- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
Bende böyle hatirliyorum.Olay tam tersi diyorlar galiba. Ya da ben yanlış hatırlıyorum.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
[D. A] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende böyle hatirliyorum.Olay tam tersi diyorlar galiba. Ya da ben yanlış hatırlıyorum.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Instagramda orasını burasini acan karıdan beklerim. "
31 cekmesini biliyorsun ama?Bence karı bunu aldatmistir. Instagramda orasını burasini acan karıdan beklerim. Maiconda memati gibi herif maçoluk yapmıştır kapismislardir.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yigite ben de kiziyorum da , iste olaylari net anlatmayinca her kafadan bir ses cikar , kim diyebilir yigit in dedigi kesin olmamistir diye
Burada suclu maicon , cik neyse dogrusu ayrintili sekilde anlat , neden ayrildi bu kadin ulkeden , olay ne .. biz de burada tahmin yaristirmak zorunda kalmayalim
Bir sey dikkatimi cekiyor , mesela gomis , mesela mariano surekli seviliyor , yani haklarindaki teveccuh 70-80% in altina dusmuyor ama mesela maicon , belhanda surekli negatif sularda yuzuyor
Yani hepsinin dogrusu yanlisi oldugu oluyor ama bu genel bakis degismiyor
Daha ilk gunden itibaren orn gomis hep belhandadan daha cok sevgi ve ilgi topladi
E tamam , "sen de o yolun yolcususun" de gec
Yani kendisinin benzer sacmaliklar yapmasi maiconu ya da esini supheden veya ihtimallerden uzaklastirmaz ki
Yok yav neden oyle birsey diyeyim
Kullandigi ifadeyi tasvip etmedim o kadar
Uzerine tartisilcak bir mevzu degol
Bazen gercekten bu adam salaga mi yatiyor yoksa bizimle dalga mi geciyor diye arada kaliyorum.
Yav Konya adamin döneminde Avrupa Ligine katilmis, Ziraat kupasini falan kazanmis. Ne bekliyorsun.
Hayret birsey ya.
Bir sey dikkatimi cekiyor , mesela gomis , mesela mariano surekli seviliyor , yani haklarindaki teveccuh 70-80% in altina dusmuyor ama mesela maicon , belhanda surekli negatif sularda yuzuyor
Yani hepsinin dogrusu yanlisi oldugu oluyor ama bu genel bakis degismiyor
Daha ilk gunden itibaren orn gomis hep belhandadan daha cok sevgi ve ilgi topladi
Birader seferovic in hat trick i kafani dumanlandirdi galiba
Diyorum ki sebep sevimli sevimsiz olmaksa , bu "senin de dedigin uzre" basariyla baglantili bir sey
Ama benim ilk attigim mesajda , daha sifir km buraya ilk geldiginde de futbolculara teveccuh ayni olmuyor
Neden gomis ILK GUNDEN itibaren bir maicon veya ne bileyim ndiaye ye gore daha cok sevilip ilgi gosterildi diyorum !!!!
Iste anlamiyorsun ya da salaga yatiyorsun. Kafasi bulanik olan sensin.
Gomis ile Belhanda bir mi. Biri sevimli ve sempatik bir adam (anlamazsan diye söyleyeyim Gomis den bahsediyorum), digeri de milletin en sevdigi futbolcu yerine alinmis ve daha takimdan ayrilmamisken onun numarasi alinip Belhanda ya verilmis.
Ikisinin ayni sekilde karsilanmamasi kadar dogal birsey yok. Maicon'u Ndiaye yi birak sen Belhanda dedin bende ona göre konusuyorum. Anlatabildim mi.