Mahmut Uslu: ''O statta Başbakanımız da ıslıklandı''

Melih Akan

Berlin Panteri
De Marke @demarkesports · 39 sn.40 saniye önce

Mahmut Uslu: "Ben de Milli Takım antrenörlüğü yaptım. Bana arkadan ana avrat küfredecekler ben o adamı mahvederim ya."

7 saniye önce

De Marke @demarkesports
· 21 dk.21 dakika önce

Mahmut Uslu: "Anamıza küfredilmesine zaten alıştık ama bunlar eşimize ve çoluk çocuğumuza da küfür ediyorlar.Volkan'a 15 dakika küfrettiler"

De Marke @demarkesports · 21 dk.21 dakika önce

Mahmut Uslu: "Galatasaray'a cillop gibi bir stat hediye edilmesine rağmen Başbakan'a da o statta protestolar yapıldı."

De Marke @demarkesports · 19 dk.19 dakika önce

Mahmut Uslu: "Ay Yıldızlı formayı taşıyan adama neden küfür ediyorsunuz? Milli Takım'ın oyuncusu bu. Biliyoruz ki bunların hepsi organize."

De Marke @demarkesports · 5 dk.5 dakika önce

Mahmut Uslu: "Bilmem ne çocuklarını kaç saattir bekliyoruz demek bir basın mensubuna yakışıyor mu? Biz mi bekle dedik?"

De Marke @demarkesports · 3 dk.3 dakika önce

Mahmut Uslu: "Haber almak demek arabanın üzerine çıkıp kamerayla çekmek demek değil, arabanın önünü neden kesiyorsun? Gelin arabası mı bu?"

Senin sıfatına tüküreyim.

ulan bir camianın her bir ferdi aynı sekilde pislik olur mu yahu

hicbirinin farkı yok korumaları güvenlikleri de pislik yöneicisi taraftarı topcusu da

türk futbolunun kanseri bu fener takımı

Bi makas alırım.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1416238970645.webp
    uploadfromtaptalk1416238970645.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 126
son kale fenevbahçe haahhahaha azizin iti çıkmış konuşmuş yine tasmasıda var

Spor dünyasında bu adamdan daha malı yoktur

Lan sizi secerek mi aliyorlar bu kulübe. Hepiniz ayni pislik, ayni karaktersiz, ayni haysiyetsiz heriflersiniz. Özellikler her fert de ayni.

Büyük ayı küçük ayı
kutup yıldızı
Ne kadar antipatik adamlar
aziz mahmut deniz aytöre emre volkanı görünce artık kusasım geliyo

Bu kadar kıvıran bir kulüp yönetimi olamaz..Yeri gelir hükümet istifa der hükümeti hedef aldırırlar şimdide 180 derece çark edip başbakana yalakalık yapmaya çalışırlar..Başbakan iktidardan düşse ilk tekmeyi atacak Aziz ve çetesidir..

Bunlar saglam bir sopa yememis hayatinda. Mahvedermis. kimi mahvediyorsa.

hangi başbakanmış o? uslu'nun geçen sene fb kongresinde m.aydınlar'ı desteklediğini söyleyip ana avrat küfrettiği başbakan mı yoksa?

yıkılmayan tek kale!!!!! yav he he he

Geri
Üst Alt