# Maicon Pereira Roque

Erken konuşmamak gerek hocam dur bakalım..
Stoper mevkisi biraz değişik mevkiidir uyum süreci illa olur ben kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum..

Ama sanki yanında Jason Denayer olsa müthiş ikili olabilirler kanımca..

Cok kotu basladi. Eger boyle devam ederse sezon heba olur. Zaten baska duzgun stoper yok elimizde.

Takım transferleri bittikten sonra yorum yapsak sanki daha sağlıklı olur yorumlar.
Yanında lider stoper olması gerekiyor olsada orta saha ve bek transferleri ile o eksikliği bir nefsi kapata biliriz belki.

Yediğimiz 2. golün tamamını ben Ahmet'e yazarım. Maicon adamın pozisyonunu kapatmaya çalışıyordu. En ufak bi yanlış hamle şansı yok orada. Hamle yapması gereken kişi Ahmet'ti. O da geç kaldı.

Ki ben söylediğiniz kadar hantal ve yavaş olduğunu düşünmüyorum.

Tudor nasıl bir antrenman metodu uyguluyor bilmiyorum ama, kimsenin adım atacak hali yoktu. Öte yandan, 2. yarıda sakatlığı da vardı...

Bir maç iyi oynuyor; offf aradığımız, beklediğimiz adam diyorsunuz, en ufak hatada ise çöp yapıyorsunuz. Güzel iş valla.

Son düzenleme:
2.jpg

Hem de yaglisindan.

Acele etmeyin Popescu bile ilk 1-2 maç kötü oynamıştı toparlayacak bence.

Bu adamın ağır olduğu belliydi zaten.Fakat yanındaki Ahmet bundanda ağır.Serdar ile daha uyumlu bir ikili olabilirler.

Selçuk denen kaptan bozuntusunun kurmadığı oyunu kurmaya çalıştı resmen. Stoperden ziyade sağ bek gibi oynadı maçta. Takımda savaşan, didinen, bir şeyler yapmaya çalışan 3 oyuncudan biriydi (Muslera-Gomis-Maicon). İleride çok faydalı olucak...

önündeki ve yanındaki çöplere rağmen çok iyiydi.savunma yapan tek futbolcu.oyun kuran da tek futbolcu.

Cok begendım attıgı paslar iyiydi. adamı semıh harcar dıyorduk yolladık bu sefer ahmet harcadı

Geri
Üst Alt