# Maicon Pereira Roque

Kalite her zaman oynar. Linnes anca kafası kopmuş gibi koşar. Daha bir tane duzgun ortasini gormedim. Mariano cok teknik ve cok iyi oyun kuruyor. Feghouli ile beraber bu takimin sag tarafindaki olmazsa olmaz ismi Marianodur.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyun kuruyor dediğin de topu ayağında geveleyip denk gelirse etrafında 5 kişi olan oyuncuya pas atmak. %80 kaleciye dönüyor adam pres yapıldığında, oyunu soğutuyor, ayrıca Linnes'e orta yapamıyor demişsin, ben daha Mariano'nun kafa hizasında orta açabildiğini görmedim. 1 tane şık gol attı diye sanırım bu tekniği iyi, banko yazılır kafası :) Linnes son maçlarda güzel ortalar açmaya başladı ayrıca, Eren'in kaçırdığı kafa vuruşunu örnek gösterebilirim. Zaten dripling ve çizgiye inmede de Linnes>Mariano önde.

Oyun kuruyor dediğin de topu ayağında geveleyip denk gelirse etrafında 5 kişi olan oyuncuya pas atmak. %80 kaleciye dönüyor adam pres yapıldığında, oyunu soğutuyor, ayrıca Linnes'e orta yapamıyor demişsin, ben daha Mariano'nun kafa hizasında orta açabildiğini görmedim. 1 tane şık gol attı diye sanırım bu tekniği iyi, banko yazılır kafası :) Linnes son maçlarda güzel ortalar açmaya başladı ayrıca, Eren'in kaçırdığı kafa vuruşunu örnek gösterebilirim. Zaten dripling ve çizgiye inmede de Linnes>Mariano önde.
Aynen o yüzden Mariano Sevillada harikalar yaratirken Linnes Moldede oynuyordu haklisin :D :D

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarim devre arasinda araplara transferi tamamlanir, iyi stoper ama ofansif oynayan ve savunmayi onde tutmak isteyen bir takim icin dogru bir stoper degil. Defansif oynasan bile pek fark etmiyor aslinda, trabzon macinda yaptiklari ortada. Beli donmeyen bir stoperi izlemek istemiyorum.

Devre arasinda araplara 7-8 milyona satip o parayi dogru sekilde kullanip 1 stoper 2 forvet almaliyiz.

Maicon Porto macindan önce Alman Sky Sport Kanalina Aciklamaya bulunmus;

Maicon: „Galtasaray icin hayatimi veririm“

„Daha önce Galatarayin taraftari gibisi görmedim, adeta 12 Adam
Gibiler“

„Istanbulda cok mutluyum“

Dogor-hXkAIuObq.jpg

sacli hali bir baskasi gibi hissettiriyor bu iyi birsey

Geri
Üst Alt