İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 438

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni İzmir'de bulur o kocaman tombik memelerinden asarım kordonda.
Bir mal varsa o Erman türkerdir
Foruma az giriyor canımı sıkıyorAbi hahahahahaha ne oluyor
Foruma az giriyor canımı sıkıyor
Şu mesaja yeni konu açarım ama. Uzun vadeli bir konu olur diye düşünüyorum.Bir mal varsa o Erman türkerdir
Bu @Mahir Koç vatandas yüzünden girmiyor eskisi gibi sayin renktasimiz @Erman TürkerForuma az giriyor canımı sıkıyor
Konu dışına çıkmazsan sevinirim dostum Kenan.Bu @Mahir Koç vatandas yüzünden girmiyor eskisi gibi sayin renktasimiz @Erman Türker
Yok eben.Bir mal varsa o Erman türkerdir
Lütfen, kırıcı oluyorsun. Konu dışına da çıkmayalım lütfen.Yok eben.
Üstad geriden gelerek konu disina benden önce cikanlar oldugunu tespit etmem ile kusmam birlikte oldu.Konu dışına çıkmazsan sevinirim dostum Kenan.
Sen onu bırak da şimdi, Corolla siparişi verdin mi sayın renktaşım?Lütfen, kırıcı oluyorsun. Konu dışına da çıkmayalım lütfen.
Kim kimi aldatmış çözemedim, maicon çifti birbirlerine neyi veremedi de bu üzücü hadise yaşandı dersin?
Vermesin kumdan kale içine girsin. Sevgili admin dostlarım görüyorsunuz inatla konu dışına çıkıyorlar ben uyarı yapıldıktan sonra hiç konu dışına çıkmadım.Sen onu bırak da şimdi, Corolla siparişi verdin mi sayın renktaşım?
Konu disina cikanlarin Allah belasini versin, saygisiz IT´ler.Vermesin kumdan kale içine girsin. Sevgili admin dostlarım görüyorsunuz inatla konu dışına çıkıyorlar ben uyarı yapıldıktan sonra hiç konu dışına çıkmadım.
Umarım cezai müeyyide uygulanır konu dışı mesajları okumak zorunda değiliz.