Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olay tam tersi diyorlar galiba. Ya da ben yanlış hatırlıyorum.Dayı o karıyı nasıl aldattın yav. Hakikaten erkek milleti doyumsuz. Zenginsin,üstüne üstlük güzeller güzeli karın ve çocuğun var. Sen gidiyorsun başka kadınlara....
Olay ne
Adam inkar etmemiş demek kıvırmadan açıklamış.Eşi cocuklariyla birlike Turkiyeyi terk etmis
Adam inkar etmemiş demek kıvırmadan açıklamış.
Adam inkar etmemiş demek kıvırmadan açıklamış.
Saçma sapan konuşma.Bence karı bunu aldatmistir. Instagramda orasını burasini acan karıdan beklerim. Maiconda memati gibi herif maçoluk yapmıştır kapismislardir.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence karı bunu aldatmistir. Instagramda orasını burasini acan karıdan beklerim. Maiconda memati gibi herif maçoluk yapmıştır kapismislardir.
Sen niye böyle malsın? Ciddi soruyorum bir kadına bu ithamı nasıl yapıyorsun?Bence karı bunu aldatmistir. Instagramda orasını burasini acan karıdan beklerim. Maiconda memati gibi herif maçoluk yapmıştır kapismislardir.
Yigite ben de kiziyorum da , iste olaylari net anlatmayinca her kafadan bir ses cikar , kim diyebilir yigit in dedigi kesin olmamistir diye
Burada suclu maicon , cik neyse dogrusu ayrintili sekilde anlat , neden ayrildi bu kadin ulkeden , olay ne .. biz de burada tahmin yaristirmak zorunda kalmayalim
bunu diyende foruma kendi ciplak resimlerini atan kisi..Bence karı bunu aldatmistir. Instagramda orasını burasini acan karıdan beklerim. Maiconda memati gibi herif maçoluk yapmıştır kapismislardir.