Boracan Başer
Parçalı Üye
- 1 Eylül 2009
- 4.823
- 1
- 1.308
Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti
yasanın geçmesi için % kaç çoğunluk lazım.
yasanın geçmesi için % kaç çoğunluk lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hala bütün partilerin bu işte nasıl uzlaştıklarını anlamıyorum. Hadi ceza sürelerini azaltıyorsunuz da Şamil Tayyar'ın dediğine göre 1 maçta şike yapmakla 100 maçta şike yapmak arasındaki fark da ortadan kalkıyormuş. Böyle saçmalık olur mu?
BDP'nin tavri ne ben onu merak ediyorum. Onlar ne diyorlar ?
BDP'nin tavri ne ben onu merak ediyorum. Onlar ne diyorlar ?
Azize bence bazı milletvekilleri hakkında pis şeyler biliyor, başka bir açıklama bulamıyorum
Karşı çıktılar ve beni çok şaşırttılar açıkçası
Destekliyorlardı,sonra yan çizdiler.Halka şirin gözükecekler akılları sıra.BDP'nin tavri ne ben onu merak ediyorum. Onlar ne diyorlar ?
Akp kendi adamlarını kurtaracak desek,chp-mhp niye körü körüne destekliyor? Bu partilerin nasıl bir ortak çıkarı olabilir,kaç gündür düşünüyorum bulamıyorum.
Oy için değiştiriyorlar diyeceğim ama yasa değişse bile feneri kulüp olarak kurtarmıyor. sadece Aziz ve içerde diğer yatanlara yarıyor. Kulüplere etkisi yok. En çok BJKli elemanlara yarıyor mesela. Yani yasa değişse bile iki gün sonra kulüplere ceza gelebilir ve partiler yine oy kaybeder. İçerdekileri kurtarma derdi neden onu anlamadım?
Hangi yasaların değişeceği hakkında bilgisi olan yok mu