Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Ohoooooooooooooooo ne kadar şikeci varsa hepsiyle dostmuş şuan konuşan.

Hangi yasaların değişeceği kesin olarak belli mi

BDP'nin tavri ne ben onu merak ediyorum. Onlar ne diyorlar ?

birader ne anlatıyon sen. Töbe yarabbim, değerli milletvekilleri değerli milletvekilleri.

Ben hala bütün partilerin bu işte nasıl uzlaştıklarını anlamıyorum. Hadi ceza sürelerini azaltıyorsunuz da Şamil Tayyar'ın dediğine göre 1 maçta şike yapmakla 100 maçta şike yapmak arasındaki fark da ortadan kalkıyormuş. Böyle saçmalık olur mu?

Azize bence bazı milletvekilleri hakkında pis şeyler biliyor, başka bir açıklama bulamıyorum

bu mecliz toplantisi ne oluyor simdi? kararmi alcaklar?

ULAN BU YASAYI MECLİSE SUNAN İLK PARTİ BDP DEĞİLMİYDİ???

AK Parti, CHP, MHP ve BDP Grup Başkanvekillerinin ortak imzasıyla Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.

Bu bdp denilen parti tam .....

Allahın dinsizleri şimdi dindar kürtlerin oylarını almak için din sömürüsü yapıyorlar şerefsizler.

Oy için değiştiriyorlar diyeceğim ama yasa değişse bile feneri kulüp olarak kurtarmıyor. sadece Aziz ve içerde diğer yatanlara yarıyor. Kulüplere etkisi yok. En çok BJKli elemanlara yarıyor mesela. Yani yasa değişse bile iki gün sonra kulüplere ceza gelebilir ve partiler yine oy kaybeder. İçerdekileri kurtarma derdi neden onu anlamadım?

Hangi yasaların değişeceği hakkında bilgisi olan yok mu

Akp kendi adamlarını kurtaracak desek,chp-mhp niye körü körüne destekliyor? Bu partilerin nasıl bir ortak çıkarı olabilir,kaç gündür düşünüyorum bulamıyorum.

UYAP'a yüklenmiş indiriyoduk bağlantısı uçtu...

En az UYAP'a üye tonla avukat saldırınca serveri çöktü sistemin...:D

Bekliyorum beyler Delil Klasörlerini...

27200 belge ve tape 179 teknik takip fotosu var...

Akp kendi adamlarını kurtaracak desek,chp-mhp niye körü körüne destekliyor? Bu partilerin nasıl bir ortak çıkarı olabilir,kaç gündür düşünüyorum bulamıyorum.

MHP sedat pekerden emir almıştır.

CHP ne zaman hukuğun yanında oldu zaten

AKP ise GG yi kurtarmaya çalışıyor sanırım.

BDP de halka şirin gözükmek için karşı çıktı, ilk yasa teklifini veren onlardı.

Oy için değiştiriyorlar diyeceğim ama yasa değişse bile feneri kulüp olarak kurtarmıyor. sadece Aziz ve içerde diğer yatanlara yarıyor. Kulüplere etkisi yok. En çok BJKli elemanlara yarıyor mesela. Yani yasa değişse bile iki gün sonra kulüplere ceza gelebilir ve partiler yine oy kaybeder. İçerdekileri kurtarma derdi neden onu anlamadım?

Mason Lobisi çalıştı ve tuttuğunu kopardı. 3 büyük klüpte mason klübüdür, 3 büyük partinin de mason partisi olduğu gibi.Yoksa o 550 hıyar nasıl tek fikirde birleşti sence? Sütün beyazlığı hakkında 1 ay tartışabilecek adamlar tek fikre destek veriyorsa başka sebeb arama.

Hangi yasaların değişeceği hakkında bilgisi olan yok mu

https://www.tbmm.gov.tr/sirasayi/donem24/yil01/ss80.pdf

Geri
Üst Alt