazmış.

Ben onu bunu geçtim, tribünler bomboş. biletler mi pahalıydı?

Bu arada mecliste toplantı yeter sayısı olduğuna eminmi bunlar? Oturum açmadan elektronik yoklama mı yaptılar gözle mi?

Mashallah meclisiniz sabahlara kadar calisiyor (:

Cok calisiyorlar cokkkkkkkkk (:

madem teknik takibe yakalanmakdan korkuyosun, dinlenildiğinden şüphe edip şifreli konuşmaya çalışıyorsun, ama şifreli konuşayım derken de eşşeğe su kaçırıp adamları iyice kıllandırıyorsun, yöntemmi yok arkadaş :D ilahi adalet diyorum ben buna Allah insanı şaşırtır böyle.

allah hepsinin belasini versin her kimse bu sikeyi savinuyorsa idia nama cikmis durumda hersey ortada sucler hangi macta sike yapilmissa kimler ne cetesi kurmussa bunlar hala yasayi inkar ile hic degistirmeden cumhur baskanin onuna yoluyorlar bu ne yuzsuluk bunlarmi bizi temsil ediyor mecliste ?

Galatasarayden dostun yokmu peki serefsiz

Ben hala bütün partilerin bu işte nasıl uzlaştıklarını anlamıyorum. Hadi ceza sürelerini azaltıyorsunuz da Şamil Tayyar'ın dediğine göre 1 maçta şike yapmakla 100 maçta şike yapmak arasındaki fark da ortadan kalkıyormuş. Böyle saçmalık olur mu?

Geri
Üst Alt