Maicon: "Basında çıkan haberler doğru"

Sami Karakoç

İmparator
DsT-DCHWoAE-qsZ.webp
Maicon Roque: ”Eşim ile ilgili çıkan haberler doğru ama daha fazla yorum yapmayacağım. Çünkü ilişki kutsaldır. Benim şuan için düşündüğüm tek konu Galatasaray ile kazanmak istediğim başarılar. Tanrıya dua ediyorum. Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim güzel insanlar.”

Dayı o karıyı nasıl aldattın yav. Hakikaten erkek milleti doyumsuz. Zenginsin,üstüne üstlük güzeller güzeli karın ve çocuğun var. Sen gidiyorsun başka kadınlara....

Son düzenleme:
bence kadın aldatmıştır çünkü aldatılacak kadın değil

Yigite ben de kiziyorum da , iste olaylari net anlatmayinca her kafadan bir ses cikar , kim diyebilir yigit in dedigi kesin olmamistir diye

Burada suclu maicon , cik neyse dogrusu ayrintili sekilde anlat , neden ayrildi bu kadin ulkeden , olay ne .. biz de burada tahmin yaristirmak zorunda kalmayalim

Yigite ben de kiziyorum da , iste olaylari net anlatmayinca her kafadan bir ses cikar , kim diyebilir yigit in dedigi kesin olmamistir diye

Burada suclu maicon , cik neyse dogrusu ayrintili sekilde anlat , neden ayrildi bu kadin ulkeden , olay ne .. biz de burada tahmin yaristirmak zorunda kalmayalim

"Instagramda orasını burasini acan karıdan beklerim. "

Abi adama neden kiziyorsunuz ? Onca sacma laflari ve cikarimlari icinde en dogru olmaya yakinlarindan biri bu

Maicon magdur da olabilir yani bu olayda

Bilmiyorum sadece neden ihtimal disi buldugunuzu anlamadim

Geri
Üst Alt