Maicon Kiralık Olarak Al-Nassr’da!

Maiconda malın önden gideniymiş arkadaş arabistanda emreç bile 4 milyon euro maaş alıyor.

ANK mantigina sokayim. Zamaninda Elanonun kap bildiriminle dalga geciyordum, bu gene aynisi olmus.

Serdar ve Maicondan ben toplam 9-10 milyon bekliyordum. Resmen fazia. Benim anlamadigim sey, Maicon japonlardan hani 5-6 milyon maas istiyordu ve simdi ayni maasla araplara mi gidiyor?

Biz Semihde satin alma opsiyonunu kapa bildirmemistik. Umarim aynisini simdi yapmislardir ve araplarin 3-4 milyon arasinda satin alma opsiyonu/zorumlu opsiyonu vardir.

Belli sezon sonu anlaştıkları bi fiyata satabilirler,ffp den dolayı haziranda taze para girişi olabilir.

Hayırlı olsun.
Anlaşma kötü ama hiçten iyidir.

Gerçi bu maicon denilen oyuncunun değeri bu zaten oyununu sadece bakarsak.

ANK mantigina sokayim. Zamaninda Elanonun kap bildiriminle dalga geciyordum, bu gene aynisi olmus.

Serdar ve Maicondan ben toplam 9-10 milyon bekliyordum. Resmen fazia. Benim anlamadigim sey, Maicon japonlardan hani 5-6 milyon maas istiyordu ve simdi ayni maasla araplara mi gidiyor?

Biz Semihde satin alma opsiyonunu kapa bildirmemistik. Umarim aynisini simdi yapmislardir ve araplarin 3-4 milyon arasinda satin alma opsiyonu/zorumlu opsiyonu vardir.
Sınırsız nargile+karı+kuzu çevirme varmış detaylarında kontratın.

Luyindama icin 8m
Maicon icin 7.75m

Iki stoper icin toplam 15.75m odedik vay be, Maicon da zarar ettik de Luyindama'yi iyi paralara satariz gibi, belcika'lilar baya ovuyor kendisini + Ugur Karakullukcu'nun konustugu gazeteci taninan biri, Galatasaray nasil 8 milyona almis biz Premier League'e gitmesini bekliyorduk demis.
Marcao böyle devam etsin 30a rahat gider, butun transfer parasi cikar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topçulara deve yüküyle maaş ver ondan sonra maaştan kurtulmak için bedavaya kirala ya da bedavaya yolla nasıl bir kafa çözemiyorum

Dünya üzerinde araplardan kazık yiyen tek kulübüz sanırım.

Topçulara deve yüküyle maaş ver ondan sonra maaştan kurtulmak için bedavaya kirala ya da bedavaya yolla nasıl bir kafa çözemiyorum
serdar aziz ve maicondan kasaya para girmedi desek yeridir

bu ikisiyle bir de sampiyon olduk

bu kadar les topcular olmamasina ragmen bonservis alamadik

Yat mı kiralıyorsunuz lan aylığı 100bine geliyor heralde bu nasıl anlaşma evladım

Gitmesi gerekiyordu ama üzüldüm açıkçası..

Hele bazı ergenlerin instagram da yazdıkları falan..

Güzel bi uğurlamayı hakediyor

Geri
Üst Alt