Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sınırsız nargile+karı+kuzu çevirme varmış detaylarında kontratın.ANK mantigina sokayim. Zamaninda Elanonun kap bildiriminle dalga geciyordum, bu gene aynisi olmus.
Serdar ve Maicondan ben toplam 9-10 milyon bekliyordum. Resmen fazia. Benim anlamadigim sey, Maicon japonlardan hani 5-6 milyon maas istiyordu ve simdi ayni maasla araplara mi gidiyor?
Biz Semihde satin alma opsiyonunu kapa bildirmemistik. Umarim aynisini simdi yapmislardir ve araplarin 3-4 milyon arasinda satin alma opsiyonu/zorumlu opsiyonu vardir.
Marcao böyle devam etsin 30a rahat gider, butun transfer parasi cikar.Luyindama icin 8m
Maicon icin 7.75m
Iki stoper icin toplam 15.75m odedik vay be, Maicon da zarar ettik de Luyindama'yi iyi paralara satariz gibi, belcika'lilar baya ovuyor kendisini + Ugur Karakullukcu'nun konustugu gazeteci taninan biri, Galatasaray nasil 8 milyona almis biz Premier League'e gitmesini bekliyorduk demis.
30 milyonu hic kimse vermez, imkansizMarcao böyle devam etsin 30a rahat gider, butun transfer parasi cikar.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seneye cl oynasin bakalim. Su an bile gözümde 20dir.30 milyonu hic kimse vermez, imkansiz
8 m cıkış maddesi var.Seneye cl oynasin bakalim. Su an bile gözümde 20dir.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu mali kim ne etsin yavTopçulara deve yüküyle maaş ver ondan sonra maaştan kurtulmak için bedavaya kirala ya da bedavaya yolla nasıl bir kafa çözemiyorum
serdar aziz ve maicondan kasaya para girmedi desek yeridirTopçulara deve yüküyle maaş ver ondan sonra maaştan kurtulmak için bedavaya kirala ya da bedavaya yolla nasıl bir kafa çözemiyorum
Gercekse onu koyani sallandirmak lazim.8 m cıkış maddesi var.