- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Takimin kurtaricisidir. Sonuna kadar Brezilya çetesini savunacagiz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyun kuruyor dediğin de topu ayağında geveleyip denk gelirse etrafında 5 kişi olan oyuncuya pas atmak. %80 kaleciye dönüyor adam pres yapıldığında, oyunu soğutuyor, ayrıca Linnes'e orta yapamıyor demişsin, ben daha Mariano'nun kafa hizasında orta açabildiğini görmedim. 1 tane şık gol attı diye sanırım bu tekniği iyi, banko yazılır kafasıKalite her zaman oynar. Linnes anca kafası kopmuş gibi koşar. Daha bir tane duzgun ortasini gormedim. Mariano cok teknik ve cok iyi oyun kuruyor. Feghouli ile beraber bu takimin sag tarafindaki olmazsa olmaz ismi Marianodur.
Aynen o yüzden Mariano Sevillada harikalar yaratirken Linnes Moldede oynuyordu haklisinOyun kuruyor dediğin de topu ayağında geveleyip denk gelirse etrafında 5 kişi olan oyuncuya pas atmak. %80 kaleciye dönüyor adam pres yapıldığında, oyunu soğutuyor, ayrıca Linnes'e orta yapamıyor demişsin, ben daha Mariano'nun kafa hizasında orta açabildiğini görmedim. 1 tane şık gol attı diye sanırım bu tekniği iyi, banko yazılır kafasıLinnes son maçlarda güzel ortalar açmaya başladı ayrıca, Eren'in kaçırdığı kafa vuruşunu örnek gösterebilirim. Zaten dripling ve çizgiye inmede de Linnes>Mariano önde.
Mariano Sevilla'da harikalar yaratırken 32 yaşında değildi. Ona bakarsan gencecik yaşında Belhanda, Montpellier'i şampiyon yaptı, şu an takımın en yeteneklisi Feghouli ile birlikte, her maç sövülüyor burada.Aynen o yüzden Mariano Sevillada harikalar yaratirken Linnes Moldede oynuyordu haklisin
Malesef sövülüyor anlamak güç. Benim felsefem nettir.Mariano Sevilla'da harikalar yaratırken 32 yaşında değildi. Ona bakarsan gencecik yaşında Belhanda, Montpellier'i şampiyon yaptı, şu an takımın en yeteneklisi Feghouli ile birlikte, her maç sövülüyor burada.
Klas kalıcı da-ki ben de Mariano'nun öyle olduğunu düşünüyorum-fiziği el vermiyor adamın. Gerilediği açık işte.Malesef sövülüyor anlamak güç. Benim felsefem nettir.
Form gecicisir Klas kalicidir.
Malesef sövülüyor anlamak güç. Benim felsefem nettir.
Form gecicisir Klas kalicidir.
Hayir ben isimci adamım.Düz mantık sendeki beynini çok yormak istemiyorsun herhalde ondan.
Performansı iyi çünkü. Takima her şekilde faydasi var.İsimci değilsin Donk'u niye tutuyorsun o halde?
Performansı iyi çünkü. Takima her şekilde faydasi var.
İsimliyse benim neznimde her zaman olmalı iyide olsa kotude olsa. Neticede adam yildiz ve her an bir hareketiyle maci bile değiştirebilir.Ee diğerleri kötü ama savunduğun herifler.
İsimliyse benim neznimde her zaman olmalı iyide olsa kotude olsa. Neticede adam yildiz ve her an bir hareketiyle maci bile değiştirebilir.
İsimli degilsede Donk gibi über fantastik performans verirse tutarim.
Linnes iyi niyetli ama iyi oyuncu değil. Ozan ve Onyekuruda öyle.
Maicon Porto macindan önce Alman Sky Sport Kanalina Aciklamaya bulunmus;
Maicon: „Galtasaray icin hayatimi veririm“
„Daha önce Galatarayin taraftari gibisi görmedim, adeta 12 Adam
Gibiler“
„Istanbulda cok mutluyum“