Maicon: "Basında çıkan haberler doğru"

Forumda orasını burasını açan biri söylüyor üstelik :asd:

Transfer ol para kazandır da sonra ne b.k yiyorsan ye maicon.

Yigite ben de kiziyorum da , iste olaylari net anlatmayinca her kafadan bir ses cikar , kim diyebilir yigit in dedigi kesin olmamistir diye

Burada suclu maicon , cik neyse dogrusu ayrintili sekilde anlat , neden ayrildi bu kadin ulkeden , olay ne .. biz de burada tahmin yaristirmak zorunda kalmayalim
1542576033195.webp

ursula aldatmışta
yiğit ne kadar gerizekalı biri

Bir sey dikkatimi cekiyor , mesela gomis , mesela mariano surekli seviliyor , yani haklarindaki teveccuh 70-80% in altina dusmuyor ama mesela maicon , belhanda surekli negatif sularda yuzuyor

Yani hepsinin dogrusu yanlisi oldugu oluyor ama bu genel bakis degismiyor

Daha ilk gunden itibaren orn gomis hep belhandadan daha cok sevgi ve ilgi topladi

Bir sey dikkatimi cekiyor , mesela gomis , mesela mariano surekli seviliyor , yani haklarindaki teveccuh 70-80% in altina dusmuyor ama mesela maicon , belhanda surekli negatif sularda yuzuyor

Daha ilk gunden itibaren orn gomis hep belhandadan daha cok sevgi ve ilgi topladi

Son cümlen ciddi olamaz herhalde. Gomis ile Belhanda nin gelis sekli bir mi.

Biri forvetsiz takima gelen ve bir önceki sezon 20 gol atmis Gomis, digeri de Sneijder yerine gelen Sneijder daha takimda iken numarasini almis bir adam.

O kadar da fark olsun yani. Ek olarak Belhanda sevimsiz Gomis ise sevimli bir adam.

Ama biz tipleri , babamizin oglu diye sevmiyoruz ki , takim icin calisan isciler

Mesela aykut , adam sevimli mi sevimsiz mi bilemem ama fb liler icin 80% oranda sevimsizken konyalilara sor bas taci ediyorlar

Demek ki kriter o kulube verdikleri .. ama daha ilk mactan itibaren mesela mariano ile linnes arasinda da o vardi

Mariano da mariano .. ama linnes e o saygi sevgi hic duyulmadi , en fazla "takdir edildi" gecildi

Kadinin instagramina girin bakın. Ayrıca geçen sezon akhisarla oynanan kupa macindan beri Maiconda sorunlar olmuştu ve o zamanda cikan haberler ursulanin aldattigi yönündeydi. Kendim bir komplo teorisi yaratmıyorum yani.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bazen gercekten bu adam salaga mi yatiyor yoksa bizimle dalga mi geciyor diye arada kaliyorum.

Yav Konya adamin döneminde Avrupa Ligine katilmis, Ziraat kupasini falan kazanmis. Ne bekliyorsun.

Hayret birsey ya.

Yok yav neden oyle birsey diyeyim
Kullandigi ifadeyi tasvip etmedim o kadar
Uzerine tartisilcak bir mevzu degol

Valla ona gelene kadar ne terbiyeden uzak mesajlar atiliyor kadinlarla ilgili basliklara , insan okumaktan utaniyor ama hic birinizin mudahale ettigi yok

Yigit olunca usual suspect diye abaniyorsunuz . Onun dediginin 20 kati les laflar forumda hala mevcut

Bazen gercekten bu adam salaga mi yatiyor yoksa bizimle dalga mi geciyor diye arada kaliyorum.

Yav Konya adamin döneminde Avrupa Ligine katilmis, Ziraat kupasini falan kazanmis. Ne bekliyorsun.

Hayret birsey ya.

Birader seferovic in hat trick i kafani dumanlandirdi galiba

Diyorum ki sebep sevimli sevimsiz olmaksa , bu "senin de dedigin uzre" basariyla baglantili bir sey

Ama benim ilk attigim mesajda , daha sifir km buraya ilk geldiginde de futbolculara teveccuh ayni olmuyor

Neden gomis ILK GUNDEN itibaren bir maicon veya ne bileyim ndiaye ye gore daha cok sevilip ilgi gosterildi diyorum !!!!

Maicon ilk geldiğinde çok seviliyordu performansı düştükçe beğenilmedi.

Belhanda gelir gelmez 10 numarayı aldı (Sneijder takımdayken ) diye baştan antipatik oldu sonrada gerek oyunu gerek karakteri ile kaldı hep o noktada.

Birader seferovic in hat trick i kafani dumanlandirdi galiba

Diyorum ki sebep sevimli sevimsiz olmaksa , bu "senin de dedigin uzre" basariyla baglantili bir sey

Ama benim ilk attigim mesajda , daha sifir km buraya ilk geldiginde de futbolculara teveccuh ayni olmuyor

Neden gomis ILK GUNDEN itibaren bir maicon veya ne bileyim ndiaye ye gore daha cok sevilip ilgi gosterildi diyorum !!!!

Iste anlamiyorsun ya da salaga yatiyorsun. Kafasi bulanik olan sensin.

Gomis ile Belhanda bir mi. Biri sevimli ve sempatik bir adam (anlamazsan diye söyleyeyim Gomis den bahsediyorum), digeri de milletin en sevdigi futbolcu yerine alinmis ve daha takimdan ayrilmamisken onun numarasi alinip Belhanda ya verilmis.

Ikisinin ayni sekilde karsilanmamasi kadar dogal birsey yok. Maicon'u Ndiaye yi birak sen Belhanda dedin bende ona göre konusuyorum. Anlatabildim mi.

Iste anlamiyorsun ya da salaga yatiyorsun. Kafasi bulanik olan sensin.

Gomis ile Belhanda bir mi. Biri sevimli ve sempatik bir adam (anlamazsan diye söyleyeyim Gomis den bahsediyorum), digeri de milletin en sevdigi futbolcu yerine alinmis ve daha takimdan ayrilmamisken onun numarasi alinip Belhanda ya verilmis.

Ikisinin ayni sekilde karsilanmamasi kadar dogal birsey yok. Maicon'u Ndiaye yi birak sen Belhanda dedin bende ona göre konusuyorum. Anlatabildim mi.

Tamam anladim . Belhandayi yok et . Sence gomis in daha ilk geldigi gunden itibaren performansindan bagimsiz olarak bir fernando ndiaye maicon ya da feghouli den cok sevildigini goruyorum

Mesela ikinci kim desen nagatomo derim , o da daha dk 1 sevildi

Tamam ama neden ? Aykuttaki yoruma katiliyorum , basari basarisizlik sevimli ya da sevimsiz yapiyor , kabul

Ama bu bahsettigim orneklerde daha bir performans yokken de boyleydi

Geri
Üst Alt