Mahmut Uslu TRT'ye Konuştu

hahahaha :D ulan mahmut sen beni güldürdün allahta seni güldürsün... neymiş şampiyonlar ligi şampiyonu olacaklarmış da engellenmiş mi puhahahhahaha :cigara:

Bunlar "bize komplo yapiliyor" diyorlar bu kadar zamandir, ben de anlayamiyordum bir turlu kimin isi gucu yok da bir futbol takimina komplo kuracak diye. Simdi anlasildi demek ki Bayern, Barcelona filan birlik olmuslar, Sampiyonlar Ligi elden gitmesin diye Fener'i batirmislar. Cok uzuldum simdi yazik olmus hakikaten zavallilara! :D

Belki Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğuna oynayacaktık ama olmadı bize mani olundu.

Sıfır çeke çeke şampiyon olunmuyor biri buna söylesin :D

Belki Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğuna oynayacaktık ama olmadı bize mani olundu

Gerisini okumadım.

Azizsenden masallar v932187097903218739017

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 7 dk.

F.Bahçe kulislerine göre; Aziz Yıldırım, Tarafsız Bölge'de Trabzonspor'la ilgili şike dosyasını açacak.. Bazı belgeleri ortaya koyacak..

Endişelendiğim durum bu.

Yargıtay'da hükme bağlanmış kararlarda yeniden yargılama yapılabilmesi için "yeni delil" gerekiyor.Bunlar da sahte deliller yaratabilirler. Şu an hükümet ile işbirliği yapıyorlar ve bu sahte belgeler ile şike davası diğer hükme bağlanmış davalardan ayrılabilir. Bu durumda balyoz için yeniden yargılama olmaz ama şike davasında yeniden yargılama yapılır. Hükümet 1 taşla 2 kuş vururken,Fenerbahçe de istediğini alır. Delil niteliği itibariyle Trabzon'un da bir nebze sesi kısılır.

Büyük bir oyun dönüyor...

"Türk insanının verdiği bütün meziyetler Fenerbahçeliler de toplanmış."

"Biz ikinci golü yedikten sonra bütün stad, dörtte biri, dörtte bir buçuğu bizle beraberdi, Fenerbahçeliydi"

Bunları gerçekten söyledi mi?:DD

Sampiyonlar ligi sampiyonu okucaklarmis. Olduu bize musade

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Türk insanının verdiği bütün meziyetler Fenerbahçeliler de toplanmış."

"Biz ikinci golü yedikten sonra bütün stad, dörtte biri, dörtte bir buçuğu bizle beraberdi, Fenerbahçeliydi"

Bunları gerçekten söyledi mi?:DD

Bu iş " Ben Azizin g....nün kılıyım" a kadar gider. Benden söylemesi... :D

Dünyaya rezil oldunuz la...

1. Declan Hill ‏@declan_hill 8 dk.

#fenerbache #TFF #Turkey You could do something honourable and patriotic. But please no more defense of the fixes. No more conspr theories.

2. Declan Hill ‏@declan_hill 9 dk.

#fenerbache #TFF #Turkey Turkish football. It is a disgrace. If you put the energy into cleaning it up as you did hiding from the scandal.

3. Declan Hill ‏@declan_hill 10 dk.

#fenerbache #TFF #Turkey his conviction was upheld. He disgraced the Fener name. You are embarrassing it. Turn your attention to changing.

4. Declan Hill ‏@declan_hill 11 dk.

#fenerbache #TFF #Turkey to the Fener fans who are flooding my emails. Respect. But you are wrong. Your chairman was convicted of fixing.

Icmis sanirim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[quote="Türkiye’yi çok önemli yerlerde temsil edecektik. Belki Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğuna oynayacaktık ama olmadı bize mani olundu. [/quote]

Çok önemli yerlerde temsil ettiniz zaten daha napacaksınız.CAS'a kadar gittiniz.Yıllardır Avrupada mücadele ettik 1 kere gidemedik CAS'a helal olsun valla size.

Geri
Üst Alt