Mahmut Alpaslan: "Hakan'ın yanında İtalya ve Fransa'dan üst düzey iki oyuncu ile görüşülüyor"

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
Metin Öztürk'ün ekibi için söyledi.

Eskiden scouting işleriyle ilgileniyordu sanırm Mahmut Alpaslan.

Seçilmemesi durumunda da katkılarını bekliyoruz
Sadece Metin beyden değil vaatlerde bulunan tüm adaylardan

Gerçekten üst düzey oyuncular ise 20 gün bizi beklemeyebilirler

Bu adam Aspor'a çıkmıyor muydu? Metin Bey'in ekibindeyse olumsuz bakıyorum.

Bende insta uzerinden görüşüyorum. Dostlarim niye habere inanmiyor, tam çözemedim

İyice pazara çevirdi herifler işi yazık yani açmışlar tezgahı gel abi gel abi diye bağırıyorlar adamların kulüple ilgili bir dertleri yok seçilmemiş adam neyin görüşmesini yapıyor hangi sıfatla komik işler inanmayın aranızda inananlar varsa. Yıllardır tepeden tırnağa insanların saf duygularını kullanıyorlar sonra gerçekle yüzleşince öfke kontrolü sağlanamıyor 1 ay sonra twitter'da hashtag açılmaz umarım ya transfer ya istifa diye.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyice pazara çevirdi herifler işi yazık yani açmışlar tezgahı gel abi gel abi diye bağırıyorlar adamların kulüple ilgili bir dertleri yok seçilmemiş adam neyin görüşmesini yapıyor hangi sıfatla komik işler inanmayın aranızda inananlar varsa. Yıllardır tepeden tırnağa insanların saf duygularını kullanıyorlar sonra gerçekle yüzleşince öfke kontrolü sağlanamıyor 1 ay sonra twitter'da hashtag açılmaz umarım ya transfer ya istifa diye.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu tüm dünyada yapıyorlar ya

Yurtdışındaki başkanlar da yapıyor.

Menajerlerle görüşüyorlardır işte olan o.

Metin Öztürk : "Hakan kardeşim, Ben Metin Öztürk. Milano'ya geldim. Seninle tanışmak istiyordum ama buralarda değilmişsin"
Çalhanoğlu : "Tanıyamadım sizi. Ne için tanışmak istiyorsunuz. Ben sizi tanımıyorum"
Metin Öztürk : "Sevdiğim için tanışmak istedim. Başkan...başkan adayı"
Çalhanoğlu ise "Numaramı kimden aldınız"
Meyin Öztürk : "Kardeş sileriz sıkıntı yapma"

Mahmut alpaslanla sallamacalar

Bi bok bildiği yoktur bunun aziz üstel gibi bi herif

Çok garip. Dün haberde bahsi gecen herif gerekirse tek kişi 300 milyon verir yönetimimizde dedi. Akşamında Elmas garip aciklamalarda bulundu. Bugun yine birileri ust duzey isimlerle gorusuldugunu soyluyor.

Bu iki adayın gerçeklere dönmesi lzm.

Turgay Kıranın Fransa liginden 5 tane genç topçu getirme vaadinde bulunmadığı seçim dönemlerini sevmiyorum

Oy toplamak için yapılan saçma sapan açıklamalar adaylar son kozlarını oynuyo şu anda açıkçası Elmas'ın açıklamaları daha çok tatmin ediciydi

Geri
Üst Alt