Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
De Marke @demarkesports · 39 sn.40 saniye önceMahmut Uslu: "Ben de Milli Takım antrenörlüğü yaptım. Bana arkadan ana avrat küfredecekler ben o adamı mahvederim ya."
7 saniye önce
De Marke @demarkesports · 21 dk.21 dakika önceMahmut Uslu: "Anamıza küfredilmesine zaten alıştık ama bunlar eşimize ve çoluk çocuğumuza da küfür ediyorlar.Volkan'a 15 dakika küfrettiler"
De Marke @demarkesports · 21 dk.21 dakika önceMahmut Uslu: "Galatasaray'a cillop gibi bir stat hediye edilmesine rağmen Başbakan'a da o statta protestolar yapıldı."
De Marke @demarkesports · 19 dk.19 dakika önceMahmut Uslu: "Ay Yıldızlı formayı taşıyan adama neden küfür ediyorsunuz? Milli Takım'ın oyuncusu bu. Biliyoruz ki bunların hepsi organize."
De Marke @demarkesports · 5 dk.5 dakika önceMahmut Uslu: "Bilmem ne çocuklarını kaç saattir bekliyoruz demek bir basın mensubuna yakışıyor mu? Biz mi bekle dedik?"
De Marke @demarkesports · 3 dk.3 dakika önceMahmut Uslu: "Haber almak demek arabanın üzerine çıkıp kamerayla çekmek demek değil, arabanın önünü neden kesiyorsun? Gelin arabası mı bu?"
Tribun Dergi